2017 Şubat Anneleri

Ayni dedigin gibi bendede oluyo sanki bebek aşagi baski yapiyo gibi ve bel ağrısıda oluyo çok ayakta durunca gezdigim zaman iş yaptigim zaman:KK43: fazla zorlamamak lazim kendimizi artik:anneadayı:
Sürekli iş yapıyrm bi yerler düzenleme peşindeyim gün yaklaşdıkça işe vurdum kendimi haliyle bebiş heran gelcek gibi hissediyrm:110:

Tekmelerinde ne gibi degisiklik hissettin donmeden once nasildi hareketleri benimki suan ters ve hareketlerini cok az hissediyorum dogum pozisyonundayken daha aktifti :110:
Nasıl anlatayım bnm ilk defa doğum pozisyonunda doktor daha dönemez dedi ters olmaz artık dedi yani ne bilim tekme atınca sanki tüm vücudum sarsılıyor değişik böle olmamıştı hiç tersken vurduğu yerde hissediliyordu

Nasıl anlatayım bnm ilk defa doğum pozisyonunda doktor daha dönemez dedi ters olmaz artık dedi yani ne bilim tekme atınca sanki tüm vücudum sarsılıyor değişik böle olmamıştı hiç tersken vurduğu yerde hissediliyordu
Benimde öyle oluyo . tekme atınca bacağım sallanıyo.masallah bebislere

Iyi akşamlar kizlar
Doğumdan sonra yapabileceğim çorba tarifleri verirmisiniz?lohusa corbasi gaz yapmayacak çorba tarifleri olursa sevinirim :KK46:

Kızımın hareketleri artık baya canımı yakıyo ayağını bi itmesi var sanki karnımdan çıkacak. Canımın yanması bişey diilde içime sığdıramıyorum heralde sıkışıyo diye üzülüyorum ya .. bi yandan normal büyüdü güçlendi diyorum ama bi yandan da öyle düşünmeden edemiyorum. Saçma mı düşünüyorum acaba. Elini ayağını sırtını heryerini görüyorum itince nerdeyse . Şimdiden böyleyse bir aya ne yapar kimbilir daha da büyüyecek sığmayacak sanıyorum. Delimiyim neyim :110:
Ben de aynı durumdayım yukarı doğru ayağıyla oyacak gibi ittiriyor üzülüyorum sığmıyor diye:KK25:

İyi haftasonları herkese bir uyuşukluk var ki sormayın ne canta hazır ne kıyafetler yıkandı utulendı hıç birsey yapasım yok penguen gibi yürüyorum artık sizde ağırlaştınız mı çok top gibi dönüyorum yatakta artık :110::KK49::halay:
Ben cok ağırlaştım ama hala çalışmaya devam iki haftam kaldı inşallah izne ayrılmama .yatakta dönmek neyse de bu top halimle tahtada ders anlatmak çok komik geliyor bana ..çocuklar göbeğime bakıyormuş gibi geliyor hep:anneadayı:

yaaaaa benim ayağımda bişey yok henüz ayağım şişmesin bari :110:

cnm o uyuşma bende yok parmaklarımdaki sisligi sabah yüzüklerimi takmayinca farkettim inş bu kadarla kalır :silah:

inşallah öyle kalır sizinkiler.. benimde geçen buraya yazdığım gibi son dönem yoğun seyahat etmemden kaynaklandı bu ödemler.. uzun süre oturdum maalesef.. düzenimi bozmasaydım ödem falan yoktu.. çok hırpaladım kendimi.. siz yormayın kendinizi gereksiz yere lütfen..

:KK48::KK48::rapci: bunlarda çok önemli şimdiden bir yerlere not alıp dolabimiza yapistirmaliyiz benim iki dogumumdada sütum az oldu o yüzden değişik çorba tarifleri istiyorum:KK54::KK54:

Ben hiç bilmiyorum süt arttırıcı çorba tarifi.
Duymadım da...
Süt için tek bildiğim bol su ,şekersiz komposto - hoşaf , yeşillik ,bulgur ,kuru incir - dut ve çeşitli bitki çayları...
Ama hepsinden önemlisi stressiz olmak.
Bol bol uyuyup dinlenmek ve pozitif düşünmek...

toz zencefil var evde şimdi o da aynı işi görür mü canım?

kayseride olanlara gerçekten çok üzüldüm sevdiklerimizi koruyamayacak güçte olmak beni daha da üzüyor... tek yapabildiğim bol bol dua etmek. allah terörün her türlüsüne fırsat vermesin. kimsenin ciğeri yanmasın yeter artık.....

acıya alışmak ve yaşanılanları unutmayalım....
taze zencefıl en ıyısı cmm marketlerde var ben buzdolabında saklıyorum uzun sure bo

Ben hiç bilmiyorum süt arttırıcı çorba tarifi.
Duymadım da...
Süt için tek bildiğim bol su ,şekersiz komposto - hoşaf , yeşillik ,bulgur ,kuru incir - dut ve çeşitli bitki çayları...
Ama hepsinden önemlisi stressiz olmak.
Bol bol uyuyup dinlenmek ve pozitif düşünmek...
Stres her gün var gorumce kaynana olunca :110::KK12:

İvo'dan sorular vol.3:

1- kızlar bu pişik kremlerinde marka çok farkediyo mu? Herkes sudocream iyi demiş ama mesela unibaby alsam çok mu fark olur ki? Zaten kış bebeği, altını da zamanında değişince bi sorun olmaz gibi geliyo.

2- Beşik hala almadım ama son olarak sallanan bi model düşünüyorum. Her ne kadar sallamaya alıştırmayın dense de sallanmadan uyuyan bebek çok nadirmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

3-Bu saç fırçası tarak törpü makas setleri çok pahalı(50-60 tl civarı), ayrı ayrı alinca da yine toplamı pahalı oluyo, uygun fiyata alan ve link atmak isteyem var mı :)?

4- Bakım çantası olarak normal sırt çantası alanlar vardı sanırım, aldığı üründen memnun kalanlar foto paylaşabilir mi acaba?

5- Son ve en önemli soru: benim gibi bikini bölgesi için kuaförden çekinenler, nasıl bi epilasyon yapacaksınız? Bikini dışında kuaföre gitcem ama şuan orda çok zorlanıyorum, göremiyorum bile :( :(

Back
X