o zaman bol bol beslenmeye çalış da kalsın tabi bebis için kalsiyum protein vitamin al popisin için de karbonhidrat yani anacığım hamur işi ekmek börek ohh varsa mantı yoksa çörek poğaça off canım çekti allah im mm
bunu bilmiyordum inşallah hem bebisine hem popisine yararCanım bebiş de popiş de proteinle büyyo.
Hamur işi sadece yağ yapıyomuş o da göbek sırt ve göğüs olarak dönüyo, diyetisyen demişti.
Oyüzden proteine yumuldum, şifa olur inşallah ikimize de :))
ya ben imom mega kullanıyorum doktor niçin bana balık yağı vermedi kiKızlar ya bu balık yağını günde 2 alsak noolur?
Yani kızıma artısı olacaksa öyle mi yapsam?
Dr miktar belirtmemişti, bi denesemmiki :)
ya ben imom mega kullanıyorum doktor niçin bana balık yağı vermedi ki
Him tamam canim cok tesekkur ederim cevabin icinCanım arkadaş bi yer demişti 100 tl.miş.
Deva tıp mı neydi adı.
Bi bak istersen.
Onun dışında erken gün alırsan devlet hastanesi de olabilir.
Ben mesela normalde özelde takibim ama normal tahlillerimi aile hekimimde yapturdım. Ne gerek boşa para vermeye özele, aile hekiminde hiç sıra beklemeden oluyo.
Keşke ayrıntılıyı da yapsalar..
Yerim seni:) haftalarımı takip edermiş bitanemOh oh 33. Hafta :))
Meyve ceviz badem balik sut yogurt yiyorsan istaha takilma sen alma zaten bebis alsin kiloyiGünaağğydıııınnn :)
Eşimi sınava uğurladım.
Ona kahvaltı hazırladım, banamısın demeden hapur hupur yedi
Bende sıfır iştah
Gören de o hamile sanacak
Ben niye bukadar iştahsızım
Toplamda 3buçuk kilo aldım, o da zaten bebekle suyu işte.. Depolarım boşalcak diye çok korkuyomAllah korusun.. herkes stresten yemeye vuruyo, benim iştahım kesiliyo...
Allahım bana hayırlı sağlıklı bir iştah lütfeeğğn
Bu halinle o kadar calisip cabaladin insallah emeginin karsiligini alirsinGünaydın
@eminim dert etme Doğumdan sonra hep birlikte vereceğiz
Emzirme bitince dukan diyeti yaparsın hiçbir şeyin kalmaz
@blue8491 nasıl ağrın geçti mi?
Anneler; günlerdir okuyamıyorum umarım herkes iyidir
Bugün 2 de sınavım var birazdan yola çıkacağız
1 saatlik mesafede okul
Bana dua edin bu adaylık bir yıl daha uzamasın boşu boşuna
Hamile duasına çok ihtiyacım var bugün
Öpüyorum hepinizi
Calcined (kalsiyum)- magvital (magnezyum)-efa balık yağı-santaferford (Demir) bu kadar :)kızlar kimler hangi ilaçları kullanıyor paylaşabilir misiniz ben vitamin olarak imom mega ve kan ilacı gynoferon kullaniyirun
Bence sen yinede doktoruna danis hepsinin fikri farkli oluyo cunku bende oellikle sormustum bana onermedi mesela haftada 2 defa balik yememin yeterli ve daha iyi oldugunu soylemistiKızlar ya bu balık yağını günde 2 alsak noolur?
Yani kızıma artısı olacaksa öyle mi yapsam?
Dr miktar belirtmemişti, bi denesemmiki :)
Sadece decavit ve gynoferon decavite de son 1 aydir basladimkızlar kimler hangi ilaçları kullanıyor paylaşabilir misiniz ben vitamin olarak imom mega ve kan ilacı gynoferon kullaniyirun
peki doktorun mu önerdi sen mi karar verdin canım ben de haftada bir balık yemeye çalışıyorum ama doğudayiz bazen oluyor bazen olmuyor balık yağı mi almalıyım acepCalcined (kalsiyum)- magvital (magnezyum)-efa balık yağı-santaferford (Demir) bu kadar :)
Balık yağına geçmeden önce imom omega kullanıyordum 1 ay önce efaya geçtim.
Selam kizlar nasilsiniz bugun hayirli haftasonlari :)[/QUOT hayırlı hafta sonları canım bugün buralar pek sakın tek ben varım sanki eşim göreve gitti ben de buralarda takiliyorum
bana da doktor ne kalsiyum ne magnezyum vermedi d vitamini de istedim ona da gerek yok dediSadece decavit ve gynoferon decavite de son 1 aydir basladim
Doğru söylüyorsun ben de çok zorlandım geçen kendim yaptım küçük ayna ile ama.Sürekli ağda ile yaptığım için çok şükür azalma söz konusu . Ama yine de ayda bir çıksa da Dr kontrolleri olduğu için temiz tutmak gerekiyor randevu öncesi bi kontrol şart mesela idrar yolları enfeksiyonu geciriyomusum haberim yok standart bebek artık aşağıda diye zannediyorum ki onun kafası basınç yapıo meğer ondan ziyade iltihap ta varmış haZırlıklı gitmeseydim vay drun haline :) inanılmaz zor bayan olmak diyebdiye bir gün öncesinde yaptım agdami öyle gittim dra İki ay var dediğin gibi iki defa daha yaparım belki offf bir de göremiyorum nasıl zor nasıl zorRevna En iyisi kuafor canm heleki hic jilet kullanmadiysan agda yapiyosan normalde kendini ister istemez kasiyosun goremeyosunda kuaforde aldirabilirsin. Bendecok utanirdim asla gitmem derdim ama yapicak bisey yok zaten iki ayimiz kaldi ayda 1 ciktigi icin son 15 gunundede gidersin bitti gitti dogumdan sonrada temizsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?