Bende kararsızım işde tek yıldızlı unisex geliyo bilmiyrm kalpli de gider belki erkek bebeğe diyrm ama yıldızlı daha uygun sanki ilerde oda yaparsın belkiAa doğru bak hiç o açıdan düşünmedim.
Ozaman yıldızlı daha mantıklı.
Ama kalpli de odama çok uyyo yaa kararsız kaldım :))
Benim yatak odası karyola başlığım aynam hep kalp şeklinde, oyüzden beşik de takım olur sanki öyle.
Erkek bebeğe de kalpli hiç gitmez ya bak kafamı karıştırdın :))
Neyse son anda nası eserse öyle yapıyım iysimi :)
Ya artık ağda ben de yapamam da inşallah jilette de vakti ayarlayabiliriz.
Nerdeyse 2 güne bi almamız lazım çünkü son 3 hafta, tekrar çıkmadan doğuma girebilmek için
Selam canim,pisik kremi zaten dr da veriyor hematen bepanten vs gibi bir sekilde geciyor hatta zeytinyagi bile ilac gibi geliyor,sirt cantasi almadim daha adidas nike baktim ama yeterli gelmedi bana hala arastirma asamasindayim,besigi gelince sallanan istiyorsan next 2 me idi galiba kucuk isini gorecek cinsten besik var ama sallanmasin dersen ve oda yapmayacaksan park yatak al derim,temizlik isine gelince aynen kessemde cabuk ciksada jilete devam,tirnak makasi,disli tarak ve fircali tarak aldim isimizi gorur zaten resim atarim sana ozeldenİvo'dan sorular vol.3:
1- kızlar bu pişik kremlerinde marka çok farkediyo mu? Herkes sudocream iyi demiş ama mesela unibaby alsam çok mu fark olur ki? Zaten kış bebeği, altını da zamanında değişince bi sorun olmaz gibi geliyo.
2- Beşik hala almadım ama son olarak sallanan bi model düşünüyorum. Her ne kadar sallamaya alıştırmayın dense de sallanmadan uyuyan bebek çok nadirmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
3-Bu saç fırçası tarak törpü makas setleri çok pahalı(50-60 tl civarı), ayrı ayrı alinca da yine toplamı pahalı oluyo, uygun fiyata alan ve link atmak isteyem var mı :)?
4- Bakım çantası olarak normal sırt çantası alanlar vardı sanırım, aldığı üründen memnun kalanlar foto paylaşabilir mi acaba?
5- Son ve en önemli soru: benim gibi bikini bölgesi için kuaförden çekinenler, nasıl bi epilasyon yapacaksınız? Bikini dışında kuaföre gitcem ama şuan orda çok zorlanıyorum, göremiyorum bile
ben başladım cnm uçları cok kurudu acımayada başladı doktorda gamastan diye pomad verdi.gögüs uçlarını sıkma fazlada oksama hareketleri yapma rahimde açılmaya neden olur dediUzun bi aradan sonra herkese merhabalar.. kaçırdığım yerleri baştan okuyamadım herkes iyidir umarım..hazır fırsat bulmuşken sorayım size dedim.. göğüs çatlak kremine başlayan oldu mu? Masaj yapıyo müsünüz göğsünüze?
http://sormabulmadunyasi.kadinlarkulubu.com/search?q=Göğüs
Bu yazıyı okuduktan sonra bi panik oldum hemen başlayayım diyorum.. ben şimdi sadece hemen hemen gergin doğal Hindistan cevizi yağı ve duştan sonra kantaron yağı kullanıyorum sadece.. ama masaj yapmıyorum..
Evet bende göğüs masajının rahimde kasılmaya sebep olduğunu okumuştumben başladım cnm uçları cok kurudu acımayada başladı doktorda gamastan diye pomad verdi.gögüs uçlarını sıkma fazlada oksama hareketleri yapma rahimde açılmaya neden olur dedi
Cnm karnina sicak koyma. Cok sicak suyla banyo da yapma. Ilik olsun.Hamilelikte sakincali diye biliyorumhamile olduğumu daha idrak edemedim cnm sanırım inş bişey olmaz bebişe yaa karnıma sıcak bişey sarayım ozaman inş iyi gelir Sağol cnm
ya öyle deme cnm ya vicdan azabı çekiyorum zaten kalıcı hasar derken ne meselaeşim isteydi birlikte gidince tasitmiyo tek gittim evde bişey kalmamış diye hayvan gibi yüklendim aptalim ben ya
haklısın cnm ya endişe ediyorum suan bebeğin bişeyi yoktur inş ağrı olsun önemli değil bidaha elimi sürmüycem zaten hiçbişeyeönerilerin için tşk ederim bi deniyim inş iyi gelir...
Oh oh 33. Hafta :))Öyle bişey yok canım. Kum torbası ameliyat yeri iyice kapansın diye konur
Evet masaj 38 haftadan sonra kolay doğum ıcın tavsıye edıyorlar dıye duymustum lanolın göğüs Kremını sürmeye başladım ben Bır ay öncesinde e vıtamını veya Bu kremı tavsıye EttılerEvet bende göğüs masajının rahimde kasılmaya sebep olduğunu okumuştumama bu yazıyı okuyunca da acaba ufak ufak yapsam mı diyorum..
ben hızlı hızlı sürdüm canım masaj yapmadım bisey olur diye korkudanEvet bende göğüs masajının rahimde kasılmaya sebep olduğunu okumuştumama bu yazıyı okuyunca da acaba ufak ufak yapsam mı diyorum..
Hamileligimin basindan beri kullaniyorum sabah-aksam. Doktorun tedbir amacli davranmis, iyi benceKızlar bugun benım de hafıf kasık Ağrı'm oldu doktor Ağrın olduğunda progestoron ıc dedı Sımdı ıctım aranızda kullanan varmı bana doktor 35 haftaya kadar ıcebılırsın dedı
ya öyle deme cnm ya vicdan azabı çekiyorum zaten kalıcı hasar derken ne meselaeşim isteydi birlikte gidince tasitmiyo tek gittim evde bişey kalmamış diye hayvan gibi yüklendim aptalim ben ya .
Ben 2 dir wheet banyo kullanıyom tüy dökücü krem. Jiletle göremediğim için kendimi kestim. Canım çok acıdı yapamam bidaha. Tüy dökücünün bi zararını duymadım ama yinede tereddüt ediyor insan hamilelikte.
Selam canim,pisik kremi zaten dr da veriyor hematen bepanten vs gibi bir sekilde geciyor hatta zeytinyagi bile ilac gibi geliyor,sirt cantasi almadim daha adidas nike baktim ama yeterli gelmedi bana hala arastirma asamasindayim,besigi gelince sallanan istiyorsan next 2 me idi galiba kucuk isini gorecek cinsten besik var ama sallanmasin dersen ve oda yapmayacaksan park yatak al derim,temizlik isine gelince aynen kessemde cabuk ciksada jilete devam,tirnak makasi,disli tarak ve fircali tarak aldim isimizi gorur zaten resim atarim sana ozelden
3,5 kilo muGünaağğydıııınnn :)
Eşimi sınava uğurladım.
Ona kahvaltı hazırladım, banamısın demeden hapur hupur yedi
Bende sıfır iştah
Gören de o hamile sanacak
Ben niye bukadar iştahsızım
Toplamda 3buçuk kilo aldım, o da zaten bebekle suyu işte.. Depolarım boşalcak diye çok korkuyomAllah korusun.. herkes stresten yemeye vuruyo, benim iştahım kesiliyo...
Allahım bana hayırlı sağlıklı bir iştah lütfeeğğn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?