- 14 Eylül 2015
- 678
- 469
- 33
Ucret mi varmis?ben daha girmedim 32 de demisti dr gidince ogreneyim bilmiyorum var mi yok mu
Ben var die biliyorum ama bakalım yarın gitcm kontrole ben de daha girmedimBen ücret ödemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ucret mi varmis?ben daha girmedim 32 de demisti dr gidince ogreneyim bilmiyorum var mi yok mu
Ben var die biliyorum ama bakalım yarın gitcm kontrole ben de daha girmedimBen ücret ödemedim
Nemli tut krem yag sur nemli olursa kasinmaz geriliyor artik normal kasinmasi kasima ama sakin tirnaginlaKızlar çok kaşınıyorum. Sizlerde Nasıl durumlar çaresi var mı her yerim mahvoldu
Cnm bi çözümü yok galiba aralık annrlerinin sayfasına bakıyrm bazen onlarda son ay olmalarına rağmen aynı dertten muzdaripKızlar çok kaşınıyorum. Sizlerde Nasıl durumlar çaresi var mı her yerim mahvoldu
Kaşıntı bende de var ama sürekli değil, ellerim çok azda kollarım. Dr tüm vücudun kaşınırsa haberim olsun dedi.Kızlar çok kaşınıyorum. Sizlerde Nasıl durumlar çaresi var mı her yerim mahvoldu
Benim hastanede ücretli daha girmedim . Tahmini 60/70 tl vardırKızlar bişey sorcam özel hastanelerde nst ücreti ne kadr bilgisi olan varmı
Dün sonuçlarınız Nasıl çıktı benim de bacaklarım yara kaşınmadan karaciğer enzimleri için tahlil isteyeceğim gerekli görürse dr..Kızlar çok kaşınıyorum. Sizlerde Nasıl durumlar çaresi var mı her yerim mahvoldu
Hangi hastane cnm istanbulda mı çok fazlaymış sanki ben iki sene önce doğum yapan arkadaşıma sordum şimdi ozmnlarda 15 lira ödemiş şimdide 20-30 dur die tahmin ediyorumBenim hastanede ücretli daha girmedim . Tahmini 60/70 tl vardır
Yatarken falan kasiyomusun kendini saliha magnezyum iyi geliyor bana kullaniyormusunSırt omuzlar çok ağrıyor benim de bel ayak bir şekilde idare ediyorum da omuzlar acayip sıkıntı.
ben son iki kontroldur nst ye giriyorum ama herhangi bi ücret ödemedim.muayene ücreti 50 lira veriyorum sadece o kadar.Kızlar bişey sorcam özel hastanelerde nst ücreti ne kadr bilgisi olan varmı
Bizim hastanede 20 liraymış Anadolu yakası İstanbul'da arkadaşımda 15 liraymış onun ki başka hastanedeydiHangi hastane cnm istanbulda mı çok fazlaymış sanki ben iki sene önce doğum yapan arkadaşıma sordum şimdi ozmnlarda 15 lira ödemiş şimdide 20-30 dur die tahmin ediyorum
Normaldir,hareket edince benimkide sessiz oluyor bir tarafa toplaniyor zaten artik yerleri daraliyor hep toplanirlar:)İyi akşamlar kızlar ....
bugün 4-5 saat temizlik yaptım ve oğlum bi kaç hareket dışında bişey yapmadı . Bi kaç saattir uzanıyorum kendine geldi biraz biraz. Bi kaç gündürde karnımın bir yerinde toplanıyor ve kısa süre sonda normale dönüyor . Dün gündüz 2-3 kez akşam 5-6 kez oldu . Sorun yoktor dimi?
Ever Can'ım İstanbul medicalparkt. Maalesef özel hastaneler hep öyle,Hangi hastane cnm istanbulda mı çok fazlaymış sanki ben iki sene önce doğum yapan arkadaşıma sordum şimdi ozmnlarda 15 lira ödemiş şimdide 20-30 dur die tahmin ediyorum
Çok geçmiş olsun, biraz ilkel ama benim kolum ciddi yanmıştı bana sabunu köpürtüp sürdüler resmen acısı geçmişti. yanık acısı çok fenaKızlar bu arada birsey soracam. Dün gece bacaklarım ayaklarım şişti birden. Soğuk suya tutup uyudum. Küçük oğlumun eli yandi çok stres oldum yalnızdim diye eline akan suya tuttum 20 dk kadar sonra sudokrem sürdüm ama gece yarısına kadar yatmadik. Acaba stres etki ediyor mu ? Sabah dinmisti gerçi. Çok şükür. Bu arada kan hacminin baya artacaktır bundan sonra. Dikkat etmekte fayda var kilo açısından. Nefes almakta zorlanacaz demek ki. Tabi kendime diyorum bunları. Bu hafta hafif bir diyet yapıcam inşallah.
Bende 60 lira muayene ücreti veriyorum bakalım yarın 34. Haftama giriyorum bi aksilik çıkmazsa gidicem daha önce nst hakkında bişey demedi 28. Haftalıkken gitmişdim iki hafta sonra gel demişdi o ara çok hastaydım gidemedim sonrada müsait olamadık zaten çok hastane bebeği olsun istemiyrm yani hareket ediyo sürekli zaten bi sorun olduğunu düşünmüyrm rahat davranıyorum birazben son iki kontroldur nst ye giriyorum ama herhangi bi ücret ödemedim.muayene ücreti 50 lira veriyorum sadece o kadar.
Bende öyle bişey die bekliyorumBizim hastanede 20 liraymış Anadolu yakası İstanbul'da arkadaşımda 15 liraymış onun ki başka hastanedeydi
Bende bağcılar medipole gidiyorum sen muayene ne kdr ödüyosun cnmEver Can'ım İstanbul medicalparkt. Maalesef özel hastaneler hep öyle,
Dün sonuçlarınız Nasıl çıktı benim de bacaklarım yara kaşınmadan karaciğer enzimleri için tahlil isteyeceğim gerekli görürse dr..
Kasılmam yada kramp yok çok şükür. 35-40 arası öğrenci var sınıflar çok sıcak geliyor pencere açıyorum sanırım omuzlara o vuruyor . benim bi de göğüsler acayip büyüdü minyon bir insanım vücuda ağır geliyorYatarken falan kasiyomusun kendini saliha magnezyum iyi geliyor bana kullaniyormusun
Aman dikkat et omuzlarina sal tarzi bisey al.olmazsa siniftaU
Kasılmam yada kramp yok çok şükür. 35-40 arası öğrenci var sınıflar çok sıcak geliyor pencere açıyorum sanırım omuzlara o vuruyor . benim bi de göğüsler acayip büyüdü minyon bir insanım vücuda ağır geliyor![]()