2017 Şubat Anneleri

Benim hastanede ücretli daha girmedim . Tahmini 60/70 tl vardır
Hangi hastane cnm istanbulda mı çok fazlaymış sanki ben iki sene önce doğum yapan arkadaşıma sordum şimdi ozmnlarda 15 lira ödemiş şimdide 20-30 dur die tahmin ediyorum

Hangi hastane cnm istanbulda mı çok fazlaymış sanki ben iki sene önce doğum yapan arkadaşıma sordum şimdi ozmnlarda 15 lira ödemiş şimdide 20-30 dur die tahmin ediyorum
Bizim hastanede 20 liraymış Anadolu yakası İstanbul'da arkadaşımda 15 liraymış onun ki başka hastanedeydi

İyi akşamlar kızlar ....
bugün 4-5 saat temizlik yaptım ve oğlum bi kaç hareket dışında bişey yapmadı . Bi kaç saattir uzanıyorum kendine geldi biraz biraz. Bi kaç gündürde karnımın bir yerinde toplanıyor ve kısa süre sonda normale dönüyor . Dün gündüz 2-3 kez akşam 5-6 kez oldu . Sorun yoktor dimi?

Kızlar çalışan anneler pek bilmez (bende Yen'i öğrendim ) semt sosyete pazarlarında çok güzel ciciler var. Ben tanesi 5 tl den çok tatlı penye yelekler aldım .alt ve üst iç zıbınlarda 5 tl aynı şekilde . Alt üst takımlar 10-20 tl civarı güzel şeyler var Haberiniz olsun . Bunları Çekmeköy de ulus pazarından aldım . 3-6 ay alışverişi içinde İstanbul Beylikdüzü'nde Çarşamba ve Pazar günü kurulan sosyete pazarından yapıcam ☺️

İyi akşamlar kızlar ....
bugün 4-5 saat temizlik yaptım ve oğlum bi kaç hareket dışında bişey yapmadı . Bi kaç saattir uzanıyorum kendine geldi biraz biraz. Bi kaç gündürde karnımın bir yerinde toplanıyor ve kısa süre sonda normale dönüyor . Dün gündüz 2-3 kez akşam 5-6 kez oldu . Sorun yoktor dimi?
Normaldir,hareket edince benimkide sessiz oluyor bir tarafa toplaniyor zaten artik yerleri daraliyor hep toplanirlar:)

Ever Can'ım İstanbul medicalparkt. Maalesef özel hastaneler hep öyle,

Kızlar bu arada birsey soracam. Dün gece bacaklarım ayaklarım şişti birden. Soğuk suya tutup uyudum. Küçük oğlumun eli yandi çok stres oldum yalnızdim diye eline akan suya tuttum 20 dk kadar sonra sudokrem sürdüm ama gece yarısına kadar yatmadik. Acaba stres etki ediyor mu ? Sabah dinmisti gerçi. Çok şükür. Bu arada kan hacminin baya artacaktır bundan sonra. Dikkat etmekte fayda var kilo açısından. Nefes almakta zorlanacaz demek ki. Tabi kendime diyorum bunları. Bu hafta hafif bir diyet yapıcam inşallah.
Çok geçmiş olsun, biraz ilkel ama benim kolum ciddi yanmıştı bana sabunu köpürtüp sürdüler resmen acısı geçmişti. yanık acısı çok fena

ben son iki kontroldur nst ye giriyorum ama herhangi bi ücret ödemedim.muayene ücreti 50 lira veriyorum sadece o kadar.
Bende 60 lira muayene ücreti veriyorum bakalım yarın 34. Haftama giriyorum bi aksilik çıkmazsa gidicem daha önce nst hakkında bişey demedi 28. Haftalıkken gitmişdim iki hafta sonra gel demişdi o ara çok hastaydım gidemedim sonrada müsait olamadık zaten çok hastane bebeği olsun istemiyrm yani hareket ediyo sürekli zaten bi sorun olduğunu düşünmüyrm rahat davranıyorum biraz
Bizim hastanede 20 liraymış Anadolu yakası İstanbul'da arkadaşımda 15 liraymış onun ki başka hastanedeydi
Bende öyle bişey die bekliyorum
Ever Can'ım İstanbul medicalparkt. Maalesef özel hastaneler hep öyle,
Bende bağcılar medipole gidiyorum sen muayene ne kdr ödüyosun cnm

Dün sonuçlarınız Nasıl çıktı benim de bacaklarım yara kaşınmadan karaciğer enzimleri için tahlil isteyeceğim gerekli görürse dr..

Karaciger sonuçlarım temiz çıktı. Krem verdi günde dört kez sürebilirsn dedi.. Krem geçici uyuşukluk veriyor sürünce hiç kalmıyor bişey sonra yine aynı

U
Yatarken falan kasiyomusun kendini saliha magnezyum iyi geliyor bana kullaniyormusun
Kasılmam yada kramp yok çok şükür. 35-40 arası öğrenci var sınıflar çok sıcak geliyor pencere açıyorum sanırım omuzlara o vuruyor . benim bi de göğüsler acayip büyüdü minyon bir insanım vücuda ağır geliyor:KK51: ama magnezyum sorayım bakalım doktora çarşamba gideceğim. Hoş çarşamba gününe o kadar sorum var ki rahim ağzı yarası konusundan sira ona gelirse..

U

Kasılmam yada kramp yok çok şükür. 35-40 arası öğrenci var sınıflar çok sıcak geliyor pencere açıyorum sanırım omuzlara o vuruyor . benim bi de göğüsler acayip büyüdü minyon bir insanım vücuda ağır geliyor:KK51:
Aman dikkat et omuzlarina sal tarzi bisey al.olmazsa sinifta

Back
X