2017 Şubat Anneleri

Yengem ilk doğumunu devlet hastanesinde yapmıştı hundan 12 sene önce. O kadar olaylı ve sinir bozucuyduki yaşananlar, bıraksalar çıkıp ordan özele gidce doğuma o raddeye geldik. Sonundada yengem doğum yaparken abim karakolluk oldu. O yüzden Allah eksik etmesin ama devlet hastanesine de düşürmesin
Amin canım çok zor hamileyken o tarz zorlukla karşılaşmak insan daha bi hassas daha bi ilgi bekliyo doktorlar o konuda yetersiz kalıyo devlet hastanelerinde

Evet Can'ım en son zorunlu sezeryan 4.500 tl . Yeniyılda değişebilir. Kardeşim 2. Bebeğini medipolde yaptı esenler tarafında ama tam olarak. Ne geçiyor bilmiyorum Dr adı da sunaydı. O Zaman'lar daha yeniydi aksilikler vardı ama şimdi daha iyi diyorlar
Yerle ilgili benimde pek bilgim yok aynı medipol müdür bilmiyorum ama bende memnunum doktorumda sağolsun sıkmıyo veya korkutmuyo gayet relax içimi rahatlatıyo :anneadayı:

Yengem ilk doğumunu devlet hastanesinde yapmıştı hundan 12 sene önce. O kadar olaylı ve sinir bozucuyduki yaşananlar, bıraksalar çıkıp ordan özele gidce doğuma o raddeye geldik. Sonundada yengem doğum yaparken abim karakolluk oldu. O yüzden Allah eksik etmesin ama devlet hastanesine de düşürmesin
Genelde bende kavga ediyorum, babalarının çiftliği gibi davrandıkları için

Genelde bende kavga ediyorum, babalarının çiftliği gibi davrandıkları için

Abim en sonunda güvenlik görevlilerini dövmüştü. O kadar olayın üstüne karakolluk oldu. Yengrm doğum yaptı abimi soruyor biz ıkmık ediyoz. Snr hallettiler bişekilde karakol işinide geldi.
Üstelik doktoru zahmet edip gelmedi bile doğumuna. Her ay özel muaynehanesine gitmişti. Saçma sapan işler işte.

Bu arada burda konululan doğum fşyatları çok uöuk geldi bana yaa. Ben ataköy hastanesine gidiyom sordum doğum fiyatlarını 1600tl normal, 2600 sezeryan dedi. Hastanedemi bi sorun var benmi yanlış anladım acaba. 4500 tl nedir yaa

Benim de çok saçma bir şekilde dizimin hizasında iç tarafa gelen yerde kaşıntı var iki bacağımda da çok sinir oluyorum tatlı tatlı kaşınıyor biraksalar sabaha kadar kaşırım. Ama ne elime geçer sürüyorum artık. Karnım kaşınmiyor orası kaşınıyor inatla.
Aynen dediğin kısımlar bende de tatlı tatlı az değmeyim çekemiyorum duşta da sızlıyor yara olduğu için :( soracağım yarın dr yazarım ben testte istiycem karaciğer enzimleri için....

Kızlar bu arada bdv de normal doğum yapan bir bayanın paylaşımını okudunuz mu benim sinirlerim bozuldu dr pansuman bezi unutmuş ya kime güvenicez bayana sordum ama hangi hastane diye. Doğum gece ya da hafta sonu olurda bilmediğim dr olur diye ben çok korkmaya başladım

Kızlar bu kasılma hep Sağ tarafta mı olur? Benim çok sık oldu bugün aşırı rahatsızlık verio ne yapabilirim:(

Kızlar bu kasılma hep Sağ tarafta mı olur? Benim çok sık oldu bugün aşırı rahatsızlık verio ne yapabilirim:(o

Abim en sonunda güvenlik görevlilerini dövmüştü. O kadar olayın üstüne karakolluk oldu. Yengrm doğum yaptı abimi soruyor biz ıkmık ediyoz. Snr hallettiler bişekilde karakol işinide geldi.
Üstelik doktoru zahmet edip gelmedi bile doğumuna. Her ay özel muaynehanesine gitmişti. Saçma sapan işler işte.

Bu arada burda konululan doğum fşyatları çok uöuk geldi bana yaa. Ben ataköy hastanesine gidiyom sordum doğum fiyatlarını 1600tl normal, 2600 sezeryan dedi. Hastanedemi bi sorun var benmi yanlış anladım acaba. 4500 tl nedir yaa
Ne kadar stres yaşamışsınız. 3 ay önceydi zorunlu sezeryan 4,500 isteğe bağlı 6.000 tl evet fiyatlar yüksek Dr srvmesem çok para.

Kızlar bu kasılma hep Sağ tarafta mı olur? Benim çok sık oldu bugün aşırı rahatsızlık verio ne yapabilirim:KK43:o
Dr bana kısa süreli kasılma olabilir fakat dinlendiğinde geçmiyorsa adet sancısı ve bel Ağrı'sı eşlik ediyorsa haber ver dedi. Ara ara benimde toplanıyor 10 saniye sonra geçiyor genelde yorulduğumda oluyor

İyi akşamlar kızlar ....
bugün 4-5 saat temizlik yaptım ve oğlum bi kaç hareket dışında bişey yapmadı . Bi kaç saattir uzanıyorum kendine geldi biraz biraz. Bi kaç gündürde karnımın bir yerinde toplanıyor ve kısa süre sonda normale dönüyor . Dün gündüz 2-3 kez akşam 5-6 kez oldu . Sorun yoktor dimi?
çok yorma kendini dikkat et bence.. 4-5 saat temizliği gebe olmadan yapsam bile canım çıkar benim :KK48:

hastane çantasını çoktan hazırlayanlar, emzik, göğüs kalkanı ve kelebek uç koydunuz mu, koyduysanız sterilize ettiniz mi? sterilize edip kilitli poşetlerle koysam ne kadar steril kalır acaba,yoksa erken mi biraz daha mı ertelesem?

ben de bunları merak ediyordum. birkaç hafta kala yapacağım sanırım ben. emziği koyacağım da göğüs kalkanı vs daha almadım napsam bilmiyorum

Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..

çok geçmiş olsun canım... inşallah hemen atlatırsın....

Kızlar çok kaşınıyorum. Sizlerde Nasıl durumlar çaresi var mı her yerim mahvoldu

ben deli gibi yağlanıp kremleniyorum ama bazen kaşıntı tuttu mu geçmek bilmiyor. bugün farkettim o kadar şey sürmüşüm ki vücuduma gün içinde... gece sürüp yatayım derken bir baktım sürdükçe elime parçacıklar geliyor kir gibi olmuş :D nivea nın badem yağlı vücut sütünü kullanıyorum geçen gece uykum vardı süremedim uyuyamadım kalktım sürdüm ama hemen fayda etmedi çok sinirlendim kaşıntıdan ağladım o derece :(

Kızlar bişey sorcam özel hastanelerde nst ücreti ne kadr bilgisi olan varmı

istanbulda değilim ama yine de bilgi vereyim ben 10 tl ye girdim

Ulaşabilirsen Dr sor istersen, yorulduysan fazla olabilir
Aksine bütün gün oturdum efor sarfetmedi vücudum ama olduğum yerde çok sayıda toplanmam oldu bebeğim de çok hareketli maşallah amamyine de korkutuyor bubdurum beni malesef özel hastane ama Dr â istediğim zaman ulaşamıyorum direk konusturmuyorlar randevum ayın beşinde çok çok acil birşey olursa gidicem artık :(

Aksine bütün gün oturdum efor sarfetmedi vücudum ama olduğum yerde çok sayıda toplanmam oldu bebeğim de çok hareketli maşallah amamyine de korkutuyor bubdurum beni malesef özel hastane ama Dr â istediğim zaman ulaşamıyorum direk konusturmuyorlar randevum ayın beşinde çok çok acil birşey olursa gidicem artık :KK43:
Aynı sey bende de cok oldu bugun progestoron ıc demıstı doktor o bıle engellemedı herhalde bebekler buyudugu ıcın oluyor aynı sıkayetlerı yaşadığımıza gore

Bu tuvalet nöbetlerinden çok yoruldum uyuduğumdan anlamıyorum hiç dinlenemiyorum sürekli uykum bölünüyo sonradan uyumaya çalışıyorum:işsiz::uykucu:

Back
X