2017 Şubat Anneleri

K
Bebeğin damağına sürmek sünnet mi gerçekden nasıl sürülcek
Izlar o peygamber sunneti caniniz hurma cektigi icin degil rabbim hatirlatmis arkadasa ben bunu cok yerde duydum peygamebrimiz agzinda cigneyip bebegin agzina surermis bendr alip koyucam cantaya bilginiz olsun hurma cigneyip surmek bebegin agzina peygamber sunneti unutmayin kizlar ;)

K

Izlar o peygamber sunneti caniniz hurma cektigi icin degil rabbim hatirlatmis arkadasa ben bunu cok yerde duydum peygamebrimiz agzinda cigneyip bebegin agzina surermis bendr alip koyucam cantaya bilginiz olsun hurma cigneyip surmek bebegin agzina peygamber sunneti unutmayin kizlar :KK66:
Dudaklarına mi surulecek yoksa ağzının içene mi.birde kim çiğneyecek peygamberimiz erkek .babasi mi çiğneyecek ki
:KK64:

Dudaklarına mi surulecek yoksa ağzının içene mi.birde kim çiğneyecek peygamberimiz erkek .babasi mi çiğneyecek ki
:KK64:
Valla onu tam bilmiyorum ama hem agzinin ici hemde disina iyice cignenicek hurma bide ben yapicam bunu bi hocaya sormak lazim en iyisini onlar bilir yani anne yada baba farkeder mi diye bi sormakta fayda var ogrenir ogrenmez haber ederim insaAllah ;)

Can'ım bugün tahlil sonuçları aldım ben kaşıntımın karaciğerle alakası yok ya azalır gibiydi şimdi yine tavan yaptı... Birde enfeksiyon varmış kanda dr gösteremedim ama bir hastalığım yok o mu sebep bilemiyorum sana yazacağım demiştim bilgi vereyim dedim

Teşekkür ederim canım cevabın için neyse ki birşey çıkmamış sende de ben de sordum dr uma heryerin kaşınıyorsa test yaparız dedi kuruluktandır nemlendirici kullan dedi... yapacak birşey yok sanırım :(

Kızlar kızlar kızlaaaaar :KK43: :KK43: az önce yağlanırken ne göreyim karnım kırmızı kırmızı bir bakın çatlak mı alerji mi sizce dalin bebe yağı kullanıyorum mor olanını

Canım bu alerji gibi ya çatlaklar belli yerlerde uzun kırmızı çizgiler halinde. Geçmiş olsun

tereyagli ekmek tereyagli ekmek canim tarifler paylaşmıştın Sen derin dondurucuya atılıyo mu onlar

Evet canım biri pişmiyor zaten buzlukta uzun süre dayanıyor diğeri de pişmeden koyup uzun süre saklanabiliyor. İstediğin zaman çıkar dilimle pişir ;)

canım hurma kolay doguma yarıyor deniyıor. tabi kimde ne kadar etkili bilemem. ben ateş ölçer olarak baya araştırmadan sonra medisana aldım linki aşagıda incelersin sende. süt sağma makinası en iyisi lansinosh diye duydum. benim eltimde philips var o artık kullanmıyor onunkini alacam o yüzden ben almadım şimdilik. umarım yardımcı olmuştur :)

http://urun.n11.com/ates-olcer-saglik/medisana-ftn-76120-infrared-uzaktan-ates-olcer-P12698299

Eltin memnun muydu Philips ten? Ben de lansinoh ve Philips arasında kaldımm :KK64:

kızlar merhaba,

ya canım çok sıkılıyor, dün kontrolümüz vardı bebeğim bir hafta geride kalmış.. 34. haftadayız 33 ölçtü doktor.. 2 kilo dedi... eminmisiniz dedi 34 olduğuna.. eski ultrasonlara falan baktı yeniden.. birde hala ters duruyor kuzum.. off herşeyide yiyip içiyorum ne oluyo böyle bilmiyorum ben ya...:KK61::KK61::KK61:

Üzülme canım ya her bebeğin yapısı farklıdır ben de 2.300 gr doğmuşum ama şimdi maşallahım var :rolleyes:

Valla onu tam bilmiyorum ama hem agzinin ici hemde disina iyice cignenicek hurma bide ben yapicam bunu bi hocaya sormak lazim en iyisini onlar bilir yani anne yada baba farkeder mi diye bi sormakta fayda var ogrenir ogrenmez haber ederim insaAllah :KK66:
Tamam canim bende bi hocaya rastlarsam sorarım inşallah

Teşekkür ederim canım cevabın için neyse ki birşey çıkmamış sende de ben de sordum dr uma heryerin kaşınıyorsa test yaparız dedi kuruluktandır nemlendirici kullan dedi... yapacak birşey yok sanırım :KK43:

Canım bu alerji gibi ya çatlaklar belli yerlerde uzun kırmızı çizgiler halinde. Geçmiş olsun

Evet canım biri pişmiyor zaten buzlukta uzun süre dayanıyor diğeri de pişmeden koyup uzun süre saklanabiliyor. İstediğin zaman çıkar dilimle pişir :KK66:

Eltin memnun muydu Philips ten? Ben de lansinoh ve Philips arasında kaldımm :KK64:

Üzülme canım ya her bebeğin yapısı farklıdır ben de 2.300 gr doğmuşum ama şimdi maşallahım var :rolleyes:
Pişmeyen rulo olan sanırım.tamam canim .adini vermiyim dedim.tesekkurler bir tek o kaldı yapmadığım.bir tarif var cok güzel yumsak oluyo tavsiye ederim.oozelden atarim baglantiyi.
Birde ben ateş ölçeri 8 tl lik koltuk altı olan ateş ölçeri aldım.kuzenimin yeni bebesi oldu o onerdi

Pişmeyen rulo olan sanırım.tamam canim .adini vermiyim dedim.tesekkurler bir tek o kaldı yapmadığım.bir tarif var cok güzel yumsak oluyo tavsiye ederim.oozelden atarim baglantiyi.
Birde ben ateş ölçeri 8 tl lik koltuk altı olan ateş ölçeri aldım.kuzenimin yeni bebesi oldu o onerdi

Sana zahmet atarsan ;) ben de yapıp koymalıyım biraz... her ikisi de rulo şeklinde biri pişiyor biri pişmiyor canım sorun olursa yazabilirsin özelden ben de ondan aldım weewell marka işimizi görür herhalde

Yöre yöre değişiyormu bu hurma isi yaw

Bilemedim biz antepliyiZ ama zemzem suyu fikri de iyi gibi sanki

Teşekkür ederim canım cevabın için neyse ki birşey çıkmamış sende de ben de sordum dr uma heryerin kaşınıyorsa test yaparız dedi kuruluktandır nemlendirici kullan dedi... yapacak birşey yok sanırım :KK43:

Evet canım biri pişmiyor zaten buzlukta uzun süre dayanıyor diğeri de pişmeden koyup uzun süre saklanabiliyor. İstediğin zaman çıkar dilimle pişir :KK66:

Teşekkür ederim canım benim

Sana zahmet atarsan :KK66: ben de yapıp koymalıyım biraz... her ikisi de rulo şeklinde biri pişiyor biri pişmiyor canım sorun olursa yazabilirsin özelden ben de ondan aldım weewell marka işimizi görür herhalde

Bilemedim biz antepliyiZ ama zemzem suyu fikri de iyi gibi sanki
Attım canim bak bakalım atabilmisimmi:KK53:

Suyum gelince bu hurma olayını biz panikten unuttuk ama hastanede ebeler de epey katıydı görseler izin vermezler gibiydi..

tereyagli ekmek tereyagli ekmek çok teşekkür ederim cnm...

Kilolar konuşulmuş bende 71i gördüm bu sabah :( 64 ile başlamıştım. Umarım 75 olmadan doğururum... Doğum kiloları çabuk gidiyor kızlar bende hiç kalmadı ama emzirme de ben çok almıştım... :(

kalimero87 kalimero87 senin hissinden bende de var hatta açarken doğuran var mı diye bakıyorum ;) benim eski Bebek klübünde çok az Bebek 40. Haftayı beklemişti.

Buzluk için tarifleriniz varsa özelden bana da atar mısınız yavaş yavaş başlayayım herkes ben doğurunca gelecek bu gidişle...

M Mavis67 ay ne güzel gözlerin varmış sana benzesin maviş maviş:);) oğlumun bebekken mavıydi iki yaşında bir garip ela oldu...

normal doğumda bazı hastanelerde sadece ebe geliyor doktor bi sorun olursa gelir diyorlar hastaneme sormadım böyle birşey var mi sizlerde

normal doğumda bazı hastanelerde sadece ebe geliyor doktor bi sorun olursa gelir diyorlar hastaneme sormadım böyle birşey var mi sizlerde
Dr bir kaç kez bende geldi açılma tamamlanma sürem 8 saatti ebeden bilgi aldı mesai saati içinde bizim hastane de dr um sorumluydu ama tabi sürekli ne kadar açıklık oldu kısmı ebelerde... Doğumhane ye girince dr da bulunuyor onun kontrolünde kesi vs gerekip gerekmediği

Şöyle bir durum var bizim hastanede de akşam yada dr izinliyken doğum olursa hangi dr varsa ona razı geliyorsun bende bu uygulamaya sinir oluyorum :(

Kızlar yarın 36. Haftadayım kontrolüm var. Ben hiçbir şey yiyemiyorum iştahım tamamen gitti benim gibi olan var mı
Ben yaşıyorum aynı sorunu hiç bişey yiyemiyorum zorluyorum kendimi resmen mide bulantımda oldu bugün neden böle oldum bilmiyorum:110:
K

Izlar o peygamber sunneti caniniz hurma cektigi icin degil rabbim hatirlatmis arkadasa ben bunu cok yerde duydum peygamebrimiz agzinda cigneyip bebegin agzina surermis bendr alip koyucam cantaya bilginiz olsun hurma cigneyip surmek bebegin agzina peygamber sunneti unutmayin kizlar :KK66:
Sağol cnm bilgi verdiğin için hocaya sorduğunda bana da yazar mısın ben ilk defa duydum:KK66:

Canım benimde bugün yemek yerken ağzım torba gibi oluyormuş hissi oldu çok değişikti acaba bende de olabilir mi böyle sanki boğulacakmışım gibi oluyordu
Cnm dıkkat et cunku bende ilk tatsızlık dılımın sağ tarafında hafıf sıslık oluştu hıc aklıma gelememişti ama Bu baslangıcmıs belkı senin ödem de olabılır bol su ıc eğer geçmezse doktora gıt ıstersen cunku ben rüzgara bağlıyordum ama Bır arkadasım antalya da olmasına rağmen doguma Bır hafta kala yaşamış başımıza gelmeden bılmıyoruz ama yaygın Bır seymıs onemlı olan bağışıklığımızın yüksek olması guzel beslenme düzenlı uyku

Bizde 24 saat doğum doktoru var ama mesai saatleri dışında olursa başka doktor nöbetçi oluyor yok benim doktorum doğuma girsin istiyorsan ekstra 350 daha doğum parasına ekliyorsun ve kendi doktorun geliyor yani normalde de sezeryande de doktor bulunuyor ama tabi hep değil ebe başında oluyor yaklaştı mı doktor arada bir geliyor ve doğumda bulunuyor

Back
X