2017 Şubat Anneleri

Ben yaşıyorum aynı sorunu hiç bişey yiyemiyorum zorluyorum kendimi resmen mide bulantımda oldu bugün neden böle oldum bilmiyorum:110:

Sağol cnm bilgi verdiğin için hocaya sorduğunda bana da yazar mısın ben ilk defa duydum:KK66:
Tamam canim ama ben bunu daha onceleride duymistum hamileliktede soylediler bana ama bi hicaya sormak en mantiklisi ;)

İyi geceler herkese. Bugün kıyafetler utulendı odası artık hazır :KK54: hediyelik yapımına başlayan var mı acaba? Lavanta kesesi ve minik.kavanoz larda şeker hazırlayacağım ama erken mi olur kokusu uçar mi bilemedim :KK51:

Selam kızlar :KK43: çok endişeli olduğum bir durumum var maalesef . Allah izin verirse Şubat da kızımı kucağıma alicam ama çok korkmaya başladım doğumdan. Nedeni ise vajinada oluşan yaralarım :110: bu yaralar hep mantar enfeksiyonu denilen zıkkım yüzünden oluştu hepp . Ve daha tam da geçmedi . Gecmezse normal doğuma m yapamiuacagimi söyledi doktorum . Bebegime Allah korusun enfeksiyon bulaşabilir mis çıkarken. Ne kadar korksamda sağlıklı olduğu için doğal olarak normal doğum istiyorum ama isteee uff :KK43: valla kötü hissediyorum hep .

İnşallah haftamızın özelliğidir. Yarın doktoruma soracağım da benim doktor da bir tuhaf ağzından, ağzından lafı cımbızla alıyorum.
Bencede sürekli değişim halindeyiz geçicidir die tahmin ediyorum doktor normal der bi açıklama bekleme ztn :ukala:
Tamam canim ama ben bunu daha onceleride duymistum hamileliktede soylediler bana ama bi hicaya sormak en mantiklisi :KK66:
Ben hurmanın rahim açıcı özelliğini duydumda bu bebeğin damağına sürmeyi duymamışdım hoca bilir dediğin gibi :super:

Kızlar suan ara ara Kanıma ağrı giriyor bu ne anlamadım gaz olabilir mi ya. Kasık ta bi ağrı hissetmiyorum. Tam olarak hani bağırsakları bozulur ağrı olur ya öyle. Korkma m gerekiyor mu:110:

Selam kızlar :KK43: çok endişeli olduğum bir durumum var maalesef . Allah izin verirse Şubat da kızımı kucağıma alicam ama çok korkmaya başladım doğumdan. Nedeni ise vajinada oluşan yaralarım :110: bu yaralar hep mantar enfeksiyonu denilen zıkkım yüzünden oluştu hepp . Ve daha tam da geçmedi . Gecmezse normal doğuma m yapamiuacagimi söyledi doktorum . Bebegime Allah korusun enfeksiyon bulaşabilir mis çıkarken. Ne kadar korksamda sağlıklı olduğu için doğal olarak normal doğum istiyorum ama isteee uff :KK43: valla kötü hissediyorum hep .
Geçer inşallah canım ama geçmezsede hiç düşünme normal doğumu içini rahat tut korkma olacağına varır herşey:anneadayı:

Kızlar suan ara ara Kanıma ağrı giriyor bu ne anlamadım gaz olabilir mi ya. Kasık ta bi ağrı hissetmiyorum. Tam olarak hani bağırsakları bozulur ağrı olur ya öyle. Korkma m gerekiyor mu:110:
Pozisyon değiştir eğer hafifleme vs oluyorsa korkma Ağrı'lar hem karnında sertleşme hem beline bıçak gibi giriyorsa süre tut...

Pozisyon değiştir eğer hafifleme vs oluyorsa korkma Ağrı'lar hem karnında sertleşme hem beline bıçak gibi giriyorsa süre tut...

Daha var doğuma en az 5/6 hafta inş iyileşir Hakkı'nda hayırlısı olur ama iyileşmese de önemli olan sağ salim kucağına alman yavrunu... Yara olmasa bile başka aksilik yaşayıp da normal olamayabilir o yüzden sıkma canını oluruna bırak ...

Ne belinde nede kasık ların ağrı yok . Bebek ufak ufak hareketler yapio ama kıvranio sanki

Haftan ileri cnm bel ve kasık Ağrı'n yoksa korkma uzan ayaklarının altını yükselt... Yalancı kasılma da olabilir kendimi yormandan da olabilir yüklenme kendine çok fazla...

Ne belinde nede kasık ların ağrı yok . Bebek ufak ufak hareketler yapio ama kıvranio sanki
Bugün çok yorduysan ondan da olabilir aynı haftadayız artık ağırlaşdığımız için en ufak bişeyde vucüt yoruluyo yani doğum ağrıları olduğunu sanmıyorum ama izle kendini panik yapma

Ayy ne bilim ya . Valla çok garip birşey bu insan sasiriyor tek kendini dusunemiyorsun ki :anne:
Aynen bende normal istiyorum ama olmıycakmış gibi bi his var o yüzden takılmamaya çalışıyorum yavrumu kucağıma alayımda hayırlısıyla :anne:gerisi çok da önemli değil

Bencede sürekli değişim halindeyiz geçicidir die tahmin ediyorum doktor normal der bi açıklama bekleme ztn :ukala:

Ben hurmanın rahim açıcı özelliğini duydumda bu bebeğin damağına sürmeyi duymamışdım hoca bilir dediğin gibi :super:
Evet ben bu bi ay boyunca yani doguma kadar hurma alip gunde iki uc tane yicem bakalim insaAllah normal dogum olur saglicakla gelir kuzularimzi

Back
X