2017 Şubat Anneleri

Enee birisi daha Doğuma girmiş hayırlı olsun Allah kolaylıklar versin :KK200:

canım hurma kolay doguma yarıyor deniyıor. tabi kimde ne kadar etkili bilemem. ben ateş ölçer olarak baya araştırmadan sonra medisana aldım linki aşagıda incelersin sende. süt sağma makinası en iyisi lansinosh diye duydum. benim eltimde philips var o artık kullanmıyor onunkini alacam o yüzden ben almadım şimdilik. umarım yardımcı olmuştur :)

http://urun.n11.com/ates-olcer-saglik/medisana-ftn-76120-infrared-uzaktan-ates-olcer-P12698299
Sorularımı cevapladigin icin tesekkur ederim.

fiyatı pahalı aslında sanki biz bebekken bunlar mı vardı,çubuk şeklinde olanlar vardı iş de görüyordu yani..kafam karışık :confused:
Hiç küçükken bunlar mi vardı.kuzenim önerdi bende aldım.benimde kafa karışıktı . masraf olmasin diye aldım.temazsizlar oda sıcaklığından etkileniyomus falan filan kulaktan olanlar kulak pisliğinden etkleniyoms birde kulak zarı diye bir sey var . bebeğin banyo suyunu dirsekle bakarım allah dirsek vermiş yanarsa su koy yanmazsa çocuğu at icine yika:KK70:
Oldu bitti :KK73:

Hiç küçükken bunlar mi vardı.kuzenim önerdi bende aldım.benimde kafa karışıktı . masraf olmasin diye aldım.temazsizlar oda sıcaklığından etkileniyomus falan filan kulaktan olanlar kulak pisliğinden etkleniyoms birde kulak zarı diye bir sey var . bebeğin banyo suyunu dirsekle bakarım allah dirsek vermiş yanarsa su koy yanmazsa çocuğu at icine yika:KK70:
aynen katılıyorum :KK70:

çok sekersin bende her türlü elektronik alma taraftarı değilim ihtiyaç olursa alicam pompayı falan

fiyatı pahalı aslında sanki biz bebekken bunlar mı vardı,çubuk şeklinde olanlar vardı iş de görüyordu yani..kafam karışık :confused:

tabii ki biz bebekken bunlar yoktu, hala dünyanın bir sürü yerinde bir sürü bebek bunlar olmaksızın büyüyor ama imkanımız elverdiği ölçüde de teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım bence:) bende bir tane klasik cıvalı termometre zaten vardı, arkadaşın 8 liralık dediği o oluyor, eczaneden alınabilir, bi kere de rossmann'dan kasa önü fırsatı olarak bilmem ne kadarlık alışverişimize bilmem ne kadara düşen dijital rektal termometre almıştık çok uyguna. ağza popoya koltukaltına konandan, ama içi cıvalı değil, dijital, pilli. fiyatı çok uygun. orta halli bişey düşünüyorsanız tavsiye ederim. neyse benim içim rahat etmedi. çok pimpirikli bir insanım zaten, kulaktan ölçenden de aldım sonra. ama şimdi düşnüüyorum da zaten bebeğin azıcık ateşi çıksa ben kapar hastaneye götürürüm. hastane dibimizde. almasam da olurmuş:)))))

tabii ki biz bebekken bunlar yoktu, hala dünyanın bir sürü yerinde bir sürü bebek bunlar olmaksızın büyüyor ama imkanımız elverdiği ölçüde de teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım bence:) bende bir tane klasik cıvalı termometre zaten vardı, arkadaşın 8 liralık dediği o oluyor, eczaneden alınabilir, bi kere de rossmann'dan kasa önü fırsatı olarak bilmem ne kadarlık alışverişimize bilmem ne kadara düşen dijital rektal termometre almıştık çok uyguna. ağza popoya koltukaltına konandan, ama içi cıvalı değil, dijital, pilli. fiyatı çok uygun. orta halli bişey düşünüyorsanız tavsiye ederim. neyse benim içim rahat etmedi. çok pimpirikli bir insanım zaten, kulaktan ölçenden de aldım sonra. ama şimdi düşnüüyorum da zaten bebeğin azıcık ateşi çıksa ben kapar hastaneye götürürüm. hastane dibimizde. almasam da olurmuş:)))))

şöyle bişey alıp geçeceğim..http://www.babymall.com.tr/kraft-dijital-ates-olcer_KRF-T15S :anneadayı: mağazasından almalı tabii.. 10 tl lik şeye 5 tl kargo vermek saçmalık olur..:KK70:

çok sekersin bende her türlü elektronik alma taraftarı değilim ihtiyaç olursa alicam pompayı falan
Sağol canim o senin sekerliligin:KK66:
Pompa bende almadım ama sordum fiyatını yine de.dogum yapacağım hastanenin karşısında eczane var wewel mi ne o bir marka var . tek sagim elektronik 125 tl.birtek o marka vardı elektronik diğerleri manüel.lazim olursa aldırcm . sütünü depolamak istersen alırsın dedi eczacı.calisan anne değilim ki.sezaryan olursam anca alirim sütüm gelmesi için.amann önceden pompa mi vardı . :KK70:

Benim aldığım 8 liralık olandan ağızdan koltikaltindan ve popodan ölçüm yapiyo ablası. 8 liralık ama işi cok

nst istemesinde bir anormallik yok ki, pek çok hastane 32. haftadan itibaren sokuyor, benim düzenli gittiğim doktor ilk defa bu 34+52te gittiğimde aldı, ama daha önce 32. haftamda başka bir doktora gitmiştik o gün almıştı o hastanede 32den itibaren alınıyormuş.

Her doktorun uygulaması farklı demekki benim doktorum 30 dan sonra başlıyor nst ye.Ama benim rahim anormalliğim olduğu için 28. haftada başladım nst ye girmeye ve haftalık doktora gidiyorum.NST ye girmenizi önerdiyse doktor keşke girseydiniz 36 ya kadar nst ye almayan doktoru ilk kez duydum çünkü.İzin sıkıntınız filan varsa akşam acile gidin ağrım var diyin nst ye alırlar sizi

Beni de nstye sokacaklar . 31+ 5 haftalık olcam zaman gitcem nstye gireceksin dedi .normal kontrol herhalde.seker sınırda ve suyum iyi.ve de 25 haftalıkken hareket etmiyo yada ben hissemiyorm dedim yine nstye sokmuştu.nst kötü bisey değil canum

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. sanırım doktor normalde 36 da yapıyoruz dediği için söyleme şeklinden dolayı endişelendim ben. dediğiniz gibi 32 den sonra normal kabul ediliyor anlaşılan nst. Bende 34 olduğuma göre sıkıntı yok. İşyerinden çıkabldiğim ilk fırsatta gidip yaptırırım artık. kamu personeliyim işyerindeki arkadaş izinli diye çok ayrılamıyorum görev yerinden.

Back
X