- 23 Aralık 2012
- 7.735
- 51.633
- 748
canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim üzme kendini 1 hafta İnan ki hiç bişey değil dinlenmeye çalış bol bol.benim gerilik 23 haftada 3 günle başladı sonra 26 da 6 günken 29 da 10 gün oldu ve bugün iki hafta olmuştu. haftada bir et bir balık bir tavuk yeşil mercimek bakliyat süt yoğurt kaşar ne varsa yedim 13 kilo aldım bu hafta da hep kuruyemis muz meyve yedim ama işte olacaksa oluyor .dua et ki bi haftayı geçmesin. benim her gittiğimde duyduğum laf böyle giderse erken alırız erken gelir kuvezde kalır vs vs çok ama çok üzücü hergün her saniye aklımdan çıkmıyor ve dua ediyirum allah im ne olur ama ne olur kızımı alıp evime götürebilecegim sağlıklı bi doğum olsun hayirlisiyla .ama bak burda bi arkadaş vardı 33 de doğdu bebeği 1300 galiba ve kuvezde şimdilik şükrediyor büyüyor diye...en azından diyorum şimdilik benimki 1900 felan belki de doğunca ya 2500 u geçer ne bilim kuvez e gerek kalmaz hep ümit ediyorum kizima da tarih veriyorum 15 şubattan önce gelme kızım sabret ve büyümeye çalış lütfen diyeteşekkür ediyorum kızlar ilginiz için.. bu ikinci dr gittiğimiz.. yararlı şeyler yemeye çalışıyorum sürekli.. hergün mutlaka sütümü yumurtamı yogurdumu meyvemi kuruyemişimi tüketiyorum.. hiç ihmal etmedim.. gebeliğin ilk zamanlarında hiçbişey yiyemezken bile zorla bi yumurta yemeye çalışıyordum bebek mahrum kalmasın diye..
birileri vardı böyle bebeği geriden giden nasıl düzelmişti onların bebeklerinin gelişimi??