2017 Şubat Anneleri

Cumartesi randevum var gidecem gec mi olur

Enfeksiyon vardır
Kasıklarında ağrı oluyor mu özellikle yürürken?
Ben 3 kez idrar yolu enfeksiyonu oldum ilki monurol ile geçti ama diğerleri geçmedi ve bakteri de yüksekti o sebeple antibiyotik kullandım. Cmt ye kadar sancın var mı takip et su çok iç
Doktora da de idrar tahlili ister Zaten.
Bi de idrarının rengine bak koyu mu diye

Inek ve manda .vay be .masllah kadına . istanbuldakilr ne olcak süt tozu dur.inek ve manda dediğine göre köyde yasiy0.tam olarak neresi köy özelden atsana merak ettim kiiiiz

Merak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
Allah acil şifalar versin canim seni de bebisini de birbirinize bagislasin .allah analı babalı büyütsün.sagolasin

Merak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
Dualarımız
dualarımız seninle cnm begegini tez zamanda yanına alırsın işalah

Çok güzel olmuş elinize sağlık

Rabbim tez zamanda Meleğine şifa versin sana kavuştursun inşallah. .gözünüz aydın

Nas
nasul beslendin Can'ım Benim çok iştahım YÖK ama hep hamur işi tüketiyorum

Canım bir an önce sıkıntısı geçer de evinize dönersiniz inşallah birlikte.. senin iyi olmana sevindim sen iyi ol ki bebişin de iyi olsun.. bu haftalardaki ufak sıkıntılar kısa sürede atlatılıyor için rahat olsun. Bizi arada haberdar et. Dualarımız sizinle..

Nas
nasul beslendin Can'ım Benim çok iştahım YÖK ama hep hamur işi tüketiyorum
Can'ım süt ve günde 3/4 muz yedim 10 günde benimde iştahım yok hatta Kahv yapmıyorum geç kalkıyorum öğlen gibi oluyor. Kuru yemiş kabuklu fıstık tükettim Canan Karatay kabuklu alın diyor... Protein ağırlıklı yedik kuru baklagil falan... Birde ben çalışmıyorum evde sürekli yatış halindeyim belki oda etkendir ama şaşırdık bizde... İnş size de fayda sağlar

Valla surekli rahat edemezsinki cnm.. Gece wc si var, gunduz uzanican tv izlicen fln bide mesela ben cok gazlandim son zmnlarda:) baskasinin yaninda sirf bu sebepten bile rahat edemem.. Bnce esin isten cikip eve gelene kadar sana gelsin kv.. Sen daha rahat edersin sonucta..

Oh ne güzel ben bugün malzeme aldım haftaya kız kardeşim gelecek beraber yapacağız :) bence tam zamanı sonra sabrımız gelmez falan da

memnundu canım ama lansinoh da çok güzelmiş onu da baya kullanan ve memnun olan arkadaşım var.

Şansımıza artık bakalım o zaman :)

kızlar ufaktan kendimiz bişiler yapıyoruz bu daha tamamlanacak hastanede yatağı için.. yatak ucuna kurdele felanda olcak:)

Güle güle kullanın canım

Çok güzel olmuş. Ben de kavanoz mu Gülsuyu şişesi mi karar verememiştim bugün gidip aldım şişelerimi uğraşması bile ne kadar zevkli :)

Üzülme canım yaaa ben de yıllardır 5taş al diyorum sahte de olsa al artık diyorum ben al dedikçe adam inadına almıyor ben al deyince alası gelmiyormuş beyefendinin erkekler işte

Günaydın anneler
N Nehculferadis arkadaşımız Doğumda
2. Bebiş geliyor dua edin

N Nehculferadis canım inşallah herşey yolundadır güzel haberler bekliyoruz

fiyatı pahalı aslında sanki biz bebekken bunlar mı vardı,çubuk şeklinde olanlar vardı iş de görüyordu yani..kafam karışık

Ben e bebekten weewell in 8liralık bitanesini aldım eve gelince de denedim hemen işimi görür birşey koltukaltı dil altı ve makattan ölçüm yapıyormuş 10 sn sürüyor hafızası var daha ne suyu mamayı da ölçeriz zaar

Ay Aynı bana dedı dr.m gecen hafta 32 haftalıkken calışamamz raporunu verdı evdeyım şuan.ıkı cm kalmış bası kanala gıemeye dedı yatıcaksın ve bebegı buyutucez dedı.alttan progestan ılaç koyuyorm her akşam.asırı hareket elı ayağı gorsen dışarı çıkacak okadar ıttırıyor sonunda bu oldu erken doğum rıskm var bnmde 37 yı bı atlatsaydm hayırlısıyla.senın daha az kalmş şanslısın

Kızlar iyi geceler ben bugün kayınvalideme gittim ordan görümcemle avm ye geçdik ee haliyle 2-3 saat ayakda kaldım eve geldik 1saat önce kayınvalidemle ev 40 dk kdr sürüyo arabada rahat gelmedim hiç otururken kalçalrım ağrıdı hep eve geldiğimizden beri bi ağırlık var belimde yük taşımışım gibi tuvaletde gittiğimde zaman daha çok ağırlık hissediyorum iyice aşağıda sanki hala geçmedi ve bebekde çok hareketli ve sürekli kasılma geliyo sancı yok ama terreddütte kaldım ya sizce yorgunlukdan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…