Sağol canım belirmede feci bi agrı girdi sabah olaydı bi uzandım biraz geçer umarımÇok geçmiş olsun inş birşey yoktur ayaklarını sıcak da tut her ne kadar Ateş bassa da hepimizi
Cumartesi randevum var gidecem gec mi olur
Sağol canım belirmede feci bi agrı girdi sabah olaydı bi uzandım biraz geçer umarım
Bebekle ilgisi yok enfeksiyon vardır . tabi oda zararlı.ne kadar erken o kadar iyi yarın git bence canim ihmal etmeKorkuyorum ya hareketleri iyi ama takip ediyorum
Inek ve manda .vay be .masllah kadına . istanbuldakilr ne olcak süt tozu dur.inek ve manda dediğine göre köyde yasiy0.tam olarak neresi köy özelden atsana merak ettim kiiiizBilmez miyim cnm kv orada inek ve mandaları da var ordan gelen sütle olan yoğurt bambaşka da yakın değiliz işte kısmet... Her gittiğimde görmemiş gibi süt getiriyorum paylaştığım arkadaşlarda bu sütse burada içtiğimiz ne diyorlar :):):)
Allah acil şifalar versin canim seni de bebisini de birbirinize bagislasin .allah analı babalı büyütsün.sagolasinMerak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
DualarımızMerak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
dualarımız seninle cnm begegini tez zamanda yanına alırsın işalahMerak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
Çok güzel olmuş elinize sağlıkben başladım kavonozların yarısını yaptım bile çok cici oldular. birde kokulu sabun siparişi verdim. birde kaçecen balon demeti yapmak istiyorum ama abartı olur mu diye de düşünüyorum. yasin ve tesbih de dagıtmak istiyuorum mevlütte ama herkesin evinde bi sürü yasin vardır. sahsen bende bile 3-4 tane var. o yüzden ondan da vazgeçiyorum. bak kavanozlarımı göstereyim sana. böyle olacak etiket zımbalayacam birde o kadar. nasıl sizce
Eki Görüntüle 1934581
Rabbim tez zamanda Meleğine şifa versin sana kavuştursun inşallah. .gözünüz aydınMerak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
Canım iltihaptir o doktora gitKizlar bugun butun gun yesil akinti geldi ic camasrim yesil oldu resmen boyle bir durumla karsilasan var mi
nasul beslendin Can'ım Benim çok iştahım YÖK ama hep hamur işi tüketiyorumSelam kızlar biz tahlil sonuçlarımı görürdük kızımı da gördüm ufak düşmüştüm pozisyon değiştirmiş yan duruyordu makat a dönmüş artık hayırlısı buymuş diyeceğim...
10 günde birde miniğim atak yapmış. 32+3 dü 34+5 gözüküyor bol süt yanında muzla beslenmiştim... Mandalina çok yedim onun dışında protein ağırlıklıydı beslenmem. Belki kilo aldırmak isteyen arkadaşlara fayda sağlar...2480 olmuşuz... Demir ve b12 depolarım düştüğü için iğneye de başladık...
Merak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
Can'ım süt ve günde 3/4 muz yedim 10 günde benimde iştahım yok hatta Kahv yapmıyorum geç kalkıyorum öğlen gibi oluyor. Kuru yemiş kabuklu fıstık tükettim Canan Karatay kabuklu alın diyor... Protein ağırlıklı yedik kuru baklagil falan... Birde ben çalışmıyorum evde sürekli yatış halindeyim belki oda etkendir ama şaşırdık bizde... İnş size de fayda sağlarNas
nasul beslendin Can'ım Benim çok iştahım YÖK ama hep hamur işi tüketiyorum
Valla surekli rahat edemezsinki cnm.. Gece wc si var, gunduz uzanican tv izlicen fln bide mesela ben cok gazlandim son zmnlarda:) baskasinin yaninda sirf bu sebepten bile rahat edemem.. Bnce esin isten cikip eve gelene kadar sana gelsin kv.. Sen daha rahat edersin sonucta..Bende öyle düşünüyorum canım ama eşim biraz yanlış anlıyor . Oraya gitmek istemiyorum gibi . Onu da kırmak istemiyorum. Yoksa dediğin gibi benim için iyi olacak. Ama tam son zamanların gitmek daha iyi benim için
İyi geceler herkese. Bugün kıyafetler utulendı odası artık hazırhediyelik yapımına başlayan var mı acaba? Lavanta kesesi ve minik.kavanoz larda şeker hazırlayacağım ama erken mi olur kokusu uçar mi bilemedim
memnundu canım ama lansinoh da çok güzelmiş onu da baya kullanan ve memnun olan arkadaşım var.
kızlar ufaktan kendimiz bişiler yapıyoruz bu daha tamamlanacak hastanede yatağı için.. yatak ucuna kurdele felanda olcak:)
ben başladım kavonozların yarısını yaptım bile çok cici oldular. birde kokulu sabun siparişi verdim. birde kaçecen balon demeti yapmak istiyorum ama abartı olur mu diye de düşünüyorum. yasin ve tesbih de dagıtmak istiyuorum mevlütte ama herkesin evinde bi sürü yasin vardır. sahsen bende bile 3-4 tane var. o yüzden ondan da vazgeçiyorum. bak kavanozlarımı göstereyim sana. böyle olacak etiket zımbalayacam birde o kadar. nasıl sizce
Eki Görüntüle 1934581
Kızlar dün eve yardımcı aldım halılar camlar iyice temizlendi perdelerinde bir kısmını yıkadım bir kere de Doğumdan önce alacağım ya da 2 haftaya bir alayım diyorum hiç halim kalmadı ya artık hep bir halsizlik ..ama hala mutlu değilim bir mutsuzluk ümitsizlik var üzerimde ...ben oğlumda bir kolye beğenmiştim eşim den Doğum için istemiştim ozaman durumumuz yoktu alamadı bu sefer de YÖK askında ben ne alırsam kendimi kötü hissetiyorum içimde kaldı o kolye ... eşim dün bisiklet aldı 1800 tl ye mal olmus çok sevindim onun mutlu olmasına öle çok şey alan biri değildir aslında kendi için bende sevindim ama ne bilim belki ben onun yerinde olsam yıllardır istediğim altın kolyeyi alırdım diye düşündüm ama erkekler düşünmüyor işte kızmıyorum çünkü bu içten gelmeli benim söylememle olmamalı dimi artık ben çoçukları büyütüp çalıştığım da alacağım kolyeyi ... bana diyor sana da bisiklet alacağım beraber süreriz Benin de hayalim bisiklet ama ne bilim bu hamilelik çık farklı ne düşüneceğimi şaşırdım
fiyatı pahalı aslında sanki biz bebekken bunlar mı vardı,çubuk şeklinde olanlar vardı iş de görüyordu yani..kafam karışık
Aynı bana dedı dr.m gecen hafta 32 haftalıkken calışamamz raporunu verdı evdeyım şuan.ıkı cm kalmış bası kanala gıemeye dedı yatıcaksın ve bebegı buyutucez dedı.alttan progestan ılaç koyuyorm her akşam.asırı hareket elı ayağı gorsen dışarı çıkacak okadar ıttırıyor sonunda bu oldu erken doğum rıskm var bnmde 37 yı bı atlatsaydm hayırlısıyla.senın daha az kalmş şanslısınKızlar erken doğum riskim var 34. Haftamda 4 cm açılma vardı salı günü kontrole gittiğimde açılma 7 cm olmuş ve bebek ters ve çok yukarıda dedi doktor sizce bu durumda ne yapılabilir bebek riske girer mi yada bu haftadan sonra dönme ihtimali var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?