2017 Şubat Anneleri

Ben 34 ncu haftada yaptirdim nst doktor öyle istedi çok şükür sanci fln cikmadi ama bnde tansiyon problemi var

Çok sağolun arkadaşlar baya rahatladım nst konusunda. Sorun çıkmaz inşallah daha erken çünkü. vakitlice gelsin inşallah..

Kızlar sütü yoğurdu marketten mi temin ediyosunuz yoksa koydenmj

Süt yoğurt peynir yumurta konusunda şanslıyım sanırım. kayınvalidem hayvan bakıyor peynirim sütüm ondan yoğurdu kendim mayalıyorum, yumurta da öyle. Çok şükür.

bende evlendiğimde 15 gün kadar vajinusmus sıkıntısı yaşadım doktora gitmeden kendim aşmıştım. Şimdi doğum konusunda korkmuyorum. Haftada bir mutlaka bazende iki kez yaşanıyor. sonrasında biraz bel ağrım oluyor artık ama uzun sürmüyor. Doktorum da cinsellik konusunda hamileliğimde herhangi bi sınırlama koymadı. birde ben normal doğuma faydası olduğuna inandığım için düzenli bi şekilde olmasından yanayım. 35. haftadayım bu arada

Ya
Ben geçen carşıdan 10 kilo taşıdım 2-3 saat agrim oldu ama bir dinledim duş aldım geçti sen dinlen duş al sonra hareketleri izle hareket ediyorsa sıkıntı olmaz

selam kızlar kontorlum vardı ve bende kasılmalar cıktı yaaa zaten hissediyordum bişiler oluyordu çok sık değil ama 25 ocak tarih vermişti beklemeyebilir o tarihi dedi. biran once toparlamam lazım işlerimi. nst ye giren varmı?

Aynen canım biz evlendiğimizden beri göğsüne yatmadan uyuduğumuz hiçbir gece olmadı. Ben severim sarılma öpme mıçmıç ilişki neyse ki eşim de seviyor:)) aynen insan güvende hissediyor kendini. Allahım herkesin yuvasına huzur versin

Yok çalışmıyorum geçen hafta finallerimi verdim ve full dinleniş moduna aldım kendimi sözde:)) hemencecik bitsin senin de dinlen inşallah. Hahah çok tatlı ama

Bende 2 aydır eşimden ayrı yatıyom. Eşimin uykusu çol hafif benim öksürsem uyanır. Yazık işe gidiyor oda, o kadar gaddar olmamak şazım onlara karşı.
Zaten adam hergece geliyor önce benle yatıyor. Ben uyuduktan snr kalkıp kendi yatağına gidyor, sırf ben üzülmiuim diye.

Dün forumda trend konularda bir lohusa nın konusu vardı kızlar okudunuz mu? Eşi sırtına yumruk atmıştı ona çok üzülmüştüm. Eşime anlattım akşam sen bana yardımcı olursun di mi dedim çok güzel rahatlattı beni sağolsun. Hele ki doğumdan sonra yatak ayırma hiç düşünmüyorum inşallah öyle bir durum gerekmez de. Ben şimdi de ayrı yapamam zaten
Bir de sağlık ocağında bir kadına denk geldim emzirme ile ilgili seminer gibi bir şey vermeye gelmiş, biraz onla konuştum en son mail adresimi aldı doğru emzirmeyle ilgili mail attı bana. Çok şanslısın iyi denk geldin dedi

Onu bende okudum okurken ağladım.kiz 19 yaşındaymış . ne dersek diyelim ayrılmayı düşünmüyo.bende sordum eşime sen bana yardım edermisin diye gece bebek ağlasa bakar misin dedim bakarım dedi.alt degistirir misin dedim yok dedi emziremezde ancak oyalar. sana özelden mail atayimda bana da at kiz emzirme yöntemini

Ya

Ben geçen carşıdan 10 kilo taşıdım 2-3 saat agrim oldu ama bir dinledim duş aldım geçti sen dinlen duş al sonra hareketleri izle hareket ediyorsa sıkıntı olmaz
Sabah biraz daha hafiflemiş uyandım allahdan sabah 4 den sonra rahat uyumuşum eşimin gittiğini bile duymadım ama dinlencem bugünde bişey yapmıycam zaten hareketlerinden çok korkfum 1- 2 saate yakın sürekli ve şiddetli hareket etti ve hareket eddikçe daha çok yorgunluk verdi muhtemelen aman erken gelmesinde bi an öle bi korku yaşadım işde

Ne olcak 25 ocakta doğum mu

Ben haftaya gircem inşallah yazarım durumla ilgili

Canım nst ye girdin mi? Yani kasılma farklı sancı farklı ya, sadece kasılma var da o yüzden mi beklemeyebilir dedi. yoksa nst de sancı mı çıktı? Mesela bende kasılma uzun süredir var 20. Haftadan beri, daha nst ye girmedim sancı görünüyormu bilmiyorum ama sezeryan istediğim halde dr 39 + larda almaktan bahsetti.

Yine de panik yapma çok eksiğin var mı ne kaldı yapılacak? Dün bi akraba bana Doğum bu hafta mı önümüzdeki hafta mı dedi inanılmaz panik oldum , galiba kendimizi alıştırmamız lazım her an herşey olabileceğine..

Kesinlikle katılıyorum sana turuncu.. ben de gece beraber uyanalım beraber ilgilenelim istiyorum.. baba olmak d öyle kolay değil sonuçta.. sorumlulukları paylaşmak destek olmaz lazım.. bugün bebeği için gece uykusundan vazgeçemeyen yarın bi gün hastalanınca başında da beklemez ilgilenmez gibi geliyo bana.. allahtan eşimin uykusu hafif benden önce o uyanır

evet ya adetime göre 3 şubat ama bebeğin gelişimine göre o tarihte demişti..sezeryan istediğim için.. daha erken bile olabilir dedi bakalım..
Hayırlısı olsun canim .sezaryani sen mi tercih ettin doktor mu önerdi.
Sağlıklı sıhhatli doğsun minik insallahh

Enfeksiyon olabilir ama çok endişe edilecek gibi değil bence yarın gidersin çünkü doktorum ciddi bişeyde vücut belli eder diyor herşeye endişe etme rahat ol diyor
Aradım doktorumu acil gelmeni gerektirecek bişey değil yarın gelirsin akıntı normal dedi cnm öyle son haftalar olunca korkular artıyor

Vajina kemiğim felaket ağrıyo otururken yatarken bisey yok oturma dan yürümeye geçerken felaket agriyo 4 adımdan sonra yine geciyo.normal mi ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…