Ben 34 ncu haftada yaptirdim nst doktor öyle istedi çok şükür sanci fln cikmadi ama bnde tansiyon problemi var
Canım bende de şeker yüksekti yüklemede ve haftalardir diyet yapıyorum nst tedbir amaçlı öyle kötü bişey düşünme ben mesela dün 33+5 iken nst ye girdim doktoruma bebeğin hareketleri 2 gündür az dedim tedbir olarak 33.haftadayken aldı yani seninki de şekeri duyunca tedbir olarak acaba bebeğin durumu nasıl diye almak istemiştir
Kızlar sütü yoğurdu marketten mi temin ediyosunuz yoksa koydenmj
Kızlar kusura bakmasanız özel bir soru soracağım. Ben vajinismus hastasıydım. Yeneli çok kısa zaman olmuştu. Hamilelik nasip oldu çok şükür. 33. Hafta bitti. Cinsel beraberlik haliyle benim için hassas bir konu olduğundan haftada bir de olsa olsun istiyorum. İsteğimden değil ama vicdanım rahat ediyor huzurlu oluyorum eşime karşı çünkü 3yıl yaşamıştık.
Sizler kaçıncı haftaya kadar beraberlik yaşıyordunuz veya yaşıyorsunuz?
Ben geçen carşıdan 10 kilo taşıdımKızlar iyi geceler ben bugün kayınvalideme gittim ordan görümcemle avm ye geçdik ee haliyle 2-3 saat ayakda kaldım eve geldik 1saat önce kayınvalidemle ev 40 dk kdr sürüyo arabada rahat gelmedim hiç otururken kalçalrım ağrıdı hep eve geldiğimizden beri bi ağırlık var belimde yük taşımışım gibi tuvaletde gittiğimde zaman daha çok ağırlık hissediyorum iyice aşağıda sanki hala geçmedi ve bebekde çok hareketli ve sürekli kasılma geliyo sancı yok ama terreddütte kaldım ya sizce yorgunlukdan mı
Aynen canım biz evlendiğimizden beri göğsüne yatmadan uyuduğumuz hiçbir gece olmadı. Ben severim sarılma öpme mıçmıç ilişki neyse ki eşim de seviyor:)) aynen insan güvende hissediyor kendini. Allahım herkesin yuvasına huzur versingeçmiş olsun canım tez zamanda iyi olursun inşallah. eşle yatakları ayırmak çok kötü bi duygu horlasa da yatağın 3/2 sini kaplasa da sen uyumaya çalışırken onun poposunda pireler uçuşsa da eşimle uyumayı seviyorum kendimi güvende hissediyorum
Yok çalışmıyorum geçen hafta finallerimi verdim ve full dinleniş moduna aldım kendimi sözde:)) hemencecik bitsin senin de dinlen inşallah. Hahah çok tatlı amaçalışıyomuydun sen? çok azmış 2.5 saatlik uyku.. çok şükür benim uykumda sorun yok.. wc lerde bölünmesi dışında tabi.. benim son bir haftam işyeri çok şükür.. eşimde uykuya düşkün.. sürekli üzerimi örtmekten uyuyamıyor zavallı... bende sakın gitme sen gidersen karnımı açarım ve oğlun üşür diyorum :) eeee ben 24 saat çekiyorum oda geceleri biraz hissetsin baba olduğunu...
Ben iki aylik hamileyken ayırdım yatakları . çünkü uyku sersemine kiciyla geri atti kendini eeee geride de ben varım belime vurdu yani.tabi bilerek yapmadı uyuyordu uyku sersemine vurdu o gundur bu gündür ben yanında yatmiyim diye kendi korkuyo.
Bebek doğunca da ayrı yatcam sabaha kadar onu dinleyemem senfoni orkestrası bu muberek
Onu bende okudum okurken ağladım.kiz 19 yaşındaymış . ne dersek diyelim ayrılmayı düşünmüyo.bende sordum eşime sen bana yardım edermisin diye gece bebek ağlasa bakar misin dedim bakarım dedi.alt degistirir misin dedim yok dedi emziremezde ancak oyalar. sana özelden mail atayimda bana da at kiz emzirme yönteminiDün forumda trend konularda bir lohusa nın konusu vardı kızlar okudunuz mu? Eşi sırtına yumruk atmıştı ona çok üzülmüştüm. Eşime anlattım akşam sen bana yardımcı olursun di mi dedim çok güzel rahatlattı beni sağolsun. Hele ki doğumdan sonra yatak ayırma hiç düşünmüyorum inşallah öyle bir durum gerekmez de. Ben şimdi de ayrı yapamam zaten
Bir de sağlık ocağında bir kadına denk geldim emzirme ile ilgili seminer gibi bir şey vermeye gelmiş, biraz onla konuştum en son mail adresimi aldı doğru emzirmeyle ilgili mail attı bana. Çok şanslısın iyi denk geldin dedi
Sabah biraz daha hafiflemiş uyandım allahdan sabah 4 den sonra rahat uyumuşum eşimin gittiğini bile duymadım ama dinlencem bugünde bişey yapmıycam zaten hareketlerinden çok korkfum 1- 2 saate yakın sürekli ve şiddetli hareket etti ve hareket eddikçe daha çok yorgunluk verdi muhtemelen aman erken gelmesinde bi an öle bi korku yaşadım işdeYa
Ben geçen carşıdan 10 kilo taşıdım2-3 saat agrim oldu ama bir dinledim duş aldım geçti sen dinlen duş al sonra hareketleri izle hareket ediyorsa sıkıntı olmaz
Ne olcak 25 ocakta doğum muselam kızlar kontorlum vardı ve bende kasılmalar cıktı yaaa zaten hissediyordum bişiler oluyordu çok sık değil ama 25 ocak tarih vermişti beklemeyebilir o tarihi dedi. biran once toparlamam lazım işlerimi. nst ye giren varmı?
Ben haftaya gircem inşallah yazarım durumla ilgiliselam kızlar kontorlum vardı ve bende kasılmalar cıktı yaaa zaten hissediyordum bişiler oluyordu çok sık değil ama 25 ocak tarih vermişti beklemeyebilir o tarihi dedi. biran once toparlamam lazım işlerimi. nst ye giren varmı?
Ne olcak 25 ocakta doğum mu
selam kızlar kontorlum vardı ve bende kasılmalar cıktı yaaa zaten hissediyordum bişiler oluyordu çok sık değil ama 25 ocak tarih vermişti beklemeyebilir o tarihi dedi. biran once toparlamam lazım işlerimi. nst ye giren varmı?
Kesinlikle katılıyorum sana turuncu.. ben de gece beraber uyanalım beraber ilgilenelim istiyorum.. baba olmak d öyle kolay değil sonuçta.. sorumlulukları paylaşmak destek olmaz lazım.. bugün bebeği için gece uykusundan vazgeçemeyen yarın bi gün hastalanınca başında da beklemez ilgilenmez gibi geliyo bana.. allahtan eşimin uykusu hafif benden önce o uyanırGünaydınlarrr...
Hayırlı ve güzel bir gün diliyorum herkese...
Kızlar eşlerinize yatak ayırmayı teklif etmeyin ki sorumluluklarını unutmasınlar.
Özellikle bebek doğduktan sonra yanınızda olsunlar.
Siz emzirin o gaz'ını çıkarsın filan..
Evet iş'e gidiyorlar ,uykusuz kalacaklar biraz ama annenin emeklerinin ve uykusuzluğunun yanında onların ki ne ki ?..
Çocuğun gece sorumluluğunu da tek başına yüklenirseniz bir müddet sonra patlamalar yaşanabiliyor.
O yüzden hiç acıyıp ,üzülmeyin...
Öğrensinler...
Hayırlısı olsun canim .sezaryani sen mi tercih ettin doktor mu önerdi.evet ya adetime göre 3 şubat ama bebeğin gelişimine göre o tarihte demişti..sezeryan istediğim için.. daha erken bile olabilir dedi bakalım..
Aradım doktorumu acil gelmeni gerektirecek bişey değil yarın gelirsin akıntı normal dedi cnm öyle son haftalar olunca korkular artıyorEnfeksiyon olabilir ama çok endişe edilecek gibi değil bence yarın gidersin çünkü doktorum ciddi bişeyde vücut belli eder diyor herşeye endişe etme rahat ol diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?