2017 Şubat Anneleri

işte agıların var dimi dedi evet dedim kasılma dedi sanırım yaaa. ama düzensiz dedi . şuan için bi sıkıntı yok ama sen yinede tedbirli ol bişi olursa ara ben hemen gelirim dedi gelişimi iyi sıkıntı yapma dedi.
yatağını almışık yarın gelecek evin stor perdelerini felan yıkamaya yollamam lazım ev temizlenecek. oda için süsler felan yapılcak var bişiler . aynen öyle ya herhan herşey olabilir heleki 36dan sonra gelen sancıları artık durdurmuyor. sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah:)

Hayırlısı olsun canim .sezaryani sen mi tercih ettin doktor mu önerdi.
Sağlıklı sıhhatli doğsun minik insallahh

ben tercih ettim :) doktor normal tabiki uygun pozisyonda dedi . ben korkuyorum deyince spinal ol o zaman dedi . geneldense en azından spinal daha iyi dedi

Kesinlikle....
Annelerin sıkıntısı bebek rahime düştüğü an dan itibaren başlıyor.
Aylarca bulantı ,kusma ,tiksinme..
Sonra çiş mesaisi ,uykusuz geceler ,ağrılar ,sızılar...
Yeterince çekiyoruz zaten.
Ben bütün bunları yaşarken onun kıçını devirip rahat rahat yatmasını kabul edemem valla.(ki bugüne kadar hiç öyle bir teklifi bile olmadı ama varsayalım işte)
Doğumdan sonra da bu düzen değişmeyecek.
İş'e gidiyor olabilir ,yoruluyor olabilir ,hiç biri bahane değil benim için. Günlük çocuklar yatana kadar babalık görevini yerine getirecek ,ondan sonra serbest :)

::)) ben düşünmemeye calışıyorum yoksa zaman gecmez böyle. bi şeklde doğuracağız Allahın izniyle napalım:)

Günlerimiz yakın seninle. Nst'de ne kadar çıkıyor sancıların?
Ben 39.dan önce alınmasını istemiyorum. Umarım gününü bekler kuzular

Ben de ikinci kez grip oldun canim bu sene boyleymis grip bitip bitip başlıyormuş. 8nsallah tekrarlamaz canım.

Maşallah cookkk tatlilar. Güle güle giysin
Ben de bir ara yaşadım hatta sezeryan dikişleri açmıştı ama geçti. Kontrolde de dikişler çok iyi.

Merak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
Geçmiş olsun aynı zaman da gözün aydın olsun. İnşallah gecer merak etme ciğerleri küçük toparlar kendini kuzucuk...

A
Aynen Can'ım bende öyleydi oturma odasında yattı belim agrıyo Dedi yer yatağı açtım şimdi orda yatıyor hep vicdan azabı duyuyorum biz evlendik evleneli böyleyiz çok da seviyoruz birbirimizi Allah sonumuzu hayır etsin

Canım bende dün girdim nst'ye normal dedi doktor sancı falan çıkmamış . Bana da 24 yada 25 ocak dedi 35+5 haftalık kilosu 2800 boyu da 49 cm çıktı doktorum hemen hemen 3 buçuk kilo doğar dedi

Canım bende dün girdim nst'ye normal dedi doktor sancı falan çıkmamış . Bana da 24 yada 25 ocak dedi 35+5 haftalık kilosu 2800 boyu da 49 cm çıktı doktorum hemen hemen 3 buçuk kilo doğar dedi

Maşallah cnm .bnm şuan 3'ü geçti 8 gün önce halbuki 2700 dü bi haftada bu kadar alması beni şaşırttı.

Hepinizin yazdığını okudum yatak ayrım vs ile ilgili... Bizde de ben terkediyorum yatağı. Oğluşum da ne kadar yerine yatırsam da muhakkak aramıza geliyor gece uyanıp da... Kardeş gelecek diye ses etmiyorum... Baba-oğul Buz Devrinde ki Sid gibi uyuyorlar yeminle zaten çiş, mide Ağrı'sından uyuyamıyorum birde bunlar eklenince oğlumun odasını mesken tuttum bende... İnş soğukluk girmez aramıza bu yüzden zor geçtiği için bizde de ilişki vs uzun zamandır yok...

@Lazkiziesmaa Hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin minik ocak için verilen tarihe de çok kalmamış...

Maşallah cnm .bnm şuan 3'ü geçti 8 gün önce halbuki 2700 dü bi haftada bu kadar alması beni şaşırttı.

Canım son zamanları yaa kuzuların bu haftalarda daha hızlı kilo alıyorlar beni 10 gün sonra çağırdı herşey yolunda suyunda gayet iyi dedi

aynen öyle ben de etkilendim. atıyorum canım.
Kızlar ! doğuranlar buraya tecrübelerini yazsın bak tamam mı, söz verin bakiim ? normal doğum yapacaklar, sezaryan olacaklar ,buraya yaşadıklarımızı yazalım ki henüz doğurmayanlara moral olsun
tabi ki yazacağıım

bu arada ilişki 2 haftadır yok bizde de. doktoruma sorduğumda 36dan sonra önermiyoruz demişti. bugün 37ye girdim.

canım ne yedin ki son haftalarda ya da ne yaptın hep uzandın mi benim bebeğin kilosu iki hafta geriden geliyor ve erken doğum riskim var kilo alması benim için çok onemli

aynen öyle ben de etkilendim. atıyorum canım.

tabi ki yazacağıım

bu arada ilişki 2 haftadır yok bizde de. doktoruma sorduğumda 36dan sonra önermiyoruz demişti. bugün 37ye girdim.
Teşekkürler canim özele attım mail adresimi .istersen özelden de atılıyorsa öyle de yapabilirsin .
Ben en son ne zmn ilişki yaptığımızı hatırlamıyorum bile.cok uzun zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…