- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
Canım nst ye girdin mi? Yani kasılma farklı sancı farklı ya, sadece kasılma var da o yüzden mi beklemeyebilir dedi. yoksa nst de sancı mı çıktı? Mesela bende kasılma uzun süredir var 20. Haftadan beri, daha nst ye girmedim sancı görünüyormu bilmiyorum ama sezeryan istediğim halde dr 39 + larda almaktan bahsetti.
Yine de panik yapma çok eksiğin var mı ne kaldı yapılacak? Dün bi akraba bana Doğum bu hafta mı önümüzdeki hafta mı dedi inanılmaz panik oldum , galiba kendimizi alıştırmamız lazım her an herşey olabileceğine..
Hayırlısı olsun canim .sezaryani sen mi tercih ettin doktor mu önerdi.
Sağlıklı sıhhatli doğsun minik insallahh
Her türlü yusuf yusuf um su sıralar . normal sezaryan fark yok .korkuyom isteben tercih ettim :) doktor normal tabiki uygun pozisyonda dedi . ben korkuyorum deyince spinal ol o zaman dedi . geneldense en azından spinal daha iyi dedi
::)) ben düşünmemeye calışıyorum yoksa zaman gecmez böyle. bi şeklde doğuracağız Allahın izniyle napalım:)Her türlü yusuf yusuf um su sıralar . normal sezaryan fark yok .korkuyom iste
Kesinlikle katılıyorum sana turuncu.. ben de gece beraber uyanalım beraber ilgilenelim istiyorum.. baba olmak d öyle kolay değil sonuçta.. sorumlulukları paylaşmak destek olmaz lazım.. bugün bebeği için gece uykusundan vazgeçemeyen yarın bi gün hastalanınca başında da beklemez ilgilenmez gibi geliyo bana.. allahtan eşimin uykusu hafif benden önce o uyanır
::)) ben düşünmemeye calışıyorum yoksa zaman gecmez böyle. bi şeklde doğuracağız Allahın izniyle napalım:)
Ben de ikinci kez grip oldun canim bu sene boyleymis grip bitip bitip başlıyormuş. 8nsallah tekrarlamaz canım.Günaydınlar...
Tam iyileştim diye sevinirken bu sabaha yine feci boğaz ağrısı ve tıkalı burun ile başladım
Hasta olmadım olmadım ,olunca da kurtulamadım diyeceğim bu gidişle
1 saate dr.randevum var. Bir şeyler yiyip hazırlanayım bari
Maşallah cookkk tatlilar. Güle güle giysinEki Görüntüle 1934609 Eki Görüntüle 1934610 Eki Görüntüle 1934624 Eki Görüntüle 1934630
Zara indirimi başlamıııış! Biz dayanamayıp gelecek sene giymesi için 9-12 ay bir kombin aldık. İnsan herşeyi almak istiyor, vallahi nasıl tutacağız kendimizi bilmiyorum. Güle güle giysin inşallah sıpam
Ben de bir ara yaşadım hatta sezeryan dikişleri açmıştı ama geçti. Kontrolde de dikişler çok iyi.Kızlar tuvalet ihtiyacı ile birlikte karnına ve genital bölgeme şiddetli bir ağrı girdi .Tuvalette iken şuan Doğum başlasa ıkınabilirmiyim diye düşündüm yok olmadı kasıldım Doğumda bu kadar acı ile nasıl doğuracağım Ağrı yaklaşık yarım saat sürdü azalarak. Siz böyle bişey yaşadınızmı ? Fikri olan varmı ?
Geçmiş olsun aynı zaman da gözün aydın olsun. İnşallah gecer merak etme ciğerleri küçük toparlar kendini kuzucuk...Merak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
Aynen Can'ım bende öyleydi oturma odasında yattı belim agrıyo Dedi yer yatağı açtım şimdi orda yatıyor hep vicdan azabı duyuyorum biz evlendik evleneli böyleyiz çok da seviyoruz birbirimizi Allah sonumuzu hayır etsinAyyy inanır misin doğumdan sonra beraber yatacaz mi diye esim bana sordu.uzuldum ama ne yapayım arada yanıma gelip gelip 5 dk uzantıyo . içim acıyo. cok deli yatiyo ne yapım horlama da yapiyo zaten uyuyamiorm o zmn sabaha kadar hic dalamıyorum.kulagima pamuk tıkıyordum daha önce de kulağım aciyodu ama idare ediyorduk . şimdi hamilelikten dolayı ne yapım . salonda yatıyordu belim ağrıyo diyodu baza alivadim çocuk odasına koyduk onu kizim büyüyünce kizim yatar diye aldık şimdilik babası yatiyo.beli de agrimio
selam kızlar kontorlum vardı ve bende kasılmalar cıktı yaaa zaten hissediyordum bişiler oluyordu çok sık değil ama 25 ocak tarih vermişti beklemeyebilir o tarihi dedi. biran once toparlamam lazım işlerimi. nst ye giren varmı?
Günlerimiz yakın seninle. Nst'de ne kadar çıkıyor sancıların?
Ben 39.dan önce alınmasını istemiyorum. Umarım gününü bekler kuzular
Canım bende dün girdim nst'ye normal dedi doktor sancı falan çıkmamış . Bana da 24 yada 25 ocak dedi 35+5 haftalık kilosu 2800 boyu da 49 cm çıktıdoktorum hemen hemen 3 buçuk kilo doğar dedi
Maşallah cnm .bnm şuan 3'ü geçti 8 gün önce halbuki 2700 dü bi haftada bu kadar alması beni şaşırttı.
benide 10 gün sonra cağıracaktı ama nst bakınca 7 gün sonra cağırdı:)Canım son zamanları yaa kuzuların bu haftalarda daha hızlı kilo alıyorlarbeni 10 gün sonra çağırdı herşey yolunda suyunda gayet iyi dedi
ben kesinlikle yazarım. Allah kısmet ederse:)Kızlar ! doğuranlar buraya tecrübelerini yazsın bak tamam mı, söz verin bakiim ?normal doğum yapacaklar, sezaryan olacaklar ,buraya yaşadıklarımızı yazalım ki henüz doğurmayanlara moral olsun
ben kesinlikle yazarım. Allah kısmet ederse:)
aynen öyle ben de etkilendim. atıyorum canım.Onu bende okudum okurken ağladım.kiz 19 yaşındaymış . ne dersek diyelim ayrılmayı düşünmüyo.bende sordum eşime sen bana yardım edermisin diye gece bebek ağlasa bakar misin dedim bakarım dedi.alt degistirir misin dedim yok dedi emziremezde ancak oyalar. sana özelden mail atayimda bana da at kiz emzirme yöntemini
tabi ki yazacağıımKızlar ! doğuranlar buraya tecrübelerini yazsın bak tamam mı, söz verin bakiim ?normal doğum yapacaklar, sezaryan olacaklar ,buraya yaşadıklarımızı yazalım ki henüz doğurmayanlara moral olsun
canım ne yedin ki son haftalarda ya da ne yaptın hep uzandın mi benim bebeğin kilosu iki hafta geriden geliyor ve erken doğum riskim var kilo alması benim için çok onemliMaşallah cnm .bnm şuan 3'ü geçti 8 gün önce halbuki 2700 dü bi haftada bu kadar alması beni şaşırttı.
Teşekkürler canim özele attım mail adresimi .istersen özelden de atılıyorsa öyle de yapabilirsin .aynen öyle ben de etkilendim. atıyorum canım.
tabi ki yazacağıım
bu arada ilişki 2 haftadır yok bizde de. doktoruma sorduğumda 36dan sonra önermiyoruz demişti. bugün 37ye girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?