Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah cnm geçmiş olsun. 3. Bebişimiz geldiKızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Canim geçmiş olsun. Sürekli olursa dikkat et. Tansiyonun bak. Ama arada olması normal. Buyuyorlar kalp de sıkışık haliyle. Oh bi çıksınlar önce dövüp öyle sevelim en iyisi.Bugün sabahtan beri aşırı nefes darlığı yasiyom bensöyle derinden içten nefes alırız ya bi olmuyo o tikaniyorum resmen
![]()
Sağol tatlım bugün var böyle zorluyor ama bebis te hep göğüs altimda tam oralarda baya kuvvetli geziyo sisiriyo fln ondan mı ki acaba bildiğin gogsumun altında yanı inş bugünlük biseydir bakalım sende dikkat et ogluş u kucağına mı aliyosunCanim geçmiş olsun. Sürekli olursa dikkat et. Tansiyonun bak. Ama arada olması normal. Buyuyorlar kalp de sıkışık haliyle. Oh bi çıksınlar önce dövüp öyle sevelim en iyisi.
Bu arada çatı ağrısı beni mahf ediyor yuruyemiyorum bile ablam çocuğu kucağına alıyorsun ondan oluyor dedi. Artık küçüğü almayacağım kucağıma o da hissetti mi ne hep dibimde annecim annecim diye yapısıyör.
Hahahahaha emziği bezi filan da deneseydinşaka diyom kiz. Bende mi denesem ne.biborondan gireyim beşikten çıkayım. Merak iyidir meraklı olmak lazim.bakalim rahat mi
Su beyaz mobilya tarzı beşik mı o :)@ivo canım beşiği naptın eğer almadıysan sana bi öneride bulunayım bugün forum istanbula gittik ve jokerbaby de buldumbeşiği erkek ve kız model var ellerinde kkz için kelebekli erkek için gemi demiri var hemen aldım ordan bugün ama kuramadık çok yorulduk gez gez
almadıysan sana da tavsiyem kaçırma internette görmeden alacağına ordan almak daha mantıklı geldi
Uyku seti bulamadık ya 60/120 yok hiç bi yerde nerdeyse 1-2 tane denk geldim onlarıda beğenmedim
Evet canım agashi marka die geçiyo hem sallanabilir hem sabitlenebilirSu beyaz mobilya tarzı beşik mı o :)
Bugün sabahtan beri aşırı nefes darlığı yasiyom bensöyle derinden içten nefes alırız ya bi olmuyo o tikaniyorum resmen
![]()
Çok güzel olmuş maşallah zaman yaklaşdıkça bütün anneler hazırlıklarda herkes bi şeyler yapıyo bende kızıma şapka ördümBende kendime terlik süsledim. Sanki birşeyler eksik gibi geldi. O üstüne koyduğum inci arttı ondan şekil vererek kalp fiyonk yapmaya çalıştım olmadı. Fikri olan var mı ? Eki Görüntüle 1936427
Bende kendime terlik süsledim. Sanki birşeyler eksik gibi geldi. O üstüne koyduğum inci arttı ondan şekil vererek kalp fiyonk yapmaya çalıştım olmadı. Fikri olan var mı ? Eki Görüntüle 1936427
Eline sağlık bende şapka örsem mı diyorum tığ ile güzel oluyor geçen sene etrafındaki çocuklara ormustüm üstüne süsler filan yakışıyorÇok güzel olmuş maşallah zaman yaklaşdıkça bütün anneler hazırlıklarda herkes bi şeyler yapıyo bende kızıma şapka ördüm
Eki Görüntüle 1936428
Anladım sanırım bu denerim bakalımCanım bu kadar mı kaldı. O iki ponponun arasından püskül gibi iki yada üç tane sarkıtabilirsin kısa kısa. Anlatabildim mi bilmiyorum ama
Aynen canım tığ ile çok basit 2 günde ördüm aslında bi günde biterdi de işde otur kalk derken bitmedi sağlıklı güzel günlerde kullanırız inşallah sende boncukla ya kendi baş harfini yada bebeğinin baş harfini deneEline sağlık bende şapka örsem mı diyorum tığ ile güzel oluyor geçen sene etrafındaki çocuklara ormustüm üstüne süsler filan yakışıyor![]()
Ya o beşikleri bende çok beğeniyorum kaldırılması fln da çok kolaymis biri daha almıştı ben pratik yer kaplamasin kaldirdigim zaman diye park istiyodum ama bu da çok pratik mis park yataktan da daha şık duruyor çok kararsızımEvet canım agashi marka die geçiyo hem sallanabilir hem sabitlenebilir
Anladım canım normal demekki benim arada olur geçerdi ama bugün Kalktığımdan beri öyle ama dediğim gibi bebekte hep oralarda göğüs altında galiba ondan diyorum ama dediğin gibi çok zor ya insan söyle derinden bi nefes almak istiyo az kaldı ama hayırlısıyla bi geleydi zamanlarimizCAnım o nefes yetmemesi bende her akşam rutin var. Gündüzleri iyiyim ama akşam olunca hep aynı. İçime nefesi çekerken ciğerlerimi tam dolduramıyorum yarıda kalıyor yetmiyor nefesim. Çok huzursuz edici oluyor malesef. Bi kaç akşam o kadar uzun sürdü ki ağladım resmen nefes alamıyorum diye.. bütün organlarımız yer değiştirdi sıkıştı, ciğerlerimiz de aynı şekilde. O yüzden olduğunu düşünüyorum.
Aynen canım kaldır koy kenara kurulumu kolay temizliği kolay park beşiği hiç düşünmedim sevimli gelmedi bana modelimiz buYa o beşikleri bende çok beğeniyorum kaldırılması fln da çok kolaymis biri daha almıştı ben pratik yer kaplamasin kaldirdigim zaman diye park istiyodum ama bu da çok pratik mis park yataktan da daha şık duruyor çok kararsızım![]()