2017 Şubat Anneleri

Aynen canım kaldır koy kenara kurulumu kolay temizliği kolay park beşiği hiç düşünmedim sevimli gelmedi bana modelimiz buEki Görüntüle 1936431
Hehhh evet bunlar işte bende bu ara taktım buna biraz :) çok yer de kaplamiyomus kaldırmak istediğinde bide ince uzun o yüzden hoşuma gitti :) şuan oda yapamıyorum yerim müsait değil bi yerlerin biseylerin komple değişmesi lazım nasip olursa biraz büyüyünce inş o yüzden park dusunuyodum ama buda onun gibiymis daha şık ta duruyo bende alabilirim belki :) fiyatı da uygun bide o kelebekli bölümleri çok çeşitli olanları da var güle güle kullanın sizde bebiş rahat rahat uyusun inş ;)

CAnım o nefes yetmemesi bende her akşam rutin var. Gündüzleri iyiyim ama akşam olunca hep aynı. İçime nefesi çekerken ciğerlerimi tam dolduramıyorum yarıda kalıyor yetmiyor nefesim. Çok huzursuz edici oluyor malesef. Bi kaç akşam o kadar uzun sürdü ki ağladım resmen nefes alamıyorum diye.. bütün organlarımız yer değiştirdi sıkıştı, ciğerlerimiz de aynı şekilde. O yüzden olduğunu düşünüyorum.
Bende öyleyim çok zor ya dayanamıyorum hep ağlıyorum 5 haftam kaldı diye gün sayıyorum

Hehhh evet bunlar işte bende bu ara taktım buna biraz :) çok yer de kaplamiyomus kaldırmak istediğinde bide ince uzun o yüzden hoşuma gitti :) şuan oda yapamıyorum yerim müsait değil bi yerlerin biseylerin komple değişmesi lazım nasip olursa biraz büyüyünce inş o yüzden park dusunuyodum ama buda onun gibiymis daha şık ta duruyo bende alabilirim belki :) fiyatı da uygun bide o kelebekli bölümleri çok çeşitli olanları da var güle güle kullanın sizde bebiş rahat rahat uyusun inş :KK66:
Var canım internette ben mağzadan aldım de bu mdeli tercih ettim tavsiye ederimm

62 kilo ile başladım 67 kiloyum hatta tam 67 değil bazen acaba normal mi diye düşünüyorum şekerden dolayı diyet yapıyorum yediklerim bebeğe Yeterli geliyor mu diye tedirgin oluyorum ama doktora en son çarşamba gittim bebeğin kilosu haftasıyla uyumluydu cihazlar herhalde doğru ölçüyordur
5 kilo mu inanamıyorum ben 20 kilo aldım nerdeyse gene diyet miyet yapamıyorum iştahım açılınca durduramıyorym kendimi .. Doğumdan sonra zor günler beni bekliyor 20 kiloya yakın kilo vermem gerekecek aha ah ah

E
Bi çoğumuz yaşadığımıza gore en azından normal bir durum galiba ona sevinebilirim galiba :)
Evet tabiki normal ama çok zorlanıyoruz. Bu arada şu sıralar aşırı portakal yiyesim var kızlar bugün üç tane yedim daha da yiyebilirim normalde portakal hiç sevmem :)

5 kilo mu inanamıyorum ben 20 kilo aldım nerdeyse gene diyet miyet yapamıyorum iştahım açılınca durduramıyorym kendimi .. Doğumdan sonra zor günler beni bekliyor 20 kiloya yakın kilo vermem gerekecek aha ah ah
17-18 de ben aldım :halay::halay::halay:

E

Evet tabiki normal ama çok zorlanıyoruz. Bu arada şu sıralar aşırı portakal yiyesim var kızlar bugün üç tane yedim daha da yiyebilirim normalde portakal hiç sevmem :)
Ben ne bulursam yiyom :kk77::kk77: gece tuvalete kalkınca muz fln yiyom sonra Şişip kaliyom :KK23:

Kızlar bu karnının Sağ tarafında toplanma kaç kez oluyor sizde

Nefes darlığı herkeste var sanırım ve gün geçtikçe daha da artıyor..:KK43:şikayetçi olmak istemiyorum ama yusyuvarlak oldum eşim de tombik deyip duruyor psikolojimi bozdu :mad:

canım benimki çok geriniyo bu aralar ve sürekli kasılma yaşatıyo bana bugün yine biraz fazla ayakda kaldım son markette artık yürüyemiyodum adım attıkça zorşuyodu durup beklemek istiyodum şimdide aşağıda iyice baskı yapıyo yerleşiyomu hala dönüyo mu anlamadım

image.webp
Kızımın kapı süsü :KK200:

canım benimki çok geriniyo bu aralar ve sürekli kasılma yaşatıyo bana bugün yine biraz fazla ayakda kaldım son markette artık yürüyemiyodum adım attıkça zorşuyodu durup beklemek istiyodum şimdide aşağıda iyice baskı yapıyo yerleşiyomu hala dönüyo mu anlamadım
Ben evden dışarı çıkamıyorum çok çabuk çişim gelio baskı yaptığı için yarım saat anca hemen bi wc bulmam lazım çünkü resmen kilitleniyorum kalıyorum olduğum yerde nefesim kesiliyor ayda bi eşim geliyor ancak o zaman çıkabiliyorum o da araba olduğu için yoksa inan dışarı çıkmaya hasret kaldım

Back
X