- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 34
İstediğim rengi bulamadım hep pudra renginden vardıSalliala niye tüllü olanlardan yapmadın :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstediğim rengi bulamadım hep pudra renginden vardıSalliala niye tüllü olanlardan yapmadın :)
Hehhh evet bunlar işte bende bu ara taktım buna biraz :) çok yer de kaplamiyomus kaldırmak istediğinde bide ince uzun o yüzden hoşuma gitti :) şuan oda yapamıyorum yerim müsait değil bi yerlerin biseylerin komple değişmesi lazım nasip olursa biraz büyüyünce inş o yüzden park dusunuyodum ama buda onun gibiymis daha şık ta duruyo bende alabilirim belki :) fiyatı da uygun bide o kelebekli bölümleri çok çeşitli olanları da var güle güle kullanın sizde bebiş rahat rahat uyusun inşAynen canım kaldır koy kenara kurulumu kolay temizliği kolay park beşiği hiç düşünmedim sevimli gelmedi bana modelimiz buEki Görüntüle 1936431
O zaman tül tarzı bişey al sadece ponponlarin etrafına tül yapİstediğim rengi bulamadım hep pudra renginden vardıpijamalarim bu renklerde olduğu için bunu tercih ettim
![]()
Bende sindi onu yazacaktım zor nefes alıyorum ayakta duramıyorum hicccccBugün sabahtan beri aşırı nefes darlığı yasiyom bensöyle derinden içten nefes alırız ya bi olmuyo o tikaniyorum resmen
![]()
Bende öyleyim çok zor ya dayanamıyorum hep ağlıyorum 5 haftam kaldı diye gün sayıyorumCAnım o nefes yetmemesi bende her akşam rutin var. Gündüzleri iyiyim ama akşam olunca hep aynı. İçime nefesi çekerken ciğerlerimi tam dolduramıyorum yarıda kalıyor yetmiyor nefesim. Çok huzursuz edici oluyor malesef. Bi kaç akşam o kadar uzun sürdü ki ağladım resmen nefes alamıyorum diye.. bütün organlarımız yer değiştirdi sıkıştı, ciğerlerimiz de aynı şekilde. O yüzden olduğunu düşünüyorum.
Var canım internette ben mağzadan aldım de bu mdeli tercih ettim tavsiye ederimmHehhh evet bunlar işte bende bu ara taktım buna biraz :) çok yer de kaplamiyomus kaldırmak istediğinde bide ince uzun o yüzden hoşuma gitti :) şuan oda yapamıyorum yerim müsait değil bi yerlerin biseylerin komple değişmesi lazım nasip olursa biraz büyüyünce inş o yüzden park dusunuyodum ama buda onun gibiymis daha şık ta duruyo bende alabilirim belki :) fiyatı da uygun bide o kelebekli bölümleri çok çeşitli olanları da var güle güle kullanın sizde bebiş rahat rahat uyusun inş![]()
Bi çoğumuz yaşadığımıza gore en azından normal bir durum galiba ona sevinebilirim galiba :)Bende sindi onu yazacaktım zor nefes alıyorum ayakta duramıyorum hiccccc
Bakalım baya baya aklıma girdi bu :)Var canım internette ben mağzadan aldım de bu mdeli tercih ettim tavsiye ederimm
5 kilo mu inanamıyorum ben 20 kilo aldım nerdeyse gene diyet miyet yapamıyorum iştahım açılınca durduramıyorym kendimi .. Doğumdan sonra zor günler beni bekliyor 20 kiloya yakın kilo vermem gerekecek aha ah ah62 kilo ile başladım 67 kiloyum hatta tam 67 değil bazen acaba normal mi diye düşünüyorum şekerden dolayı diyet yapıyorum yediklerim bebeğe Yeterli geliyor mu diye tedirgin oluyorum ama doktora en son çarşamba gittim bebeğin kilosu haftasıyla uyumluydu cihazlar herhalde doğru ölçüyordur
Evet tabiki normal ama çok zorlanıyoruz. Bu arada şu sıralar aşırı portakal yiyesim var kızlar bugün üç tane yedim daha da yiyebilirim normalde portakal hiç sevmem :)Bi çoğumuz yaşadığımıza gore en azından normal bir durum galiba ona sevinebilirim galiba :)
17-18 de ben aldım5 kilo mu inanamıyorum ben 20 kilo aldım nerdeyse gene diyet miyet yapamıyorum iştahım açılınca durduramıyorym kendimi .. Doğumdan sonra zor günler beni bekliyor 20 kiloya yakın kilo vermem gerekecek aha ah ah
Ben ne bulursam yiyomE
Evet tabiki normal ama çok zorlanıyoruz. Bu arada şu sıralar aşırı portakal yiyesim var kızlar bugün üç tane yedim daha da yiyebilirim normalde portakal hiç sevmem :)
Kızlar bu karnının Sağ tarafında toplanma kaç kez oluyor sizde
canım benimki çok geriniyo bu aralar ve sürekli kasılma yaşatıyo bana bugün yine biraz fazla ayakda kaldım son markette artık yürüyemiyodum adım attıkça zorşuyodu durup beklemek istiyodum şimdide aşağıda iyice baskı yapıyo yerleşiyomu hala dönüyo mu anlamadımKızlar bu karnının Sağ tarafında toplanma kaç kez oluyor sizde
Ben evden dışarı çıkamıyorum çok çabuk çişim gelio baskı yaptığı için yarım saat anca hemen bi wc bulmam lazım çünkü resmen kilitleniyorum kalıyorum olduğum yerde nefesim kesiliyor ayda bi eşim geliyor ancak o zaman çıkabiliyorum o da araba olduğu için yoksa inan dışarı çıkmaya hasret kaldımcanım benimki çok geriniyo bu aralar ve sürekli kasılma yaşatıyo bana bugün yine biraz fazla ayakda kaldım son markette artık yürüyemiyodum adım attıkça zorşuyodu durup beklemek istiyodum şimdide aşağıda iyice baskı yapıyo yerleşiyomu hala dönüyo mu anlamadım
Evet evet bennn herşey var bende soğuk soğuk birşeyler tüketmek istiyorum sürekliPeki benim gibi ici yanan var mi ? Dondurma yiyorum kar yiyorum su iciyorum meyve yiuorum soguk sut iciyirum yok yok gecmiyordudaklarim kavruluyor resmen.