- 7 Ağustos 2011
- 453
- 396
- 103
Cok guzelmis gule gule saglikla kullan canim.hazir mi aldin kendin mi yaptin.bende kendim biseyler yapmak istiyorum ama becerebilirsemEki Görüntüle 1936456 Kızımın kapı süsü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzelmis gule gule saglikla kullan canim.hazir mi aldin kendin mi yaptin.bende kendim biseyler yapmak istiyorum ama becerebilirsemEki Görüntüle 1936456 Kızımın kapı süsü![]()
yok canım kızlar ne yazmış onu okuyordum aslında biraz da canım sıkkın bebeğim hala ters ve yarın 35 haftaya giriyorum konu sezaryen değil Rabbim evladıma sağlık versin yeter ki ama annem gelemeyecek durumda kv gelip bakmasını istemiyorum çünkü sonra ne diyebileceğini tahmin ediyorum kendi başımın çaresine bakmak istiyorum ama sezaryen olunca bakalbilirmiyim bilmiyorum işte bugündür kara kara bunu düşünüyorum hayırlısı@Saskinanne2013 canım bu gece nöbete tek mi bıraktın beni sesin çıkmıyor :)
Var bende de birkac gundurPeki benim gibi ici yanan var mi ? Dondurma yiyorum kar yiyorum su iciyorum meyve yiuorum soguk sut iciyirum yok yok gecmiyordudaklarim kavruluyor resmen.
şahane olmuş canım ellerine saglikEki Görüntüle 1936456 Kızımın kapı süsü![]()
Benim de oyle bobrek kisminda fln geziyo diyom napiyo acaba oralarda :) saydigin her yerde geziniyo benim de ama kaburgalara degiyo gibi olunca daha fazla acitiyo sankihem bunların yeri daralır hareket edemez diyorlardı göbeğin sağ sol böbrek mide kaburgalar her yanında kıpır kıpır kızım
canım gözün aydın ve geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sihhatli hayırlı uzun ömür nasip etsin insallahKızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Akışına bırak canım hayırlısı bi şekilde inş atlaticaz sezeryan sonrası da hemen ayaklanan çok var inş kolay olur normal doğum sonrası 2-3 hafta kendine gelemeyen de var sezeryan olursa böyle olacak diye sartlama kendini benim şuan normal gorunuyo ama inş hem normal hem kolay olur sonrası içinde çünkü benim de kimsem yok annem gelecek inş ama kendine ancak bakiyo bana yapabileceği ancak işte yemek fln olur çok fazla bişey bende beklemiyorum ve yengelerim de hep ben vardım şimdi diyorum ki keşke genç biri olsa benim de yanımda biraz kalsayok canım kızlar ne yazmış onu okuyordum aslında biraz da canım sıkkın bebeğim hala ters ve yarın 35 haftaya giriyorum konu sezaryen değil Rabbim evladıma sağlık versin yeter ki ama annem gelemeyecek durumda kv gelip bakmasını istemiyorum çünkü sonra ne diyebileceğini tahmin ediyorum kendi başımın çaresine bakmak istiyorum ama sezaryen olunca bakalbilirmiyim bilmiyorum işte bugündür kara kara bunu düşünüyorum hayırlısı
ben bir aydır öyleyim nefes alamıyorum boğulacak gibi oluyorum hekime sorduğumda bebeğim ters durduğu için olduğunu söyledi özellikle suyu çok içtiğimde değil nefes almak oturamıyorum bile çok kötü bişey neyse ki az kaldı diye rahatlamaya çalışıyorumBugün sabahtan beri aşırı nefes darlığı yasiyom bensöyle derinden içten nefes alırız ya bi olmuyo o tikaniyorum resmen
![]()
Bugün böyle aşırı oldu ara ara olurdu ama bu kadar rahatsız edici gün boyu sürmüyodu aynen az kaldı bu günlere şükür yine :)ben bir aydır öyleyim nefes alamıyorum boğulacak gibi oluyorum hekime sorduğumda bebeğim ters durduğu için olduğunu söyledi özellikle suyu çok içtiğimde değil nefes almak oturamıyorum bile çok kötü bişey neyse ki az kaldı diye rahatlamaya çalışıyorum
düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor bir de hep normal doğuma şartlamisim kendimi sezaryen düşününce elim ayağıma dolaşıyor.kv nin gelip bişeyler yapıp sonra geldim de baktım da annesi gelmedi de şöyle böyle diyeceğini iyi biliyorum eline düşmek koz vermek istemiyorum ama hayırlısı işte Allah neyi kısmet ederse o olacak inşallah hakkımda hayırlısı vaktinde sağlıklı bir normal doğum durAkışına bırak canım hayırlısı bi şekilde inş atlaticaz sezeryan sonrası da hemen ayaklanan çok var inş kolay olur normal doğum sonrası 2-3 hafta kendine gelemeyen de var sezeryan olursa böyle olacak diye sartlama kendini benim şuan normal gorunuyo ama inş hem normal hem kolay olur sonrası içinde çünkü benim de kimsem yok annem gelecek inş ama kendine ancak bakiyo bana yapabileceği ancak işte yemek fln olur çok fazla bişey bende beklemiyorum ve yengelerim de hep ben vardım şimdi diyorum ki keşke genç biri olsa benim de yanımda biraz kalsa![]()
ya bir de sanki iki gündür aniden kilo aldım gibi oldu niye ki hem karnım hem bedenim kocaman oldu sanki iki gundurBugün böyle aşırı oldu ara ara olurdu ama bu kadar rahatsız edici gün boyu sürmüyodu aynen az kaldı bu günlere şükür yine :)
Yavas yavas bebisler bizi sanciya alistiriyor mu neBenimkiside aynı senin anlattığın gibi oluyo özellikle yorulduğumda aşağı eğilip doğrulduğum zamanlarda hep hissediyorum
Tabiki insan dusunuyo canım diyorum ya bende şuan arada takılıp kalıyorum zor geçerse vs naparim ki diye ama dedim ya normal de olsa sezeryan da olsa inş kolay olur ve hemencecik ayaklaniriz da kimseye mecbur kalmayiz hayırlısı ama dedim ya çok takılma yoksa doğumun da stresli geçer Allah ım bi şekilde yardımcı olacak bizlere inşdüşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor bir de hep normal doğuma şartlamisim kendimi sezaryen düşününce elim ayağıma dolaşıyor.kv nin gelip bişeyler yapıp sonra geldim de baktım da annesi gelmedi de şöyle böyle diyeceğini iyi biliyorum eline düşmek koz vermek istemiyorum ama hayırlısı işte Allah neyi kısmet ederse o olacak inşallah hakkımda hayırlısı vaktinde sağlıklı bir normal doğum dur
Şişlik fln mı oldu ki acaba canımya bir de sanki iki gündür aniden kilo aldım gibi oldu niye ki hem karnım hem bedenim kocaman oldu sanki iki gundur
Çok güzel olmuş ellerine sağlık:)Bu da benim oğluşumun şapkası