2017 Şubat Anneleri

@Saskinanne2013 canım bu gece nöbete tek mi bıraktın beni sesin çıkmıyor :)
yok canım kızlar ne yazmış onu okuyordum aslında biraz da canım sıkkın bebeğim hala ters ve yarın 35 haftaya giriyorum konu sezaryen değil Rabbim evladıma sağlık versin yeter ki ama annem gelemeyecek durumda kv gelip bakmasını istemiyorum çünkü sonra ne diyebileceğini tahmin ediyorum kendi başımın çaresine bakmak istiyorum ama sezaryen olunca bakalbilirmiyim bilmiyorum işte bugündür kara kara bunu düşünüyorum hayırlısı

hem bunların yeri daralır hareket edemez diyorlardı göbeğin sağ sol böbrek mide kaburgalar her yanında kıpır kıpır kızım
Benim de oyle bobrek kisminda fln geziyo diyom napiyo acaba oralarda :) saydigin her yerde geziniyo benim de ama kaburgalara degiyo gibi olunca daha fazla acitiyo sanki

Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
canım gözün aydın ve geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sihhatli hayırlı uzun ömür nasip etsin insallah

yok canım kızlar ne yazmış onu okuyordum aslında biraz da canım sıkkın bebeğim hala ters ve yarın 35 haftaya giriyorum konu sezaryen değil Rabbim evladıma sağlık versin yeter ki ama annem gelemeyecek durumda kv gelip bakmasını istemiyorum çünkü sonra ne diyebileceğini tahmin ediyorum kendi başımın çaresine bakmak istiyorum ama sezaryen olunca bakalbilirmiyim bilmiyorum işte bugündür kara kara bunu düşünüyorum hayırlısı
Akışına bırak canım hayırlısı bi şekilde inş atlaticaz sezeryan sonrası da hemen ayaklanan çok var inş kolay olur normal doğum sonrası 2-3 hafta kendine gelemeyen de var sezeryan olursa böyle olacak diye sartlama kendini benim şuan normal gorunuyo ama inş hem normal hem kolay olur sonrası içinde çünkü benim de kimsem yok annem gelecek inş ama kendine ancak bakiyo bana yapabileceği ancak işte yemek fln olur çok fazla bişey bende beklemiyorum ve yengelerim de hep ben vardım şimdi diyorum ki keşke genç biri olsa benim de yanımda biraz kalsa :(

Bugün sabahtan beri aşırı nefes darlığı yasiyom ben o_O söyle derinden içten nefes alırız ya bi olmuyo o tikaniyorum resmen o_O
ben bir aydır öyleyim nefes alamıyorum boğulacak gibi oluyorum hekime sorduğumda bebeğim ters durduğu için olduğunu söyledi özellikle suyu çok içtiğimde değil nefes almak oturamıyorum bile çok kötü bişey neyse ki az kaldı diye rahatlamaya çalışıyorum

ben bir aydır öyleyim nefes alamıyorum boğulacak gibi oluyorum hekime sorduğumda bebeğim ters durduğu için olduğunu söyledi özellikle suyu çok içtiğimde değil nefes almak oturamıyorum bile çok kötü bişey neyse ki az kaldı diye rahatlamaya çalışıyorum
Bugün böyle aşırı oldu ara ara olurdu ama bu kadar rahatsız edici gün boyu sürmüyodu aynen az kaldı bu günlere şükür yine :)

Akışına bırak canım hayırlısı bi şekilde inş atlaticaz sezeryan sonrası da hemen ayaklanan çok var inş kolay olur normal doğum sonrası 2-3 hafta kendine gelemeyen de var sezeryan olursa böyle olacak diye sartlama kendini benim şuan normal gorunuyo ama inş hem normal hem kolay olur sonrası içinde çünkü benim de kimsem yok annem gelecek inş ama kendine ancak bakiyo bana yapabileceği ancak işte yemek fln olur çok fazla bişey bende beklemiyorum ve yengelerim de hep ben vardım şimdi diyorum ki keşke genç biri olsa benim de yanımda biraz kalsa :KK43:
düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor bir de hep normal doğuma şartlamisim kendimi sezaryen düşününce elim ayağıma dolaşıyor.kv nin gelip bişeyler yapıp sonra geldim de baktım da annesi gelmedi de şöyle böyle diyeceğini iyi biliyorum eline düşmek koz vermek istemiyorum ama hayırlısı işte Allah neyi kısmet ederse o olacak inşallah hakkımda hayırlısı vaktinde sağlıklı bir normal doğum dur

Bugün böyle aşırı oldu ara ara olurdu ama bu kadar rahatsız edici gün boyu sürmüyodu aynen az kaldı bu günlere şükür yine :)
ya bir de sanki iki gündür aniden kilo aldım gibi oldu niye ki hem karnım hem bedenim kocaman oldu sanki iki gundur

Benimkiside aynı senin anlattığın gibi oluyo özellikle yorulduğumda aşağı eğilip doğrulduğum zamanlarda hep hissediyorum
Yavas yavas bebisler bizi sanciya alistiriyor mu ne :110: aksi bi durum degil sanirim olmasi gereken zamanda olmasi gereken sinyaller icini ferah tut cnm:nazar:

Miğdem yanıyor , uyuyamıyom. Kızmın poposuda miğdeme batıyor o battıkça daha kötü oluyor . Buna da şükür deyip yatışa devam :işsiz::işsiz:

düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor bir de hep normal doğuma şartlamisim kendimi sezaryen düşününce elim ayağıma dolaşıyor.kv nin gelip bişeyler yapıp sonra geldim de baktım da annesi gelmedi de şöyle böyle diyeceğini iyi biliyorum eline düşmek koz vermek istemiyorum ama hayırlısı işte Allah neyi kısmet ederse o olacak inşallah hakkımda hayırlısı vaktinde sağlıklı bir normal doğum dur
Tabiki insan dusunuyo canım diyorum ya bende şuan arada takılıp kalıyorum zor geçerse vs naparim ki diye ama dedim ya normal de olsa sezeryan da olsa inş kolay olur ve hemencecik ayaklaniriz da kimseye mecbur kalmayiz hayırlısı ama dedim ya çok takılma yoksa doğumun da stresli geçer Allah ım bi şekilde yardımcı olacak bizlere inş

Bu da benim oğluşumun şapkası

Eklentiler

• 1617510344.webp
    1617510344.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 68
doğuma 2 hafta kala (38de gelirse) geceleri heyecandan ve panikten uyuyamayanlar?:işsiz:
pozitif doğum hikayeleri okuyorum şu saatte, onlar bile çok korkutucu geliyor. halbuki gayet rahattım ben.
kafamda milyon tane şey var. acaba neye benzeyecek? çok zorlayacak mı? ya gazlı olursa? altını falan nasıl alacağım ki minicik şeyin:skandal::skandal::skandal:

Back
X