- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
arayıp da sor bence öyle birşey değilse boşuna yorulmazsın hastaneye kadar[/QUOTE
Bi arayip sorayim ben en iyisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arayıp da sor bence öyle birşey değilse boşuna yorulmazsın hastaneye kadar[/QUOTE
Bi arayip sorayim ben en iyisi
Bakalım bende kaç la tamamlicam :)ben henüz :) 13 aldım
Dediğin ilaç suda eritilen balgam söktürücü bişey canım Dr un dediğin gibi zararı olacak olsa vermezdi heralde kendi Dr un mu verdiMerhaba bayanlar,
Ben mayıs annesiyim 6aylık hamileyim.Ve çok hastayım öksürüğüm var 4 gündür karnıma sancılar giriyor artık denemediğim bitkisel içeçek kalmadı. Turp suyundan tutun kuş burnuna kadar bal ıhlamur elma kabuğu ceviz suyu ,çorba meyve vs.
Doktorum Nac-600 önerdi.
Kullanan bilen varmı yardımcı olun nolurZararı olmaz demi bebeğe .Doktor olsa vermez ama korkuyorum bilmiyorum nasl bişeydir.Yazarsanız çok sevinirim kullananlar.
![]()
korkma tatlım ben erken doğum olursa diye 3 kere yattım hastanede bak daha cumartesi yattım ilaç ve serumla öyle bir durum olursa durduruyorlar ikiz olduğu için 32. haftadan beri her hafta yattım neredeyse bak şükür 35i bitiriyoruz hiçbir şey olmaz allahın izniyleAradim dru nisan demek icin kirmizi yada pembe olmasi gerekiyo dedi ayni islaklik olursa carsambayi bekleme gel dedi randevu var carsmabaya bakalim daha erken insaAllah erken gelmez kizimdua edin olur mu
Cok guzelmis gule gule saglikla kullan canim.hazir mi aldin kendin mi yaptin.bende kendim biseyler yapmak istiyorum ama becerebilirsem
İkizler nabiyooooookorkma tatlım ben erken doğum olursa diye 3 kere yattım hastanede bak daha cumartesi yattım ilaç ve serumla öyle bir durum olursa durduruyorlar ikiz olduğu için 32. haftadan beri her hafta yattım neredeyse bak şükür 35i bitiriyoruz hiçbir şey olmaz allahın izniyle
beni deli ediyorlar erkenden gelmeye kalkıyorlar haftada en az iki gün hastanede yatmak istiyorlar iyice şımarık oldularİkizler nabiyoooooo![]()
İnşallah bak nE güzel iznide varmış üstesinden gelinirinşallah canım insallah öyle olur zaten eşimin doğum izni var 10 gün bana fazlasıyla yeter diye düşünüyorum allah kerim
Revna canım beşiği naptın eğer almadıysan sana bi öneride bulunayım bugün forum istanbula gittik ve jokerbaby de buldum
beşiği erkek ve kız model var ellerinde kkz için kelebekli erkek için gemi demiri var hemen aldım ordan bugün ama kuramadık çok yorulduk gez gez
almadıysan sana da tavsiyem kaçırma internette görmeden alacağına ordan almak daha mantıklı geldi
Uyku seti bulamadık ya 60/120 yok hiç bi yerde nerdeyse 1-2 tane denk geldim onlarıda beğenmedim
Geçmiş olsun canım o bahsettiğin ilacı bilmiyorum ama bizim gruptan bi arkadaş geçenlerde doğal antibiyotik tarifi vermişti bana iyi geldi tarifini yazayım bi dene:1tane soğanı ince ince kes içine 1 limon suyunu sık ve 1 yemek kaşığı bal ekle balkonda 2 saate yakın tut, karışım suyunu bırakıyor sonra 1 yemek kaşığı suyundan içersin ihtiyaç duydukça ayrıca öksürüğün Boğaz tahrişin varsa toz zencefil bal karışımını yıllardır kullanırım geçmiş olsunMerhaba bayanlar,
Ben mayıs annesiyim 6aylık hamileyim.Ve çok hastayım öksürüğüm var 4 gündür karnıma sancılar giriyor artık denemediğim bitkisel içeçek kalmadı. Turp suyundan tutun kuş burnuna kadar bal ıhlamur elma kabuğu ceviz suyu ,çorba meyve vs.
Doktorum Nac-600 önerdi.
Kullanan bilen varmı yardımcı olun nolurZararı olmaz demi bebeğe .Doktor olsa vermez ama korkuyorum bilmiyorum nasl bişeydir.Yazarsanız çok sevinirim kullananlar.
![]()
İki taneler ya sigamadilar demekkibeni deli ediyorlar erkenden gelmeye kalkıyorlar haftada en az iki gün hastanede yatmak istiyorlar iyice şımarık oldularseninki napıyo
![]()
Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Kapisusunu ve tulunu aldm bunun disinda puseti icin tul ve ayakucu fiyonklar vsr onlardan aldm suslu kolonya sisesi ve cikolatasini da ekledm yeterli geldi bana bakalimKizlar hastane odasini suslemek icin hazirliklar yapiyor musunuz ?
korkma tatlım ben erken doğum olursa diye 3 kere yattım hastanede bak daha cumartesi yattım ilaç ve serumla öyle bir durum olursa durduruyorlar ikiz olduğu için 32. haftadan beri her hafta yattım neredeyse bak şükür 35i bitiriyoruz hiçbir şey olmaz allahın izniyle