- 27 Temmuz 2009
- 664
- 719
- 103
- 42
herkese merhaba,
yaklaşık 10 saatlik bir elektrik kesintisiyle güne başladım. Yarım saat önce geldi. Kalorifer yanmıyor, neyseki hamilelikten dolayı çok üşümüyorum. Aramıza bir kaç bebek katılmış. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşlarımıza. Bize de zamanında sağlık bir şekilde dünyay getirmeyi nasip etsin inşallah. Haftasonları genelde eşimle zaman geçirdiğim için buraya pek uğrayamıyorum. Uğrasam da sadece okuyorum. Pazartesi ve Salı günleri boş günüm olduğu burda daha çok zaman geçirebiliyorum. Burda da dünden beri kar var. Okullar tatil ama benim zaten boş gün olduğu için bir faydası yok. Bu cuma inşallah 37 haftam doluyor ve izne ayrılacağım. Yarın da Not işlerimi bitirip okulla ilgili iş bırakmak istemiyorum artık. izne ayrılınca da temizlik düzen işleriyle ilgilenmeyi düşünüyorum tabi bizimki erken gelicem diye tutturmazsa.
Bu arada doğum çantana tam olarak neler koydun? Doğumdan sonra ebelere vereceklerini ayrı mı koydun yoksa hepsi aynı çantada mı? Bu akşam ben de yerleştircem artık. Kaç gündür ha bugün ha yarın koyarım derken iyice erteledim. Ani bişey olsa naparım bilmiyorum.
yaklaşık 10 saatlik bir elektrik kesintisiyle güne başladım. Yarım saat önce geldi. Kalorifer yanmıyor, neyseki hamilelikten dolayı çok üşümüyorum. Aramıza bir kaç bebek katılmış. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşlarımıza. Bize de zamanında sağlık bir şekilde dünyay getirmeyi nasip etsin inşallah. Haftasonları genelde eşimle zaman geçirdiğim için buraya pek uğrayamıyorum. Uğrasam da sadece okuyorum. Pazartesi ve Salı günleri boş günüm olduğu burda daha çok zaman geçirebiliyorum. Burda da dünden beri kar var. Okullar tatil ama benim zaten boş gün olduğu için bir faydası yok. Bu cuma inşallah 37 haftam doluyor ve izne ayrılacağım. Yarın da Not işlerimi bitirip okulla ilgili iş bırakmak istemiyorum artık. izne ayrılınca da temizlik düzen işleriyle ilgilenmeyi düşünüyorum tabi bizimki erken gelicem diye tutturmazsa.
Canım ben de artık hiç bişey yapmak istemiyorum ne yemek ne temizlik ne de evle ilgili bişey. Senin bir de çocuk var ilgilenmen gereken. Allah kolaylık versin. Neyseki az kaldı doğuma.Günaydınlar..
Kayseriye de nihayet kar geldi..
2 gündür yine kendimi çok yorgun hissediyorum. Vucudumun her yeri sızlıyor. Üzerimden kamyon geçmiş gibiyim.
İmkanım olsa akşama kadar yataktan çıkmam ...
Yemek yapmak ve yemek büyük eziyet. Mutfağın önünden bile geçmek istemiyorum.
İştahı açık olanlar ,ne güzel canınız istiyor ve yiyebiliyorsunuz.
Ben hala yemek kokularından tiksiniyorum.
Tost yapmak ,tavada yumurta kırmak kokusundan dolayı işkence gibi geliyor bana.
Tek sevdiğim portakal suyu ve çeşitli meyveler ..
Neyse ,daha fazla şikayet etmeyeyim.
Kendimi bazen çok çekilmez hissediyorum
Hastane çantamı nihayet hazırladım.
Aklıma sadece bebek bezi sayısı takıldı. Kaç tane koymak gerekir acaba ?
10 tane koydum ama yeterli mi bilemiyorum.
Bu arada doğum çantana tam olarak neler koydun? Doğumdan sonra ebelere vereceklerini ayrı mı koydun yoksa hepsi aynı çantada mı? Bu akşam ben de yerleştircem artık. Kaç gündür ha bugün ha yarın koyarım derken iyice erteledim. Ani bişey olsa naparım bilmiyorum.
Ben sezeryanı kendimden ziyade bebek için düşünmüyorum. Yoksa doktorun iyiyse çok sıkıntı yaşamazsın. Hem planlı olması çok iyi ama dediğim gibi normal doğumun bebek için daha iyi olduğu söyleniyor.Kizlar sezeryandan bence de korkmayin etrafimdaki cogu kisi sezeryanli ve gayet de sagliklilar tamamen bunyenize kalms ben ameliyatliyim deyip de salmazsaniz kendinizi hemen yuruyus falan yaparsanz acilar agrilar da azaliyormus bebisler gelsin de saglikla gelisinin nasil oldugu onemsiz... Benim psikolojik boyutlarim var gonullu kendim sezeryan olucam bakalim insallah saglickla yavrularimiza kavusalim tabiki en guzeli normaldir ama bence sonunda minik ayaklari kavusulan her yol mubah![]()
Bugün tül ve bebek çikolatalarının siparişlerimi vericem. Hafta içi bir gün havalar müsade ederse balon kurdela falan alıcam.Kizlar hastane odasini suslemek icin hazirliklar yapiyor musunuz ?
Vajina kemiği ağrısı bende de bayadır var. Yataktan kalkarken ve uzun süre sandalyede oturduğum zaman hissediyorum genelde. Yürürken olmuyor. Çatı mı genişliyor nedir anlamadım...Vajina kemiğim cok fena ağrıyo yaw.yurutmuyo bazen.gelecem diye şimdiden diretmesin de kizcuvazim.asagilar da hissediyorum. Kımış kımış. Eksikleri alaydım iyiydi.