Reflün artıyor olabilir mi cnm Bebek dayıyorsa bir tarafını mideye:):)Yemek sonrası midem bulanıyo benim ağzımın tadı bi değişik oluyo niye ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reflün artıyor olabilir mi cnm Bebek dayıyorsa bir tarafını mideye:):)Yemek sonrası midem bulanıyo benim ağzımın tadı bi değişik oluyo niye ki![]()
Canim artik bebekten dolayi midemizin yeri daraldi ve sindirmekte zorlaniyor. Ben 2 gecedir gece bi anda uyanip istifra ediyordum. Dun aksam cok az yemek yedim sonra da bsy yemedim agzimin tadi falan da duzeldi sonra
Yalnız değilmişim bende iki gecedir çıkarıyorumçok zor ya bugün yemek yemedim umarım benim de düzelir
Oğlumda da biberonu almadılar şırınga kullanmışlardı.şırınga ıle verıldıgını gormedım kendı bıberonunu vermıstım ben mamayı onunla ıcırmıslerdı sut hemen gelmemıstı.mama hastaneden.
Kıyamam ya bende aynıyım cnm gözümden yaş geliyor oturdum ağladım 15 dk. Uyuduğum sabah 5ti gaviskon renne daha mahvetti beniHic sorma yalniz degilsincok zor biir de ben istofra etmekten nedense hep korkarim 10 15 dk titriyorum resmen. Ama dun gece cok rahat uyudum cok sukur mide yanmam bile olmadi
Galiba ondan ilk aylar gibi değilim çok şükür ama yiyince midem bulanıyo bu tuhaf oluyorum az kaldı inş :)Canim artik bebekten dolayi midemizin yeri daraldi ve sindirmekte zorlaniyor. Ben 2 gecedir gece bi anda uyanip istifra ediyordum. Dun aksam cok az yemek yedim sonra da bsy yemedim agzimin tadi falan da duzeldi sonra
Evet o var malesef gece bile o acı su ile uyanıyorum bebek te hep midemin oralarda zatenReflün artıyor olabilir mi cnm Bebek dayıyorsa bir tarafını mideye:):)ağzına mide acı suyu da geliyor mu???
Ben ayrı yaptım bide puset i var inş benim koca biKizlar ben bebek icin 1 tam hastane cikisi. 2 tanede ayri sekilde ic zibinli falan takim koydum. Onlarida seffaf agzi yapiskanli ambalaj paketlerine koydum. Ama daha tek valiz mi yapsam bilemedim. Bir tarafa kendi kiyafetlerimi bir tarafa bebisin kiyafetlerini mi koysam bilemiyorum
Ben ayrı yaptım bide puset var inş benim koca birimizden birimizi unutmazKizlar ben bebek icin 1 tam hastane cikisi. 2 tanede ayri sekilde ic zibinli falan takim koydum. Onlarida seffaf agzi yapiskanli ambalaj paketlerine koydum. Ama daha tek valiz mi yapsam bilemedim. Bir tarafa kendi kiyafetlerimi bir tarafa bebisin kiyafetlerini mi koysam bilemiyorum
Bende öyleyim canım serum yemeden kendime gelemiyorum zaman kısa ondan korkuyorum bebişde etkilenmez heralde dimi onunda bağışıklığı düşer mi acabaBende sabah oyle gibiydim korktum inş olmazsin bende hiç grip olmadım çok şükür olmayim da bi grip olursam serumlar iğneler öyle geciyo şimdi kullanılan ilaçlar da kısıtlı oluyo inş böyle olmadan geceririm
Ben ara tatilde Direk arabaya koymayı planlıyorum puset ve çantayı kol çantamı aldığım gibi çıkarız herhangi bir durumda hazır olur diye.Ben ayrı yaptım bide puset i var inş benim koca bi
Ben ayrı yaptım bide puset var inş benim koca birimizden birimizi unutmaz![]()
Sanmiyom canım bişey olmaz inş Allah in izniyleBende öyleyim canım serum yemeden kendime gelemiyorum zaman kısa ondan korkuyorum bebişde etkilenmez heralde dimi onunda bağışıklığı düşer mi acaba
Bende arabada dursa mı ki diye düşünüyorum ama bide o an belki olur ya eşim olmaz yada hemen gelemeyecek olur fln diye düşünüyorum unutmaz inş ya :)Ben ara tatilde Direk arabaya koymayı planlıyorum puset ve çantayı kol çantamı aldığım gibi çıkarız herhangi bir durumda hazır olur diye.
Benimde öyle diyorduda doktor canım hemen idrar şeker kontrolü istyodı önde gidince ama takma kafana hiç her zaman doğru sonuçta olmuyor zaten ölçümlerNormalde zayifti iki hafta once baya korkmustum son iki haft kilo aldi bukadr. Seker etkiliyomu ki
Amin inşallah canım bu moral verici cevaplarınız için çok tesekkurler şimdi daha iyi hissediyorum az daha güvenim geldiRabbim kimseye muhtaç etmez inş eş önemli zaten birkaç gün Bebek bakımında Turuncu nun dediği gibi Allah öyle cesaret veriyor ki ben yeni doğan Bebek kucağıma almamışımdır ama iç güdüsel Rabbim kolaylığını veriyor...
Doğumumda Diğer odalar dolup taştı bizde eşimle başbaşaydık gece geldi kv eve uyumaya gitti:):) diğer odalardan Bebek sesleri kesilmezken benim yavrum gık demedi sabaha kadar hemşireyi bıktırdık bu neden ağlamıyor diye sanırım acemi anne ve babasına kıyamadı... Bana gelenlerinde bir kap yemekten başka hiçbir yardımı olmadı bebeğe hele hiç. Üzgün müyüm asla... Sana da Rabbim güç kuvvet verecektir arkadaşım
Çok sağol canım çok dikkat ediyorum aslında ama malum bünye çok hassas hemen kapıyo bakalım yemek falan yedim biraz daha iyiyim ballı süt içiyorum arada sen hala atlatamadın mı
Canım sende mi Kayseri'de oturuyorsunbende Kayseri'de yım memleketlim olması cok hoşuma gitti kk de
![]()
bende öyle düşündüm ama eşim is kokmasın arabada dedi bilemedim valizi puseti poşetleyip konulabilir belki..Ben ara tatilde Direk arabaya koymayı planlıyorum puset ve çantayı kol çantamı aldığım gibi çıkarız herhangi bir durumda hazır olur diye.
Ben melodi cikolata'dan verecegim siparisi..bu modeli begendim, suslemesini kendim yapicam, kurdela taş vs. Çikolatalar siparise göre günlük üretiliyor.Kizlar bebek cikolatasi isini naptiniz? Internette guvendiginiz siteler var mi? Bayat oluyormus cunku gelen cikolatalar
Geçer inşallah canım en kısa zamanda ya aynen ballı süt yumşatıyoYok canım atlatamadım bir türlü.
Ballı süt ,ıhlamur boğazı güzel yumuşatıyor
Evet canım kayseride oturuyorum ben de
Kızlar bebegimin hareketleri artık canımı acıtıyor. Başı çok baskı yapıyor bugün . Sizinde oyle
Bugün sabahtan beri aşırı nefes darlığı yasiyom bensöyle derinden içten nefes alırız ya bi olmuyo o tikaniyorum resmen
![]()
Bende kendime terlik süsledim. Sanki birşeyler eksik gibi geldi. O üstüne koyduğum inci arttı ondan şekil vererek kalp fiyonk yapmaya çalıştım olmadı. Fikri olan var mı ? Eki Görüntüle 1936427