Herkese merhaba,
Ben güne yeni başladım ama çoktan öğlen olmuş. Gece 4'e doğru uyuyunca ancak kalkabildim 11 buçuk gibi. Neysekj boş günüm olduğu için gece uyuyamasam da geç saat kalkıp uykumu kısmen de olsa alabiliyorum.
n11'deki de aynı mağaza caınm. hacışerif n11'de dükkan açmış ordan yapıyor satışını ve %100 başarılı görünüyor satışlarında. Oldukça da hızlılar. Bebekcikolatası mağazasından aldığım ürünlerden çok emin değilim ama yorumlarına güvenerek aldım bakalım inşallah taze çıkar. Hadi benimki neyse de doktora da hediyelik sipariş verdik. O bayat çıkarsa çok mahçup olurum.
http://urun.n11.com/hediyelik-cikolata/doktor-cikolatasi-ahsap-kutu-48-adet-P118286882
doktorumuza da bunu sipariş verdik.
Ne yana dönsem bebek 5-10 dk sonra o yöne kayıyor, kendini karnıma dayıyor ve acaip canımı yakıyor. Karnım yamuk yumuk bir hal alıyor. Gece uyuyamamamın en büyük sebebi bu zaten.
Ben bir kaç gündür aklıma geldikçe kullanıyorum. İnşallah faydasını görürüm.
Lansinoh aldım 2 kutu 40 ml'lik olandan. evt bazen markalı ürünlere ekstradan para veriyoruz ama kalitesinden emin oluyoruz. Ben 40 ml kutuyu 22,90'a aldım. Biraz fiyat araştırmak lazım. Fiyatlar çok farklı olabiliyor.