2017 Şubat Anneleri

Günaydın hanımlar :KK51:
33+3 de + 8 kilodayım bende. Maşallah iştahım ilk günden beri iyi :KK53: ilk 3 ay bulantılı kusma nedir bilmedim şükür :super: 2. Trimester için balayı dönemi derlerdi doğruymuş ondada sıkıntı olmadı. Tabi sonlarına doğru mide yanmadı başlasada şükür gaviskon hep kurtardı beni. Hamilelikte beni en çok zorlayan şey 28. Haftadan sonra yorulunca çatı ağrıları oldu :oops: İnşallah bunlarda geçicek :super:

kızlar dün korse baktım, belden giyilen çok ünlü bir markanın varmış 199 tl dedi.:işsiz: doğum sonrası bunu veriyoruz dediler, almadım araştırayım dedim. acaba slip şeklinde giyilenler mi daha mantıklı belden olanlar mı? kullanan var mı?
Ben belden olanindan aldm cnm bambu organik bi markanin 30tl ye seninki biraz abartili imis daha uygun fiyata bisey alabilirsn bence slip sorun olabilir oldu ki sezeryan olsak dikislere gelebilir ya da normalde bile alttan giy cikar zorlayabilir dediler bana satici belden olani veriyoruz deyince mantkli geldi aldm hava alabilecek bi kumasmis bambu icinde oynamasin diye silikon bolmeler var tene yapisan

kızlar dün korse baktım, belden giyilen çok ünlü bir markanın varmış 199 tl dedi.:işsiz: doğum sonrası bunu veriyoruz dediler, almadım araştırayım dedim. acaba slip şeklinde giyilenler mi daha mantıklı belden olanlar mı? kullanan var mı?
Ben belden olanindan aldm cnm bambu organik bi markanin 30tl ye seninki biraz abartili imis daha uygun fiyata bisey alabilirsn bence slip sorun olabilir oldu ki sezeryan olsak dikislere gelebilir ya da normalde bile alttan giy cikar zorlayabilir dediler bana satici belden olani veriyoruz deyince mantkli geldi aldm hava alabilecek bi kumasmis bambu icinde oynamasin diye silikon bolmeler var tene yapisan

Herkese günaydın. Şu burun tıkanıklığı ve nefes alamama gecelerimi zehir ediyor. Zaten bel ve sırt Ağrı'ları ile wc sıkıntısı yüzünden uykularda hayır yok. Bir de bu nefes alamamak çok kötü yapıyor. Sanki dayak yemiş gibi kalkıyorum sabahları. Hiç uyumasam mı acaba dediğim bile oluyor. :KK34: Bir önerisi olan var mı kızlar?
Tam olarak beni tarif etmssn cnm sanki dayak yemis gibiyim yatmasam daha diye burnum tikaniyor donsem donemiorm sirtim kaburgalarm deli gibi agriyor:110:cildirmaya az kaldi yani bi de bu halde ise gidip geliyordm cok sukur ki bugun de kar tatili ama bu agrilar ve uykusuzlk beni oldureck:cry: bir de her goren bu son ayin diledgnce uyu demez mi:KK12:

Gunaydin kizlar bu arada gogus ucu kremini kullanmaya basladnz mi akrabam basla artk dedi son 1 ay tedbir amacli var mi gogus icin kullanan ve baska tedbirli olmamz gereken durumlar

Uyuyamayanlara çok üzülüyorum gerçekten. Ben gece 1 gibi bi yatıyorum uyanırsam 5 gibi bi wcye kalkıyorum bazen o da olmuyor direk sabah namazına 7bucuk ya uyanıyorum. Tabii dönerken filân sıkıntı yaşıyorum başımı yukarıda tutuyorum mide yanması için ama uykuma devam edebiliyorum. Sabah namaz sonrası yine yatıyorum 10 buçuk 11 E kadar devam.
Bugün bende 34+0 +10 kiloyum. Bakalım bebiş nasıl olacak perşembe günü randevumuz:anne:

Gunaydin kizlar bu arada gogus ucu kremini kullanmaya basladnz mi akrabam basla artk dedi son 1 ay tedbir amacli var mi gogus icin kullanan ve baska tedbirli olmamz gereken durumlar
Ben başladım her gün sürmeye çalışıyorum bazen unutsam da. Pek de bildiğimden değil oradan buradan okuduğum kadarıyla yapıyorum. Geçen bi arkadaş sakin çatlamadi deyip bırakma yağlanmayı ben bıraktım 38 de çatladi pişman oldum dedi bu bunu söyleyebilirim sanırım tedbir olarak.

Günaydın kızlar Göğüs ucu kremlerinin hammaddesi lanolin ama markadan markaya fiyat farkı var madde aynı madde ama lansinoh bence gereksiz pahalıya veriyor gibi bu alanda markalastigi için baktım hepsinde lanolin ama biri 10 tl diğeri 35 tl

Ben başladım her gün sürmeye çalışıyorum bazen unutsam da. Pek de bildiğimden değil oradan buradan okuduğum kadarıyla yapıyorum. Geçen bi arkadaş sakin çatlamadi deyip bırakma yağlanmayı ben bıraktım 38 de çatladi pişman oldum dedi bu bunu söyleyebilirim sanırım tedbir olarak.
Gogus ucu da mi catliyormus ya:110:ben de dun basladm surmeye insallah kolay emzirebilen anneler oluruz ve bebisler de bize yardmci olur:anne: cunku gogus acisi cok berbat bir seymis bol bol surelim o vakit esim gobegimi yagladkca haydi bre pehlivan diyordu:KK49:simdi bu kadar kremlendgmi bilse neler der gizli gizli suruyorm:anneadayı:

Sağol canım Hangi siteden verdin canım inşallah sorunsuz gelir gülerek kullanırsın

Civilden canım.
Tekzenden verecektim önce güvenilir bi mağaza diye, ama civilden önceki yaptığım alışverişten memnun kaldığım için yine orayı tercih ettim.
İnşallah hepimiz memnun kalırız :)

Günaydın kızlar Göğüs ucu kremlerinin hammaddesi lanolin ama markadan markaya fiyat farkı var madde aynı madde ama lansinoh bence gereksiz pahalıya veriyor gibi bu alanda markalastigi için baktım hepsinde lanolin ama biri 10 tl diğeri 35 tl
Ben lansinoh almstm yorumlarda ondan fayda gordm yazmsti diger anneler ama senin gibi ayrintili bakmadm cnm madde ayni diosan oyledr sanirim bakalim kucuk bise zaten

Civilden canım.
Tekzenden verecektim önce güvenilir bi mağaza diye, ama civilden önceki yaptığım alışverişten memnun kaldığım için yine orayı tercih ettim.
İnşallah hepimiz memnun kalırız :)
@ivo içine hangi yatağı aldınız pekiHoppa

Canım tam incelemedim diğerlerini ama diğerlerinde katkı maddesi kimyasal vs oranı daha fazladır ondan öyledir. Lansinoh %100 doğal emzirmeden önce silinmesi gerekmiyor falan.. o yüzden fiyatındansa güvenilir olanı tercih et derim.

Herkese merhaba,
Ben güne yeni başladım ama çoktan öğlen olmuş. Gece 4'e doğru uyuyunca ancak kalkabildim 11 buçuk gibi. Neysekj boş günüm olduğu için gece uyuyamasam da geç saat kalkıp uykumu kısmen de olsa alabiliyorum.
Hacışerıfı bende goruyorm senınkıler geldıgınde memnunsan bende alacağım kendı sıtesıde var cıkolatanın
n11'deki de aynı mağaza caınm. hacışerif n11'de dükkan açmış ordan yapıyor satışını ve %100 başarılı görünüyor satışlarında. Oldukça da hızlılar. Bebekcikolatası mağazasından aldığım ürünlerden çok emin değilim ama yorumlarına güvenerek aldım bakalım inşallah taze çıkar. Hadi benimki neyse de doktora da hediyelik sipariş verdik. O bayat çıkarsa çok mahçup olurum.
http://urun.n11.com/hediyelik-cikolata/doktor-cikolatasi-ahsap-kutu-48-adet-P118286882
doktorumuza da bunu sipariş verdik.
Kızlar ya sizde de Yan yattiginizda bebekte o yana kayiyomu çok zorlanıyorum artık ne yana dönsem anında kıpır kıpır pozisyon değişiyor Bazen ezmekten çok korkuyorum öyle bi ihtimal olabilir mi Yan bile yatsam
Ne yana dönsem bebek 5-10 dk sonra o yöne kayıyor, kendini karnıma dayıyor ve acaip canımı yakıyor. Karnım yamuk yumuk bir hal alıyor. Gece uyuyamamamın en büyük sebebi bu zaten.

Ben bir kaç gündür aklıma geldikçe kullanıyorum. İnşallah faydasını görürüm.

Lansinoh aldım 2 kutu 40 ml'lik olandan. evt bazen markalı ürünlere ekstradan para veriyoruz ama kalitesinden emin oluyoruz. Ben 40 ml kutuyu 22,90'a aldım. Biraz fiyat araştırmak lazım. Fiyatlar çok farklı olabiliyor.

Herkese merhaba,
Ben güne yeni başladım ama çoktan öğlen olmuş. Gece 4'e doğru uyuyunca ancak kalkabildim 11 buçuk gibi. Neysekj boş günüm olduğu için gece uyuyamasam da geç saat kalkıp uykumu kısmen de olsa alabiliyorum.

n11'deki de aynı mağaza caınm. hacışerif n11'de dükkan açmış ordan yapıyor satışını ve %100 başarılı görünüyor satışlarında. Oldukça da hızlılar. Bebekcikolatası mağazasından aldığım ürünlerden çok emin değilim ama yorumlarına güvenerek aldım bakalım inşallah taze çıkar. Hadi benimki neyse de doktora da hediyelik sipariş verdik. O bayat çıkarsa çok mahçup olurum.
http://urun.n11.com/hediyelik-cikolata/doktor-cikolatasi-ahsap-kutu-48-adet-P118286882
doktorumuza da bunu sipariş verdik.

Ne yana dönsem bebek 5-10 dk sonra o yöne kayıyor, kendini karnıma dayıyor ve acaip canımı yakıyor. Karnım yamuk yumuk bir hal alıyor. Gece uyuyamamamın en büyük sebebi bu zaten.

Ben bir kaç gündür aklıma geldikçe kullanıyorum. İnşallah faydasını görürüm.

Lansinoh aldım 2 kutu 40 ml'lik olandan. evt bazen markalı ürünlere ekstradan para veriyoruz ama kalitesinden emin oluyoruz. Ben 40 ml kutuyu 22,90'a aldım. Biraz fiyat araştırmak lazım. Fiyatlar çok farklı olabiliyor.
Aynen bende 21.90 a aldım eczane de 36 tlydi :KK57:

Annelik_heyecani Annelik_heyecani

Ben ilk doğumumu da Gülcan hanım da yaptım. Hem tecrübeli hem ilgili bir doktor. Biraz fazla konuşuyor ama o da akılda soru işareti kalmaması için.
Hiç izinli de olmadı bugüne kadar.
Sadece çok yoğun olduğunu söyleyebilirim..
Gecen acil gittiğimde hastane odalarını gezdim ,tertemiz ve düzenliydi. Ebelerde ilgili ve güler yüzlü.

Tesekkur ederim bilgilendirmen icin. Zehra kalinli yi onermislerdi bana ama gittigimde bende odalari gezecegim mutlaka.

Back
X