2017 Şubat Anneleri

Kizlar ya normalde dogum pozisyonu almisti ki zaten hickirdiginda hep altta hissediyodum belli ediyo kendisini bugunde hickirik tuttu ama kafasi yanda bu sefer dogum pozisyonunda olsa kafa yanda olmaz dimi acaba donuyomu donrbilirni dunde cok hareketliydi
bende gece sol böbrekte hissettim geri ayak kaburgada duruyor gibiydi anlamadım yeri olmaması gerek canım bu arada kac kilo aldın snle aynı gidiyorduk hep

Uyuyamayanlara çok üzülüyorum gerçekten. Ben gece 1 gibi bi yatıyorum uyanırsam 5 gibi bi wcye kalkıyorum bazen o da olmuyor direk sabah namazına 7bucuk ya uyanıyorum. Tabii dönerken filân sıkıntı yaşıyorum başımı yukarıda tutuyorum mide yanması için ama uykuma devam edebiliyorum. Sabah namaz sonrası yine yatıyorum 10 buçuk 11 E kadar devam.
Bugün bende 34+0 +10 kiloyum. Bakalım bebiş nasıl olacak perşembe günü randevumuz:anne:
34+0 olan 4 kişiyiz. Bakalım hangi sırayla doğuma gidicez :) Hepimizin cinsiyeti kız sizin cinsiyetiniz ne? bende +8 kiloyum. Fullialein Fullialein PinkMermaid PinkMermaid Salliala Salliala Esencan Esencan

Merhaba kızlar

Bende ilk sayfadan kontrol ettim bizimde maheen maheen ile günlerimiz ve erkek bebek cinsiyetler aynı :halay:

Bu arada banuelis banuelis nerelerdesin ?? Okulmu öyle bişey vardı ama epeydir yoksun ?​

Kızlar aklıma bişey takıldı . 30 aralıkta 32+O iken 13 gün ileriden gidiyordum ve 33+ 6 görünüyordu. Acaba hangisine göre doğuracam :anneadayı: bence sata göre 38-39 görmem gibi geliyor

Günaydın kızlar Göğüs ucu kremlerinin hammaddesi lanolin ama markadan markaya fiyat farkı var madde aynı madde ama lansinoh bence gereksiz pahalıya veriyor gibi bu alanda markalastigi için baktım hepsinde lanolin ama biri 10 tl diğeri 35 tl
bırıncı kızımda dr tavsıyesı purelan kullandım ne yara ne agrı ne sılmeye gerek var muhtesem bı krem smdı yıne aldım 45 tl 37 gr. tavsıye ederım ınceleyebılırsınız

Ben geçen perşembe yaptırdım. Normal doğumu çok istiyorum ama bebegim haftasından 10 gün önde hep. O nedenle bakti doktorum ve hic birşey anlamadim. Iyiki de bakti icim rahatladi çatın uygun dedi. Hatta baktiktan sonra hafif ağrıların var dimi dedi ben söylemeden ki nstde de çıktı hafif sancılarım. Korkulacak birşey değil yani.

Ben çok korkuyorm dha önce smear testi olmuştum onun gibi mi onu oldum pek acı hissettmedim

Back
X