2017 Şubat Anneleri

istnbl55 eminönünden ne kadara nereden aldın canım bu görseldekini şimdi sordum 100 tl dediler
Cnm 50tl ye aldm birebir aynisi hatta annem malzeme alalim ben yaparm bunda bisey yok dedi ama malzemeler de 30 35 tl yi buluodu ben de aldm gitti nerden aldm nasil tarif etsem kartini almstm gerci bi bakayim bulursam kartin resmini atayim

Himmm gercekten tuhafmis rakamlar nerdesin sen cnm benim hastanem de sezeryan daha pahali mesela ve ister sezeryan ister normalde epidural iste sabit fiyata 850tl eklio normal 2bin sezeryan 3bin kendi isteginle sezeryan 3.5 tabi bu yuvarlanms hali 3 asagi 5yukari

kızlar ya yine sancı giriyor sol kasıktan heran dogurcam gibi bi his var benim kiz günü beklemeyecek gibi

Kızlar benimde oğlum olacak inşallah m) buarada kaç kız kaç erkek oldu acaba

canım evlilik ilk yıllarda zaten zor derler, bir de çocuk sorumluluk stresi olabilir. inşallah düzelirsiniz

kızlar yarın sabah 9da çatı muayenem var
aslında doğuma 10 gün kadar var min. desek, ağda vs için çok erken oldu ama muayeneden önce bugün bakıma girdim. benim kız tüylerden önce gelir umarım:)) bir de bunları düşünmek ne gıcık ya.
biraz gerginim ama size sabah yazarım deneyimlerimi gerçi kendini kasmayınca acımıyor diyorlar.

Benim doktor da bu hafta bakarsa ağdayla alıncak kadar uzamadı ama alttan muayene için de uygun değil sanki. Doktor muayene edicem derse bi kaç gün sonra geliyim dicem napiyim. Ya da çıkan kısımları jiletle halletcem. off ne gıcık ya. Doktor keşke bişey deseydi ben de ona göre hazırlık yapardım...

Agrisiz doğum olacağı icin epiduralle normal bi fiyat bence. Cunku kateter takilacak. O takip edilecek falan.

Ayniyiz ozman canm insallah 70 gormeyizde bebis nasil kilosu fln tam olarak kac hafta oldunuz kizmiydi seninki ayy cok soru sordum galiba
benimde kız canım geçen hafta gittim 2450gr ve 47.5cm olmuştu selvi boylum bugün 35 hafta 3 günlük tam snn kız nasil kilo falan uyumlu gidiyor mu takvimle yaaa hiç deme bnde birden kilo alacam çok açıldı iştahım

10 güne tuyler gelmez korkma .Hadi bakalım güzel haberler alırız umarım

normal dogum mu olucak seninki bu arada bnm ultrason hep 5 şubat diyo ona göre mi doğar sata gore 11 şubat mi

Kızlar doktorlar servikal uzunluğu söylüyorlar ya kontrolde ona dikkat ediyor musunuz? Mesela benim 32+0 da 37 mm demişti ilgimi çekti baktım netten o uzunluğun kısalması filan erken doğum ihtimali hakkında Bilgi veriyormus. Sizlerin kaç denildiğini hatırlıyor musunuz ?

Masallah kizlarimiza. ilkde zayifti 32.haftada fln kireclenme olmustu plesentamda gecen hafta gittim 34 de 2.500grm olmus almisti baya iki haftada. Evet ya istahi hic sorma bendede acildi yedikce yigiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…