- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
dombilik diye dalga geçiyor kardeşim falan bende yigenin senin dombilik diyomMasallah kizlarimiza. ilkde zayifti 32.haftada fln kireclenme olmustu plesentamda gecen hafta gittim 34 de 2.500grm olmus almisti baya iki haftada. Evet ya istahi hic sorma bendede acildi yedikce yigiyorum
Ben hiç duymadım öyle birşey. Hiç söylemedi.Kızlar doktorlar servikal uzunluğu söylüyorlar ya kontrolde ona dikkat ediyor musunuz? Mesela benim 32+0 da 37 mm demişti ilgimi çekti baktım netten o uzunluğun kısalması filan erken doğum ihtimali hakkında Bilgi veriyormus. Sizlerin kaç denildiğini hatırlıyor musunuz ?
Bana ozel olarak söylemiyor aslında hemşireye söylüyor bazı değerleri hemşire kaydediyor bilgisayara ben o sırada duydum aklımda kaldı.Ben hiç duymadım öyle birşey. Hiç söylemedi.
bakıo bana alttan 32. Haftadan beri sezaryenım ben ama bebek çok asagıda olduğu ıcın sureklı bakıor hıc rahatsız degıl rahat olun hanımlar ıkı sanıyelık bısıİşte benim Dr un hemşiresi öyle dedi bakalım yarın kontrol var tam 35+0 oluyorum yapmaz inş
34 haftalık baya var hanımlar ama topıgımız şubat annelerı:)Ben de ben de+8kg ile 34+0 e merhaba
Bana ozel olarak söylemiyor aslında hemşireye söylüyor bazı değerleri hemşire kaydediyor bilgisayara ben o sırada duydum aklımda kaldı.
Ben de istiyorum ama k8ms3 kabul wtmiyor é tabi 2 sezeryan var bende. Hayirlisi artık@Fullialein @denizkestanesiSalliala
İstnbl55 ve denizkestanesi sezaryen olucak sanırım.
Peki siz kızlar normal istiyor musunuz? Ben istiyorum Allah nasip ederse.
Kızlar bişey soracağım ultrasonda bakarken asistanına söyleyip bilgileri kaydediyor doktor ama bana vermedi bu bilgileri size veriyor mu bu bilgileri ? Ben hatıra kalsın istiyorum hangi hafta ne kadardı diye ve istedim şimdiye kadar geldiğim zamanların tüm bilgilerini istiyorum diye g bir dahaki gelisinizde hatirlatin verelim dedi .Kilo kaçtı boyu kaçtı bende de olsun istiyorum niye vermiyorlarsa
Bana hiç bakmadı daha ama iki parmakla yapılan bişey bildiğim kadarıyla bazılarını elini soktu kolunu soktu diyo ben öncesinde baya alttan muayene olduğum için sadece iritelik var yoksa ki kol sokmalik bişey olmadığını biliyorum :)Ikıdır
bakıo bana alttan 32. Haftadan beri sezaryenım ben ama bebek çok asagıda olduğu ıcın sureklı bakıor hıc rahatsız degıl rahat olun hanımlar ıkı sanıyelık bısı
güzel haberler inşallah canimkızlar yarın sabah 9da çatı muayenem var
aslında doğuma 10 gün kadar var min. desek, ağda vs için çok erken oldu ama muayeneden önce bugün bakıma girdim. benim kız tüylerden önce gelir umarım:)) bir de bunları düşünmek ne gıcık ya.
biraz gerginim ama size sabah yazarım deneyimlerimigerçi kendini kasmayınca acımıyor diyorlar.
Evet ıkı parmakla catıya bakar.ama bana aletle bakıo ultrason gıbı ekrandan ızluoruz uzerımde ortu oluo bakmıor bıle dr çok ıyı o konuda.çatım dar oldgndan sezaryen benım ona bakmıo onun ıcın.normal doğum osteyen bayanlara mutlaka bakarBana hiç bakmadı daha ama iki parmakla yapılan bişey bildiğim kadarıyla bazılarını elini soktu kolunu soktu diyo ben öncesinde baya alttan muayene olduğum için sadece iritelik var yoksa ki kol sokmalik bişey olmadığını biliyorum :)
Kızlar bişey soracağım ultrasonda bakarken asistanına söyleyip bilgileri kaydediyor doktor ama bana vermedi bu bilgileri size veriyor mu bu bilgileri ? Ben hatıra kalsın istiyorum hangi hafta ne kadardı diye ve istedim şimdiye kadar geldiğim zamanların tüm bilgilerini istiyorum diye g bir dahaki gelisinizde hatirlatin verelim dedi .Kilo kaçtı boyu kaçtı bende de olsun istiyorum niye vermiyorlarsa
Bebeğim doğum yoluna dönmüş, ama gelişim olarak iki hafta geriden geliyor Eğer haftaya kilo alımı devam etmezse suni sancı ile doğum dedi doktor inşallah biraz daha bekler dua edin bizekilomuz 2435 gr
Cnm benimde 28 veya 30.hafta bakmislardi serviks uzunluguna 40 mm di 24.haftada 25 mm altinda olursa erken dogum riski olusturuomus bu saatten sonra bisey olmaz diye umuyorum..Kızlar doktorlar servikal uzunluğu söylüyorlar ya kontrolde ona dikkat ediyor musunuz? Mesela benim 32+0 da 37 mm demişti ilgimi çekti baktım netten o uzunluğun kısalması filan erken doğum ihtimali hakkında Bilgi veriyormus. Sizlerin kaç denildiğini hatırlıyor musunuz ?
Can'ım usg kağıdın da yazıyor mu benim dr demedi hiçKızlar doktorlar servikal uzunluğu söylüyorlar ya kontrolde ona dikkat ediyor musunuz? Mesela benim 32+0 da 37 mm demişti ilgimi çekti baktım netten o uzunluğun kısalması filan erken doğum ihtimali hakkında Bilgi veriyormus. Sizlerin kaç denildiğini hatırlıyor musunuz ?
Geçen iki hafta yaptım ama baktım ne yapsam ne yesem de olmuyor ben de Allah â bıraktım sağlıklı olsun ve biraz daha beklesin inşallah başka bir beklentim yokCanım zamanını beklesin inşallah, Allah hayırlı olan zamanda gelmesini nasip etsin stres yapma olumsuz etkileme
Yok benim USG resimlerinde ne boy kilo hiçbirşey yazmıyor haftası bile yazmıyor sadece resimCan'ım usg kağıdın da yazıyor mu benim dr demedi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?