- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adatip resmen ucmus 1200 olan normal 1600e cikmis. sezeryan ayni 1300 halaAdatıptan mı aldın sen yeni fiyat bende yarın sormayı düşünüyorum. Kaç dediler ? Yanlış hatırlamıyorsam Sakarya'da idin sende.
Yazmıştım buraya pat diye bi ses geldi ve kasık lara baskı bi kalktım suyu bosaldiLazKiziEsma canım suyun gelmeden önce agrı filan hissettin mi durduk yere suyun mu geldi hayırlı olsun canım darısı bize olsun
Saol cnm dualarimdasnz:)LazKiziEsma canım hayırlı olsun ikimizin de güzel haberlerini aldik sen sıranı savdın bizde heyecan tavan :)
erkek canım sa olası n . Kanala girmişti doktor bekliyorduKiz ne ara doğurdunhayirli olsun canim, Allah anali babali buyutsun..kilosu da gayet iyi masallah...seninki kiz miydi erkek mi ? Neden erken oldu dogum bu arada ?
Suyun nasil geldi canim baya bariz bi su bosalmasi mi oluyo su gelmesi olayindaYazmıştım buraya pat diye bi ses geldi ve kasık lara baskı bi kalktım suyu bosaldi
canım gecmis olsun allah analı babalı büyütsün Rabbim evladına sağlıklı huzurlu hayırlı uzun bir ömür versin inşallah darısı bizlere vakti zamanında sağlıcakla insallahSaol cnm dualarimdasnz:)
bunu bende merak ediyorum mesela klozetteyken anlamam diye de korkuyorum bazenSuyun nasil geldi canim baya bariz bi su bosalmasi mi oluyo su gelmesi olayinda![]()
Aynen anlayabileceğimiz bişey mı bende bilmiyorum gerçi herkesin suyu yada nişan i gelmiyomusbunu bende merak ediyorum mesela klozetteyken anlamam diye de korkuyorum bazen![]()
Kızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Masallah canim ikinize de,sizinle birlikte upuzun bir omru olsun miniginizin :)Kızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Meme başına ayva çekirdeği de çok iyi geliyomuş.bir kaç saat suda bekletiyosun sıkınca içinden jöle gibi bişey çıkıyo onu sürüyosunBen başladım her gün sürmeye çalışıyorum bazen unutsam da. Pek de bildiğimden değil oradan buradan okuduğum kadarıyla yapıyorum. Geçen bi arkadaş sakin çatlamadi deyip bırakma yağlanmayı ben bıraktım 38 de çatladi pişman oldum dedi bu bunu söyleyebilirim sanırım tedbir olarak.