2017 Şubat Anneleri

Eksik hiç bitmiyor ki:110: tmm artık gel diyebilecek miyim acaba:KK54: cantamiz neredeyse hazir sayilir oda yatak tamam ..ama daha temizlik yapmak lazım ..bi de gün yaklaştıkça korku artıyor bende..doğum haberleri aldıkca geriliyrum:skandal:yarın kontrol var bakalım akıbetimiz ne olcak :KK28:

LazKiziEsma LazKiziEsma maşallah Rabbim hayırlı evlat eylesin, Allah analı babalı büyütsün. Maşallah süphaallah haftasına göre kilosu gayet iyi. BEnim oğlum biraz minik kaldı, özellikle yediğin birşey var mıydı

merhaba kızlar,

ne zamandır giremiyorum... yok yazılı yok e okula not girme derken baya yoruldum... şimdi bitirdim bütün işlerimi çok şükür rahatladım. :)

artık dinlenme başlasınnnn :rapci: karne gününe kadar okula gideceğim ama olsun not işleri bitti ya ohh :anneadayı:

kasılmalar, uykusuzluklar, mide yanması tam gaz devam ediyor... tabi hazırlıklar da... hala çantam hazır değil onun da verdiği korku var. neden böyle rahatım ki :kızgın:

doktor kontrolümüz haftaya çatı muayenesi de var. korkmamaya çalışıyorum hepimiz için herşey kolay ve güzel olur inşallah :anneadayı::dua:

Ben başladım her gün sürmeye çalışıyorum bazen unutsam da. Pek de bildiğimden değil oradan buradan okuduğum kadarıyla yapıyorum. Geçen bi arkadaş sakin çatlamadi deyip bırakma yağlanmayı ben bıraktım 38 de çatladi pişman oldum dedi bu bunu söyleyebilirim sanırım tedbir olarak.
Meme başına ayva çekirdeği de çok iyi geliyomuş.bir kaç saat suda bekletiyosun sıkınca içinden jöle gibi bişey çıkıyo onu sürüyosun

iyi geceler... yine uykusuz bi gece ... yine yarim saat suren banyo ... allah askina benim gibi uyumak icin gecenin 2 sinde 3 unde banyo yapan varmi... her gece banyo yapmaktan bitap dustum yinede uyku uok... bugun oglum cok fazla neseli bi sekilde oynamadi ... sadece rutin oynamalari vardi. oda insan sonucta hergun iyu olucak diye bisey yok .keyfince takiliyo icerde..dogumlarimiz basladi .zaten geneli boyle oluyor . ben ocak annelerini takip ettim cok azi ocak ayina kaldi cogu aralikta pirtlatti vallaha.. bizde subat oldugumuza gore buay pirtlatcaz... okadar aydan sonra ill defa dun gece panige kapilasim geldi sonra telefonun takvimine baktim ya daha var dedim ... arkadasin biri yazmis gece kabus goruyorum diye.bendede ayni sorun var.mide yanmasi hat safhafa... neyse iyi uykular size ben daha beklemedeyim

bende yine uyku yok ağlaya ağlaya tv izliyorum 72. koğuş vardı hamile bi mahkum vardı doğum yapınca idam edilecekti off çok kötü oldum doğum yaptı ve öldu:KK61:bebeği de nasil guzel ya öpmek istedim:anne:Allah im hiç bir çocuğu annesiz babasız bırakmasın.:dua:

Back
X