5 haftalıkken kese ancak vajinal ultrasonla görülebiliyor. 6 haftalık olursa karından görünür.
yani gitmiyim mi5 haftalıkken kese ancak vajinal ultrasonla görülebiliyor. 6 haftalık olursa karından görünür.
ya bende kararsızım erken mi diye ama dayanamıyorum ya kötü bişey olursa kendimi suçlu hissederimCanım ben 5+2 yim ve dr.karından bakınca keseyi gördü. Kişiye göre değişiyordur belki..
hayırlı olsun canım aynıyız seninle ben yarın gitmeyi düşünüyordum erken mi şimdiden
aynen canım kafam rahatlasın diye gitmek istiyorum vajinal muayene zararlı diyorlar doğru mu sence bide günde kaç tane folik asit içmeni söyledi canımEvet erken ama en azından kafan rahatlar. Folik asite başlarsın mesela. Varsa soruların sorabilirsin. 1 hafta 10 gün sonra için tekrar çağırıyorlar zaten ama kafan rahat oluyor :)
inş cnmİnşallah güzel haberlerle gelirsin :) var mı farklı bir durum kendinde?
aynen canım kafam rahatlasın diye gitmek istiyorum vajinal muayene zararlı diyorlar doğru mu sence bide günde kaç tane folik asit içmeni söyledi canım
hayırlı olsun canım aynıyız seninle ben yarın gitmeyi düşünüyordum erken mi şimdiden
Bende bu tüp bebek tedavisine başladım bu ay sonu transfer yapılacak .inş bu ikinci olacak bide Şubat 28 2015 doğumlu oğlum var
Hanımlar merhaba.. Sat 5 mayıs,beta hcg 187,83 çıktı. İkinci bebeğim,ilk bebeğimde buradan çok güzel dostluklar kurdum,6 yıldır hala görüştüğüm arkadaşlarım var. Umarım bu defa da öyle olur
Trakya canim luleburgaz corludan oteBende ist dayım burgaz dedıgın yer avrupamı bılemedım
Evet canım guzel artmıs benım ılk 16 idi üç gğn sonra 125 oldu beş gün sonra 1291 oldu doktorun artısların cok guzel dedı bugunde verdım hattaKızlar betam 2 gun once 38 di simdi 132 nasil sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?