Allah hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsinKizlar bugun kan kontrollerim yapildi anestezi dr konsultasyonu yapildi. Insallah yarin sabah 8.30 da spinal sezeryanla kizimi dunyaya getiricem. Rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.
Canim ayaklariyla artik kaburgalara daha cok kuvvet uyguladigi icin kaburgalarin sana batiyormus hissi veriyormus. Bende surekli olmuyor ama ara sira oluyorKızlar sabahdan beri göğsümün altı tarafı semsert karnımın oturamıyrm çok batıyo bnm gibi olan var mı acaba nie böle oldu bundan sonra böle mi olcak
Allah yardım etsin. Hayırlı olsun bebeğin.Merhabalar kızlar; dün spinal sezeryan ile doğum yaptım ben de.37+6 da sancim kasılmalarim vardı. İlk doğumum da sezeryan olduğu için beklemeye gerek duymadı doktorum. 3200 ,50 cm doğdu minik oglusum. İlk sezeryan acil ve kabustu benim için gaz sancisindan agkamistim .kıyaslandıgimda çok iyi bir ameliyat geçirdim.bir gün önceden hic ekmek yemedim hafif çorbalar incir hurma yedim.ameliyat sonrası ise kayısı suyu 2-3litre su.incir kuru üzüm kayısı hoşafı ictim .Cook şükür sıkıntım olmadı. En cok korktugum kisim sezeryan sonrası ilk ayağa kaldırılma anıydi. 37.haftaya kadar çalışmak ve 3.5 yaşında bir kız annesi olmak ise yaradı .antrenmanliydim ve çok kolay oldu.ve en önemlisi ameliyat sonrasi yürüyüş. Ve acimayacagina inanmak. Şuan hastanedeyiz oğlumu emzirmeye çalışıyorum dua edin bol bol sütüm olsun. Ha bir de annem babam yarın umreye gidecekler .kayinvalidem rahatsız ve yaşlı kizkardesim riskli gebelik geçiriyor. Yanii bakanim yoookkkhastane çıkışı eşim ve ben bir aşkla çaresine bakacagiz. Nolur kolay geçsin günlerimiz .dualarinizi bekleriz.
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün bebişinMerhabalar kızlar; dün spinal sezeryan ile doğum yaptım ben de.37+6 da sancim kasılmalarim vardı. İlk doğumum da sezeryan olduğu için beklemeye gerek duymadı doktorum. 3200 ,50 cm doğdu minik oglusum. İlk sezeryan acil ve kabustu benim için gaz sancisindan agkamistim .kıyaslandıgimda çok iyi bir ameliyat geçirdim.bir gün önceden hic ekmek yemedim hafif çorbalar incir hurma yedim.ameliyat sonrası ise kayısı suyu 2-3litre su.incir kuru üzüm kayısı hoşafı ictim .Cook şükür sıkıntım olmadı. En cok korktugum kisim sezeryan sonrası ilk ayağa kaldırılma anıydi. 37.haftaya kadar çalışmak ve 3.5 yaşında bir kız annesi olmak ise yaradı .antrenmanliydim ve çok kolay oldu.ve en önemlisi ameliyat sonrasi yürüyüş. Ve acimayacagina inanmak. Şuan hastanedeyiz oğlumu emzirmeye çalışıyorum dua edin bol bol sütüm olsun. Ha bir de annem babam yarın umreye gidecekler .kayinvalidem rahatsız ve yaşlı kizkardesim riskli gebelik geçiriyor. Yanii bakanim yoookkkhastane çıkışı eşim ve ben bir aşkla çaresine bakacagiz. Nolur kolay geçsin günlerimiz .dualarinizi bekleriz.
Dogumlarmız yakın sezaryenmı olucak normalmı ?12 şubatta alınacak benımkı ınsAynen oyle ya cok komik oluyor :) oglusum iyi misin diye sesleniyorum artik :)
Geçmiş olsun, yüksek sarılıkta genelde Dr yatış istiyor ve. 1-2 güne geçer. Ben olsam Dr dinlerimSelam kızlar fikirlerinizi ihtiyacım var. Bebegim 36+4 de dünyaya geldi. 3. Gün kontrolünde sarilik 15.6 çıktı doktor direk Küvez dedi sonra ben pek ılımlı yaklaşmaya 4. Gün yaptı yine 17 üzeri çıkarsa yatış yapacaz dedi. 16.9 çıktı bol bol emdir artık yükselmezdedi .ben yinede 5. Günü tekrar test yaptırdım 16.8 çıktı. Ve bugün 8.gun tekrar yaptırdım 16.3 çıktı düşüş var ama herkes bişi söylüyor işte yatır bilmem ne . Sanki ben bebegimin iyi olmasını istemiyorum. Doktoru yerinde değildi. Arayıp bilgi vereceğim. Acaba hiç uzatmadan işin tedavisini başlasam. Çok üzülüyorum siz olsanız ne yapardınız.
Dogumlarmız yakın sezaryenmı olucak normalmı ?12 şubatta alınacak benımkı ıns
Kizlar bugun kan kontrollerim yapildi anestezi dr konsultasyonu yapildi. Insallah yarin sabah 8.30 da spinal sezeryanla kizimi dunyaya getiricem. Rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.[/QUOTE
Rabbim yardımcın olsun, sağlıkla sihatle kucağına alırsın İnşAllah
Bende bugün oldu gün boyu halada aynı sığmıyo artk hanfendi galibaCanim ayaklariyla artik kaburgalara daha cok kuvvet uyguladigi icin kaburgalarin sana batiyormus hissi veriyormus. Bende surekli olmuyor ama ara sira oluyor
Anladım hayırlısı olsun ıns.bnm 1.sezaryen oyuzden:)Gecen hafta kontrole gittigimde doktorum dogumu 2 hafta sinra konusacagiz dedi. Bebek dogum kanalina girmeden dogum seklini soylemem dedi canim
Bebisler sıkıldı sanirim artik icerdeBende bugün oldu gün boyu halada aynı sığmıyo artk hanfendi galiba
Anladım hayırlısı olsun ıns.bnm 1.sezaryen oyuzden:)
Bende en az 2lt bazen 4 bazen 3 eskiden beri içerim içmezsem kururum filan fakat idrarı tutuyorum bi süredir gelir gelmez gitmiyorum wc o da neden olmuş olabilirCanim ben hamilelikten once gunde 1 bardak su bile icmezdim. Ama simdi 2 lt iciyorum 8 aydir ama nafile. Enfeksiyonum azaliyor ama bitmiyor aylardir
Aynen öyle bi yandan gelsin istiyrm bi yandan birden gelcek die panik oluyrmBebisler sıkıldı sanirim artik icerde
:) evet ya bende çok merak ediyorum Keşke elimizde ultrason olsa da görsek yamukken duruşu nasıl her daim neyi Nerde pozisyonu nasıl çok merak ediyorum aşırı ama ya valla deli gibi zamanın geçmesini istiyorum kucağımıza alsak yaaaKarnim suan yamuk yumuk ne hale getiriyor şekli değiştinapiyosa karnımı o hale getirdiginde
Bende en az 2lt bazen 4 bazen 3 eskiden beri içerim içmezsem kururum filan fakat idrarı tutuyorum bi süredir gelir gelmez gitmiyorum wc o da neden olmuş olabilir
Sizinde aklınıza yatar belki diye paylaşıyorum bunları ve ped olayını olası şeyler
Ha bana birde maydonoz suyu iç dediler bol bol ye ama bakim bi tehlikesi var mıdır bu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?