2017 Şubat Anneleri

Kızlar sabahdan beri göğsümün altı tarafı semsert karnımın oturamıyrm çok batıyo bnm gibi olan var mı acaba nie böle oldu bundan sonra böle mi olcak
Canim ayaklariyla artik kaburgalara daha cok kuvvet uyguladigi icin kaburgalarin sana batiyormus hissi veriyormus. Bende surekli olmuyor ama ara sira oluyor

Allah yardım etsin. Hayırlı olsun bebeğin.

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün bebişin

TuRuNCu çok geçmiş olsun, az kalmış ne güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hergeçen gün daha da sabırsız oluyorum sanki ilkmiş gibi
Loveali çok geçmiş olmuş, Bebişte Kocaman olmuş MaşAllah tüm bebişlere

G
Geçmiş olsun, yüksek sarılıkta genelde Dr yatış istiyor ve. 1-2 güne geçer. Ben olsam Dr dinlerim

Canim ben hamilelikten once gunde 1 bardak su bile icmezdim. Ama simdi 2 lt iciyorum 8 aydir ama nafile. Enfeksiyonum azaliyor ama bitmiyor aylardir
Bende en az 2lt bazen 4 bazen 3 eskiden beri içerim içmezsem kururum filan fakat idrarı tutuyorum bi süredir gelir gelmez gitmiyorum wc o da neden olmuş olabilir
Sizinde aklınıza yatar belki diye paylaşıyorum bunları ve ped olayını olası şeyler
Ha bana birde maydonoz suyu iç dediler bol bol ye ama bakim bi tehlikesi var mıdır bu dönemde

bergamotkokulu çok geçmiş olsun, bende akıntı yoğunluğu var, ama tahliller temiz günde 4 lştre su içerim rahat, 3/4 hafta bir fitil kullanıyorum, bana kalsa kullanmam kaşıntı vs rahatsızlık yok ama bebeğe zararı olur diye veriyor. Maydanoz suyu gebelikte sakıncalı. İlk üç ay Dr kesinlikle yasaklamıştı. Dr sor istersen yinede

Sağolasın canım evet büyümüş teyzesi hayırlısıyla gelsin hepside sıkıntısız şekilde inş

Karnim suan yamuk yumuk ne hale getiriyor şekli değişti napiyosa karnımı o hale getirdiginde
:) evet ya bende çok merak ediyorum Keşke elimizde ultrason olsa da görsek yamukken duruşu nasıl her daim neyi Nerde pozisyonu nasıl çok merak ediyorum aşırı ama ya valla deli gibi zamanın geçmesini istiyorum kucağımıza alsak yaaa

Ben bu siylediklerinin disinda ic camasirimi surekli utuluyorum. Ki zaten canim idrari tutmak en buyuk nedenlerindenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…