ayKızlar hepinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Gerçekten burda birlikte iyi kötü koca 9 ayı geçirdik nerdeyse ve insanın şu ekranın arkasında hiç tanımadığı kişilerden böyle destek görmesi çok mutlu ediyor.
Tekrar çok tşk ederim
Doktor kontrolümüzde her şey yolunda gitti çok şükür.
38+1 de kilosu 3500 boyu 50 cm.
Çarşamba günü saat 12.30 da spinal sezeryan ile doğum gerçekleşecek inşallah.
Rabbim hepimize de hayırlı ve kolay bir doğum nasip eylesin inşallah...
Maşallah bebişimize çok iyi kilosu bitirdik valla bundan sonra kucağımızda büyütelim sevelimDr dan çıktım çok şükür herseyimiz iyi tombikim in yanakları çok datlu2900 Gr 48 cm olmusuz 36+1 iz ultrason da ondeymis suyum fln iyiymis ortalama 3 haftan var dedi yaklasmisiz ya şaka maka derken
Maşallah cnm gayet iyi kilosu hiç kafana takma çatı muayenesini her doktor desteklemiyo doğum anında açılma olmadığı sürece çatının müsait olması bişey ifade etmiyomuş akışını bırakıcazkontrolden geldiimkızım büyümüş geçen hafta doktor normal desede ben zayıf diye üzülmüştüm 35+0 da 2316 gr demişti. bu hafta 36+0 daa 2670 gr olmuş çok şükür boyumuzda 49 cm çıktı. Haftamızla uyumlu gidiyormuşuz. suyumuz iyi pozisyonumuz normale uygun dedi. nst ye gerek duymadık. çatı muayenesini herhangi bi sıkıntı olmadıkça 39. haftadan önce yapmıcam dedi birde haftaya mecburen çalışamaz raporunu alıcaz. Bizdende haberler böyle. Herkese Sağlıklı güzel mutlu günler diliyoruz kızımla
O nasıl bi cevap öyle yaKendi çocuğumu görmek için doktorun keyfini bekliyorum yaasadece nts sonucuna baktı her şey normal dedi her an gelebilir ama şimdilik öyle birşey görünmüyor dedi. .bakmadı bile nerden anladıysa
Aynen. Canım hayırlısıyla sona yaklastik inş :)ayTuRuNCu inanmıyrm bitirdin hamileliği resmen çok sevindim çok heyecanlandm inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsınçok mutlu oldum kilosuda gayet iyi
Maşallah bebişimize çok iyi kilosu bitirdik valla bundan sonra kucağımızda büyütelim sevelim
Maşallah cnm gayet iyi kilosu hiç kafana takma çatı muayenesini her doktor desteklemiyo doğum anında açılma olmadığı sürece çatının müsait olması bişey ifade etmiyomuş akışını bırakıcaz
kızlar 10 lu hastane çıkışını hangi marka aldınız? benim aldığım chicco marka yıkayınca cekmiş bayağı küçülmüş geldi gözüme .bugün dışarı çıktım ama yürümek işkence artık. soğuk da cabası . içime sinen olmadı . int.den almayı düşünüyorum. 0-3 aylık yazanlara baktım ama bir çok markayı tanımadığım için almaya cesaret edemedim.
Bu yontem ise yarat mi ki? Bizde de aarilik cikti 20ye kadr. 13 e dustu sonra tekrar 16. Dr 10 gunu gectigimiz icin yatirmasak da olur bol bol emzir dedi. Suan beklemedeyiz
Turuncu ne diyim bilmiyorum canım.. çok geçmiş olsun.. inşallah annen de en kısa zamanda toparlar. Şu an dünden beri neler hissettiğini , nelere hırslanıp nelere kızdığını çok iyi anlıyorum ama şu an en büyük iyiliği kendi kendine yapacaksın , fazla düşünmeyip takmayarak. Malum sen anlattın stres süt ilişkisini.. oluruna bırak sakın stres yapma. Bebişe de maşallah Allah hayırlısıyla kavuştursun merakla bekliyoruz..
Canım daha tamamlamadım ama bunlardı resimlerimiz
turuncucum sana bisey sormak iatiyorum.. ben devlete gittim acile ve gudumsulugumden manyak bi doktora denk geldim acelesi vardi cikcakti 3 hafta once 2300 olculen bebegi 1900 olctu niye boyle dedim ay ben kisa tuttum olcumumu dedi ama malum annelik yine kafaya takiyorum ki 1 ay buyuk 2 hafta buyukken nasil.bir anda bukadar cekti bebek bilmiyorum.. masallah senin bebegin kilosu iyiymis 3.5 kilo olunca karninin buyuklugu nasil oluyo cok merak ediyorum.o doktor kucuk diyince sanki karnim daha kucuk gelmeye basladi bana... biraz uzun oldu ama kendimi anlatabildinmi bilmiyorum ...
aziz bebenin hastane çıkışları biraz daha büyükçe canım bende birini öyle büyük aldım kat kat giyiniyorlar zaten azcık bol olsun ilk başta sıkıntı olmaz diye :))kızlar 10 lu hastane çıkışını hangi marka aldınız? benim aldığım chicco marka yıkayınca cekmiş bayağı küçülmüş geldi gözüme .bugün dışarı çıktım ama yürümek işkence artık. soğuk da cabası . içime sinen olmadı . int.den almayı düşünüyorum. 0-3 aylık yazanlara baktım ama bir çok markayı tanımadığım için almaya cesaret edemedim.
Kizlar bugun kan kontrollerim yapildi anestezi dr konsultasyonu yapildi. Insallah yarin sabah 8.30 da spinal sezeryanla kizimi dunyaya getiricem. Rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.
Merhabalar kızlar; dün spinal sezeryan ile doğum yaptım ben de.37+6 da sancim kasılmalarim vardı. İlk doğumum da sezeryan olduğu için beklemeye gerek duymadı doktorum. 3200 ,50 cm doğdu minik oglusum. İlk sezeryan acil ve kabustu benim için gaz sancisindan agkamistim .kıyaslandıgimda çok iyi bir ameliyat geçirdim.bir gün önceden hic ekmek yemedim hafif çorbalar incir hurma yedim.ameliyat sonrası ise kayısı suyu 2-3litre su.incir kuru üzüm kayısı hoşafı ictim .Cook şükür sıkıntım olmadı. En cok korktugum kisim sezeryan sonrası ilk ayağa kaldırılma anıydi. 37.haftaya kadar çalışmak ve 3.5 yaşında bir kız annesi olmak ise yaradı .antrenmanliydim ve çok kolay oldu.ve en önemlisi ameliyat sonrasi yürüyüş. Ve acimayacagina inanmak. Şuan hastanedeyiz oğlumu emzirmeye çalışıyorum dua edin bol bol sütüm olsun. Ha bir de annem babam yarın umreye gidecekler .kayinvalidem rahatsız ve yaşlı kizkardesim riskli gebelik geçiriyor. Yanii bakanim yoookkkhastane çıkışı eşim ve ben bir aşkla çaresine bakacagiz. Nolur kolay geçsin günlerimiz .dualarinizi bekleriz.
TuRuNCu iyice sona yaklastin ya Allah ım hayırlı sağlıklı doğum haberlerini yazmayı nasip etsin inş ayyyy çok heyecan yaptım bende son 3 hafta deyince bazen zamanı gelsin de çıksın diyorum ama şuan sanki karnimda gezmek ona daha yakınım gibi geliyo tuhaf duygulardayim
Kendi çocuğumu görmek için doktorun keyfini bekliyorum yaasadece nts sonucuna baktı her şey normal dedi her an gelebilir ama şimdilik öyle birşey görünmüyor dedi. .bakmadı bile nerden anladıysa
Kizlar bugun kan kontrollerim yapildi anestezi dr konsultasyonu yapildi. Insallah yarin sabah 8.30 da spinal sezeryanla kizimi dunyaya getiricem. Rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.
Evet alirken hic dikkat etmedim canim yenidogan diye aldim..bi bakayim senin aldigina cok sagol onerin icinCanim sen bilirsin ama ben civilden almistim 11 li ari desenli 56 cm yenidogan ama herkes 50 cm bebek icin tam oluyor diyorlar. Belki senin chicco 50 cm olmustir
Aziz bebeye de bakayim sagolasin canim buyuk olsa neyse giydirilirde kucuk gelirse hic biseye yaramazaziz bebenin hastane çıkışları biraz daha büyükçe canım bende birini öyle büyük aldım kat kat giyiniyorlar zaten azcık bol olsun ilk başta sıkıntı olmaz diye :))
Hmm evet gebelikte oluyormuş bu durum da sizinkinin nüksetmesi şaşırtmıştı beni
Vucudum hamilelikten dolayi surekli idrar yolu enfeksiyonu uretiyormus. Ilk doktorum surekli ilac verirdi. Ve dogumdan sonra urolojiye gitmem gerektigini soylemisti. Simdiki doktorum ise hamilelikte gayet normal oldugunu ilc yazmaya gerek olmadigini soyledi
evet günün şoku benim herhalde randevu için hastaneyi aradım doktorumun hastaneden ayrıldığını söylediler şoktayımdaha 2 hafta önce muayeneye gittim insan bi çıtlatmaz mı? Dr aradım gitmiş Bakırköy incirli de bi hastaneye anlaşmış ben Ataşehirde oturuyorum oraya nasıl gideyim 35. hafta başıma gelene bakar mısınız ya kızlar. Sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum hep bi şanssızlik bulurdu beni 2 düştükten sonra bu bebekte herşeyin yolunda gitmesi şaşırtmıştı beni . Anadolu yakasında dr ve hastane tavsiyesinde bulunursanız sevinirim kızlar özel sigortam da yok.
Bende cık korkuyorum. Görcem gibi geliyo 70.hatta 75 olurum diyorum çünkü hiç doymuyorum ekmeğe sardım bi aralar. Yememem lazım ama açım ac
BENde barız bır haftadır gunde 2-3 kez çıt sesı oynamayla bırlıkte hanı cıtcıtı ılıkleersınde ses cıkarya oyle ses gelıo :)Bende de oluyor cogu zaman ama neden oluyor bilemiyorum
magnezyumu ben neredeyse 3 aydır kullanıyorum canım, hiç öyle ciddi bir ağrım olmadı,onun sayesinde diye düşünüyorum, biraz bağırsakları çalıştırıyor ama
sagsaglım alırsın ıns kucagınaKizlar bugun kan kontrollerim yapildi anestezi dr konsultasyonu yapildi. Insallah yarin sabah 8.30 da spinal sezeryanla kizimi dunyaya getiricem. Rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?