2017 Şubat Anneleri

Benimki hep öyle atlıyor zıplıyor komple :)

Sağol canm anladım burda hep görüyodum sorcam sorcam unutyodum yani sancıyı hissedemeyiz die korkıyolar sanırım ağrı eşiği yüksek olanlar
Ağrıya dayanma gücü oluyomus yani bi nevi
Aynen öle doğum sancısı için tedirgin oluyolar hissedemeyiz die

Aynen öyle ben çok şiddetli Regl agrısı çekerim ama dayanırım normal bi insan o ağrıya hastanelik olur Emin'im şimdi kasıklarıma agrı hissediyorum bacaklarımı otururken birleştiremiyorum ama bu Doğum belirtisi mi bilmiyorum iki gecedir wc ye gidiyorum uyku yok

Ben Esraya gidiyorum. Oğlumunda dru. Çok çok memnunum. Bir arkadaşımıda yönlendirdim. O geçen ay doğurdu. Oda çok memnun kaldı. Doğumdan sonra bile görüşmek isteyeceğin bir dr. Okadar samimi birisi. araştırırsan olumsuz hiçbirşey duymayacaksın hakkında.

haftanin son is gününden gunaydinnncuma olmasina seviniyorum ama enerjim yerlerde...
kizlar bisi sorucam size insallah sutumuz bol olur ihtiyaç duymayiz ama yine de her ihtimale karşın aklimda olsun mama olarak öneriniz nedir hiç bilmiorum bn bu mevzuyu aranizda arastiranlar vardi ya da ilk bebislerinde kullanip memnun kalanlar ne onerirsiniz?????

Arkadaşlar bebek gezme çantası için tavsiye edeceğiniz bi model var mı alan arkadaşlar bilgi verebilir mi sırt çantası mı yoksa omuz çantası mı alayım sizce.
hem sırt hemde omuz olan çantalar var bence ondan al oğlumda çok rahat olmuştu. Okeidog almıştım ama şu anki fiyatlar bence ciddi şekilde pahalı kesinlikle gereksiz.

Günaydın arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah yarın 14:00 de doguma giriyorum gerçi cumartesi çok yoğun oluyomuş ameliyathane daha geç alabiliriz dediler ama yinede aksilik olmasın diye dua ediyorum.sabah 7 den o saate kadar aç kalacak olmak beni korkutuyor.Deli dana gibi dolanıyorum evde nasil tedirginim anlatamam Rabbim dayanma gücü versin hepimize sağ salim alalım kucağımıza emanetlerimizi

Günaydın..son 2 gündür çok uykucu oldum ben ya hiç kalkmak istemiyorum .uyusam uyusam hep uyusammmbebeğin hareketleri de çok yavaşladı önceden o uyandırırdi şimdi kendisi de uyuyr sanirim

allah yardimcin olsun saglicakla kavusun insallah birbirinize

hem sırt hemde omuz olan çantalar var bence ondan al oğlumda çok rahat olmuştu. Okeidog almıştım ama şu anki fiyatlar bence ciddi şekilde pahalı kesinlikle gereksiz.
Bende o şekilde hem sırt hem omuz çantası olarak kullanılanlardan aldım babyjem marka. Beğendim bi bakabilirsin. Değişik fiyatlar var çok bakındim 80 E buldum Hepsiburada da o an aldım. merve3337

canım sağol bi arkadaşımın tavsiyesiyle central da başak hanımı aradım 9 şubata randevu veriyoruz diyorlar o tarihe 38 haftalık oluyorum doğurmazsam gelirim diyesim geldi. Özele gidip sıra beklemek bana mantıklı gelmiyor bi Esra hanıma bakayım yoksa evde doğurmak zorunda kalacakmış gibi geliyo

Allah sağ salim kurtarsın canım sağlıcakla al kucağına yavrunu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…