Benimki hep öyle atlıyor zıplıyor komple :)Kizlar merhaba, mart anneleri grubundayim ama subat sonu anneside olabilirim:) oglusum nezaman ben geliyorum derse artik.. Biraz once cok garip bisey oldu butun vucuduyla yan dondu sanki esimde karnima bakiyordu ilk defa boyle komple oynadigini gorduk.. Ayaklar yine gogsumde elleri asagida hissediorum bu normalmiydi? Sanki kendi etrafinda dondu pasam
Sanırım bizim ağrı dogum belirtisi ve benim için daha çok erkenŞuan aynı agrıları hissediyorum Doğum sancısı nasıl birşey ayırt edebilir miyim kasıklarıma agrı giriyor sağ kasık kemiğim çok agrıyor
Sağol canm anladım burda hep görüyodum sorcam sorcam unutyodum yani sancıyı hissedemeyiz die korkıyolar sanırım ağrı eşiği yüksek olanlarCanım benim de ağrı eşiğim düşüktür. Arkadaşın dediği gibi vücudun ağrıyı hissetme durumu. Yani eşiği yüksek birinin hiç canı yanmadığı zaman ben kıvranıyorum acıdan. Lazer epilasyon yaptırırken farkettim.
Aynen öle doğum sancısı için tedirgin oluyolar hissedemeyiz dieAğrıya dayanma gücü oluyomus yani bi nevi
Insallah tekrarr etmezTamam o zaman benimkinin nedeni belli oldu şimdiye kadar yaptıklarının tam tersini yapayım da ilaç bi işe yarasın ya bi daha tekrar etmesin
Ya bu ağrı eşiği ne demek sorcam sorcam unutyrm
Aynen öyle ben çok şiddetli Regl agrısı çekerim ama dayanırım normal bi insan o ağrıya hastanelik olur Emin'im şimdi kasıklarıma agrı hissediyorum bacaklarımı otururken birleştiremiyorum ama bu Doğum belirtisi mi bilmiyorum iki gecedir wc ye gidiyorum uyku yokSağol canm anladım burda hep görüyodum sorcam sorcam unutyodum yani sancıyı hissedemeyiz die korkıyolar sanırım ağrı eşiği yüksek olanlar
Aynen öle doğum sancısı için tedirgin oluyolar hissedemeyiz die
Ben Esraya gidiyorum. Oğlumunda dru. Çok çok memnunum. Bir arkadaşımıda yönlendirdim. O geçen ay doğurdu. Oda çok memnun kaldı. Doğumdan sonra bile görüşmek isteyeceğin bir dr. Okadar samimi birisi. araştırırsan olumsuz hiçbirşey duymayacaksın hakkında.Canım ben de çamlıca medicana ya gidiyordum zaten fiyat konusunu kabullendik de bari iyi bir Dr olsun medicana da Bahar hanım var dediler iyi diye ama buralardaki yorumlara bakınca kafam karıştı beğenmeyenler çoğunlukta gibi.Dediğin gibi herşey de bir hayır vardır doğru söylüyorsun.
hem sırt hemde omuz olan çantalar var bence ondan al oğlumda çok rahat olmuştu. Okeidog almıştım ama şu anki fiyatlar bence ciddi şekilde pahalı kesinlikle gereksiz.Arkadaşlar bebek gezme çantası için tavsiye edeceğiniz bi model var mı alan arkadaşlar bilgi verebilir mi sırt çantası mı yoksa omuz çantası mı alayım sizce.
allah yardimcin olsun saglicakla kavusun insallah birbirinizeGünaydın arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah yarın 14:00 de doguma giriyorum gerçi cumartesi çok yoğun oluyomuş ameliyathane daha geç alabiliriz dediler ama yinede aksilik olmasın diye dua ediyorum.sabah 7 den o saate kadar aç kalacak olmak beni korkutuyor.Deli dana gibi dolanıyorum evde nasil tedirginim anlatamam Rabbim dayanma gücü versin hepimize sağ salim alalım kucağımıza emanetlerimizi
Bende o şekilde hem sırt hem omuz çantası olarak kullanılanlardan aldım babyjem marka. Beğendim bi bakabilirsin. Değişik fiyatlar var çok bakındim 80 E buldum Hepsiburada da o an aldım.hem sırt hemde omuz olan çantalar var bence ondan al oğlumda çok rahat olmuştu. Okeidog almıştım ama şu anki fiyatlar bence ciddi şekilde pahalı kesinlikle gereksiz.
Amin Allah razı olsun hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallahallah yardimcin olsun saglicakla kavusun insallah birbirinize
Çok tşk.hem sırt hemde omuz olan çantalar var bence ondan al oğlumda çok rahat olmuştu. Okeidog almıştım ama şu anki fiyatlar bence ciddi şekilde pahalı kesinlikle gereksiz.
Daha almadım çok tşk.Bende o şekilde hem sırt hem omuz çantası olarak kullanılanlardan aldım babyjem marka. Beğendim bi bakabilirsin. Değişik fiyatlar var çok bakındim 80 E buldum Hepsiburada da o an aldım.merve3337
canım sağol bi arkadaşımın tavsiyesiyle central da başak hanımı aradım 9 şubata randevu veriyoruz diyorlarBen Esraya gidiyorum. Oğlumunda dru. Çok çok memnunum. Bir arkadaşımıda yönlendirdim. O geçen ay doğurdu. Oda çok memnun kaldı. Doğumdan sonra bile görüşmek isteyeceğin bir dr. Okadar samimi birisi. araştırırsan olumsuz hiçbirşey duymayacaksın hakkında.
Allah sağ salim kurtarsın canım sağlıcakla al kucağına yavrunu insallahGünaydın arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah yarın 14:00 de doguma giriyorum gerçi cumartesi çok yoğun oluyomuş ameliyathane daha geç alabiliriz dediler ama yinede aksilik olmasın diye dua ediyorum.sabah 7 den o saate kadar aç kalacak olmak beni korkutuyor.Deli dana gibi dolanıyorum evde nasil tedirginim anlatamam Rabbim dayanma gücü versin hepimize sağ salim alalım kucağımıza emanetlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?