Bende öyle hassasım sıcaklık konusunda derim çok ince gibi hemen elim yanarAgrinin siddetini farkli dozlarda hissetme. Mesela ben elime igne batsa oturur aglaeim canim o kadar yanar
Ayırırsın inşallah cnm ya çünkü birden şiddetli gelmiyo zamanla bide bi arkadaşım demişdi tuvalete çok sık çıkıyosun ama bi iki damla geliyo yani tuvaletin var gibi hissediyosun ama bişey gelmiyo gibisindenAynen öyle ben çok şiddetli Regl agrısı çekerim ama dayanırım normal bi insan o ağrıya hastanelik olur Emin'im şimdi kasıklarıma agrı hissediyorum bacaklarımı otururken birleştiremiyorum ama bu Doğum belirtisi mi bilmiyorum iki gecedir wc ye gidiyorum uyku yok
Biz begümü düşünmüşdük bi ara o daha güxel geldi aralarındaselin sinem begüm isminden hangisi daha güzel kızlar
Bence selin güzelselin sinem begüm isminden hangisi daha güzel kızlar
Günaydın arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah yarın 14:00 de doguma giriyorum gerçi cumartesi çok yoğun oluyomuş ameliyathane daha geç alabiliriz dediler ama yinede aksilik olmasın diye dua ediyorum.sabah 7 den o saate kadar aç kalacak olmak beni korkutuyor.Deli dana gibi dolanıyorum evde nasil tedirginim anlatamam Rabbim dayanma gücü versin hepimize sağ salim alalım kucağımıza emanetlerimizi
selin çok güzel canimselin sinem begüm isminden hangisi daha güzel kızlar
selin sinem begüm isminden hangisi daha güzel kızlar
Once doktoruna bildir canim.onun tavsiyesine gore hareket et.kendini iyi gozlemle bakal i m.Allah yardimcin olsun.Kızlar geceden beri bebek karnımın sol tarafında toplanmış durumda sanki dokununca ayağı orda be aynı yerde gergin halde.. Çok hafif te sancım var sizce neyapmalıyım?
Benimde sağ kaburgamın altına toplanıp sem sert oluyo bazen.çok rahatsızlık veriyo.gerçi geçiyo bi bakmışsın bi daha olmuş.Kızlar sabahdan beri göğsümün altı tarafı semsert karnımın oturamıyrm çok batıyo bnm gibi olan var mı acaba nie böle oldu bundan sonra böle mi olcak
Günaydın arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah yarın 14:00 de doguma giriyorum gerçi cumartesi çok yoğun oluyomuş ameliyathane daha geç alabiliriz dediler ama yinede aksilik olmasın diye dua ediyorum.sabah 7 den o saate kadar aç kalacak olmak beni korkutuyor.Deli dana gibi dolanıyorum evde nasil tedirginim anlatamam Rabbim dayanma gücü versin hepimize sağ salim alalım kucağımıza emanetlerimizi
Canım güle güle kullan çantanı,söylediğn markaya bakmıştım sırtta komik durur gibi diye almadım. Duruşu nasılBende o şekilde hem sırt hem omuz çantası olarak kullanılanlardan aldım babyjem marka. Beğendim bi bakabilirsin. Değişik fiyatlar var çok bakındim 80 E buldum Hepsiburada da o an aldım. @merve3337
Hayırlı cumalar hanımlar
Geçenlerde bazı arkadaşlar karnından çıt çıt ses geldiklerini söylemişti nasıl oluyo diye çok şaşırmıştım.dün gece bende oldu hatta ilk önce birileri yatağın altından vuruyor sandım
Hayırdır inş.neler oluyor
maşallah canım bizim bebiş te 3,050gr, 51cm olmuş. gayet iyi sizin deNasıl geçti muayene canım.
Benim çatıya bakmadı haftaya bakacakmış, 3 kiloyu bulduk sonunda 3 haftalık Gerilik bir haftaya düşmüş çok şükür.
Bu arada kızlar doktorum normal doğum için bol korunmasız ilişki dedi.
Ama annem geldi, ev küçük koltukta rahat edemedi, benimle birlikte yatıyor annem. Eşim koltukta yatmayı sever ama ayrı yatmazdık hiç eşimle kaçamak yapamıyoruz
Bende öyle dusunuyodum bu çantayı ama AVM de birinde gordum kocası takmıştı kadının :) öyle kötü durmuyordu tabi normal sırt çantası gibi durmuyor ama öyle göze batan bir kötü duruşu da yoktuCanım güle güle kullan çantanı,söylediğn markaya bakmıştım sırtta komik durur gibi diye almadım. Duruşu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?