2017 Şubat Anneleri

Agrinin siddetini farkli dozlarda hissetme. Mesela ben elime igne batsa oturur aglaeim canim o kadar yanar
Bende öyle hassasım sıcaklık konusunda derim çok ince gibi hemen elim yanar
Ayırırsın inşallah cnm ya çünkü birden şiddetli gelmiyo zamanla bide bi arkadaşım demişdi tuvalete çok sık çıkıyosun ama bi iki damla geliyo yani tuvaletin var gibi hissediyosun ama bişey gelmiyo gibisinden
selin sinem begüm isminden hangisi daha güzel kızlar
Biz begümü düşünmüşdük bi ara o daha güxel geldi aralarında

Kadınlar kulübünün telefona indirilen uygulaması Yok mu kızlar aradım bulamadım

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah, sonrasında haberdar et bizi..

S saa_saa_saa nın doğumu nasıl geçti acaba.. müsait olunca haber ver merak ediyoruz canım.

Kızlar geceden beri bebek karnımın sol tarafında toplanmış durumda sanki dokununca ayağı orda be aynı yerde gergin halde.. Çok hafif te sancım var sizce ne yapmalıyım?

Dogum yaklasti hala dogum sekline karar veremedim.ilki normal dogum oldu ama bazi aksilikler yasadim kimseyi etkilememek icin ne oldugunu yazmiyorum.sonucta herkesin dogumu farkli olabilir.bunda sezeryan dusunuyodum ama onun da olasi durumlari mevcut.iki dogumdan da cok memnun olanlar var.Allah hepimizinkini kolaylikla gecirmesini nasip etsin insallah.

Kızlar merhaba.
Ne tatlı heyecanlardasınız.. Tebessüm ettirdiniz bana. Ağustos annesiyim ben. Meleğim yanımda çok şükür. Uyuyabildiğiniz kadar uyuyun. Gezmeye gayret edin. Doğumdan korkmayın. Evlat sevgisi bambaşka
Kolay doğumlarınız olsun İnşaAllah.

Kızlar geceden beri bebek karnımın sol tarafında toplanmış durumda sanki dokununca ayağı orda be aynı yerde gergin halde.. Çok hafif te sancım var sizce neyapmalıyım?

Kızlar geceden beri bebek karnımın sol tarafında toplanmış durumda sanki dokununca ayağı orda be aynı yerde gergin halde.. Çok hafif te sancım var sizce neyapmalıyım?
Once doktoruna bildir canim.onun tavsiyesine gore hareket et.kendini iyi gozlemle bakal i m.Allah yardimcin olsun.

Hayırlı cumalar hanımlar
Geçenlerde bazı arkadaşlar karnından çıt çıt ses geldiklerini söylemişti nasıl oluyo diye çok şaşırmıştım.dün gece bende oldu hatta ilk önce birileri yatağın altından vuruyor sandım
Hayırdır inş.neler oluyor

Kızlar sabahdan beri göğsümün altı tarafı semsert karnımın oturamıyrm çok batıyo bnm gibi olan var mı acaba nie böle oldu bundan sonra böle mi olcak
Benimde sağ kaburgamın altına toplanıp sem sert oluyo bazen.çok rahatsızlık veriyo.gerçi geçiyo bi bakmışsın bi daha olmuş.

Insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu. Rabbim yar ve yardimcin olsun

Bende o şekilde hem sırt hem omuz çantası olarak kullanılanlardan aldım babyjem marka. Beğendim bi bakabilirsin. Değişik fiyatlar var çok bakındim 80 E buldum Hepsiburada da o an aldım. @merve3337
Canım güle güle kullan çantanı,söylediğn markaya bakmıştım sırtta komik durur gibi diye almadım. Duruşu nasıl

Bsy olmuyor sanirim hepimizin kafasi karisik ama cozemedik

maşallah canım bizim bebiş te 3,050gr, 51cm olmuş. gayet iyi sizin de
hadi ya. benim doktor baya mesafeli ilişkiye 2 haftadan beri önermedi. belki doğumu başlatır diyeydi ama ben de tekrar sormadım muayenelere cümbür cemaat gidiyoruz bu aralar

Canım güle güle kullan çantanı,söylediğn markaya bakmıştım sırtta komik durur gibi diye almadım. Duruşu nasıl
Bende öyle dusunuyodum bu çantayı ama AVM de birinde gordum kocası takmıştı kadının :) öyle kötü durmuyordu tabi normal sırt çantası gibi durmuyor ama öyle göze batan bir kötü duruşu da yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…