2017 Şubat Anneleri

Evet canim sezeryanla dogum yaptim mamada mecburen verdim ama mamaya alisip beni emmeZ diyede korkuyorum

Evet canim sezeryanla dogum yaptim mamada mecburen verdim ama mamaya alisip beni emmeZ diyede korkuyorum
Hiç korkma emme isteği olan bi bebekse her şekilde emer seni merak etme mama takviyesi yapmadiginda bu defa da aç kalır Allah korusun ya sarılık olur ya şekeri düşer o yüzden öyle düşünme inş seninde bugün yarın gelir dolu dolu olur

Inşallah canım

Kızlar bana yardım edin ... biz eşimle isim konusunda bir türlü anlaşamıyoruz .istiyor. Ben Ali kerem gibi bişey istiyordum
ama İlk çocukta O koyacakmış. Sonrasında ne istersen onu koy dedi. Bende Salih'in başına ne getirebilirim ..????!

TuRuNCu ne oldu Can'ım ben neyi kaçırdım arıyorum bulamıyorum yazılanları
Doğum yapanları da kaçırdım çok özür dilerim arkdaslsr sütünüz gelir inş morel yüksek tütün

Merhaba Kızlar 26 Ocaktan beri giremiyorum topiğe çünkü o gün minik meleğim güzel kızımı doğurdum. Bu 1-hafta içinde doğum yapanları tebrik ederim. 38+1 günlüktü kızım, normal doğumla 2650gr doğdu. Sağlığı yerinde ama minicik annesi gibi. 25 ocakta saat 16 civarı ilk sancıyı hissettim. Ama başta düzensiz diye emin olamadım. Sabaha kadar arada düzensizleşen bir şekilde sancılar gidip geliyordu. gece 20dk'da gelen sancı gündüz 1 / 1,5 saat ara verdiği oldu. Dışarıda bazı işleri yapmak için evden bile çıktım. Sancıları hastanede değil dolaşarak geçirmek istedim. saat 15'te nişan geldiğinde sancılar 5-7dk ara ile geliyordu. saat 16'da hastaneye gittiğimde açıklık 6-7cm olmuş dedi doktorum ve beni tebrik ettiler orada. Aslında acıya pek dayanamam ama 1-2 cm açıklıkta bile ortalığı birbirine katanlar oluyormuş. Ben 7cm için dayanabiliryordum. Ben bile şaşırdım orada. Hemen doğumhaneye alındım doktorum gerek yok dese de doğumun son anından korktuğum için epidural anestezi istedim. Anesteziden 15dk sonra saat 16: 55'te kelebeğim doğmuştu. Her şey çok hızlıydı. 2 yada 3 ıkınmada doğdu bebeğim. İlk bebeğimde ve bunda da suyum hastanede açıldı. Doğumdan 2 gün önceki nstde bile sancı çıkmamıştı. Yani o güne kadar hiç belirti yoktu doğuma dair. Sadece komşu karnımın indiğini ve 2-3 güne doğum olabileceğini söylemişti dediği doğru çıktı. Epizyotomi istemediğim için yapılmadı ama biraz yırtık oluştu ve yine dikişle uğraşmak zorunda kaldım. Bunun dışında her şey yolunda. Çok şükür 2. kez normal doğum yapabildim. İnşallah isteyen herkese nasip olur. Ben de doğum hikayemi paylaşmak istedim. Endişeler herzaman olacak ama bol bol dua edin. Benim dualarım kabul oldu. Hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar kızlar. Her mesaja cvp atamasam da haberlerinizi takipteyim.

Maşallah güle güle büyüt bebeğini Can'ım sağlıcakla tebrik ederim ne güzel bir doğum hikayen olmuş

masAllah ne kolay güzel bi doğum olmuş Rabbim bize de böyle nasip etsin inş

Allah hepimize boyle guzel dogumlar nasip etsin insallah,bebine ve sana da masallah

Maşallah canım çok güzel bir Doğum olmuş sağlıcakla büyüt miniğini öpüyorum

Maşallah canım çok güzel bir Doğum olmuş sağlıcakla büyüt miniğini öpüyorum

masallah canım gecmis olsun Rabbim kuzunu sizlere bagislasin analı babalı büyütsün okurken tam istediğim doğum hikayesi dedim keşke benim de böyle olsa ama kızım dönmedi son bir haftam var ama dönmez artık

Evet canım sıcak duş aldım ama halen suttum yetmiyor hatta hiç gelmeyecek diye korkuyorum
her ama her fırsatta emzir en geç iki saatte bir uyuduğu aralarda da pompayla sağ ki göğsün yumuşasin ve süt üretimi artsın humana still tea humana rezene ve laktamil bu üçü süper bunları kesin kullan derim

Hala doğurmayanlar için doğum tecrübemi yazayım. Bebeğim doğum pozisyonu almamıştı, hala makat duruştaydı. Geçen hafta pazar tam da 39+0 olduğum gün sabaha karşı beş buçuk civarı suyum geldi. öyle bir anda boşalmadı, ama ilk gelen miktar onun suyum olduğunu anlayacağım kadar fazlaydı, hemen depend külotlardan giydim. birden boşalsaydı direkt hastaneye gdecektim ama yavaş yavaş geldiği için makul bir saate kadar bekleyeyim doktoru öyle arayayım dedim, eşimi de uyandırmadım. saat yedi gibi eşime haber verdim, saat sekiz buçuk gibi de doktoru aradık. hemen hastaneye git ben de geliyorum dedi, çünkü su geldikten sonra bebek enfeksiyonlara açık hale geliyormuş içerde. Bu arada hiç sancım yoktu, zaten öncesinde yalancı kasılma bile hissetmedim ben, tek bir defa doğum sancısı çekmeden doğurmuş bulundum:) neyse, sancım olsaydı bebek dönebilir diye bekleyecektik. sancım olmayıp suyum da boşalınca doktorum en sağlıklısının bir an önce sezaryenle almak olduğunu, hatta epidural ve spinal anestezi için gerekli bekleme sürelerini bile beklemeden doğrudan genel aneztezi ile çabucak almayı daha doğru bulduğunu söyledi. anestezi uzmanı da konsültasyonda benim tansiyonumu, bebeğin pozisyonunu ve suyum geleli epey olmuş olduğunu göz önünde bulundurarak genel anestezinin daha uygun olacağını, ama istersem diğer yöntemleri de kullanmasına engel bulunmadığını söyledi. ayılmam ne kadar sürecek diye sordum, 1 saat dediler. genel anesteziyi kabul ettim, çok hızlı bir şekilde ameliyathaneye aldılar, doğum gerçekleşmiş, eşim de girmiş izlemiş, bebek gerçekten çok tuhaf durduğu ve kordona da dolandığı için çekip almak zor olmuş, saat 10.25de odamda ayılıyordum, bebeğim göğsümdeydi, göğsümü açmışlar kızım beni emiyordu bile:) sütüm hemen geldi çok şükür. hastanede 2 gece geçirdim. ilk gün anesteziden kaynaklanan balgam vardı boğazımda, öksürük yapyordu ve öksürdükçe dikiş yerim çok yanıyordu, yırtılacak diye korktuğumdan öksüremiyordum, yaşadığım tek sıkıntı bu oldu, ama başınıza gelirse korkmayın, öksürükle dikişin açılması mümkün değilmiş, kısa kısa öksürerek atmak gerekirmiş. ayıldıktan 8 saat sonra yürütüyorlar. yürümek de sıkıntı yaratmadı bende, ilk adımlar ağrılı ve zor olsa da hastanede kaldığım sürece yürüdükçe açıldığımı hissettim, bana iyi geldi.ikinci gün daha iyi hissediyordum, benle veya dikişlerle ilgili bir sıkıntı olmadı ama uykusuzluktan dolayı biraz zorlandım, gelen gidene gülümsemek tahammül göstermek zor geldi, odada sohbet edildikte kafam şişiyordu kimse gelmesin kızımla uyuyalım istiyordum. ikinci gece bebiş biraz fazla sık emmek istedi her emmeden sonra gaz çıkarttık beni yürüttüler vs bu nedenle hiç uyuyamadım. ayrıca ikinci gece kızımı hemşireler yıkadılar, yıkarken bana seyrettirdiler, tarif ettiler ve videosunu çekmemi istediler nasıl yıkayacağımı öğrenmem için. bana da kısa bir duş aldırıp karın pansumanımı yenilediler. ertesi sabah erkenden taburcu olduk. kızım 3650 gr 52,5 cm doğdu, hastanede kaldığımız sürede 340 gr kaybetti, bebeklerin doğum ağırlığının %10'unu ilk 48 saat içinde kaybetmesi normalmiş. sarılığı yoktu şükür. bana bol bol yürümemi ve günde 1-2 defa kısa ve çok sıcak olmayan duş almamı tavsiye ettiler. işte bizim ilk günlerimiz böyle geçti:) 6. günü bitirmiş olarak söyleyebilirim ki doktorum sezaryenimi çok güzel yapmış, hiç sıkıntım, ağrım sızım kalmadı şükür, evde kendi işimi görebiliyorum. depend külotlardan alacaklar tamamını kullanamam diye düşünüp paraya hiç acımasın, hastanede tek kullanımlık lohusa külodu benim daha çok kolayıma geldi ama eve geldiğimden beri depend giyiyorum kanamaları çok güzel tutuyor çamaşırdı peddi uğraşmıyorum çok da rahat. darısı henüz doğurmamış tüm şubat annelerinin başına:)

Ozun aydin kuzum bnm daridi bizim basimiza

Kızlar Dün kontrolum vardı çatı muayenem sabah işe kanlı sümüksu akıntı geldi sonra bu kahverengiye döndü kısa sürdü akşama kadar birşeyim olmadı bu nedir sizce doğum mu başlayacak

Kızlar Dün kontrolum vardı çatı muayenem sabah işe kanlı sümüksu akıntı geldi sonra bu kahverengiye döndü kısa sürdü akşama kadar birşeyim olmadı bu nedir sizce doğum mu başlayacak
Hayr cnm o belirti deil bugun bende oldum lekelenme kahverengi veya kanli akinti olabilir dedi drum..Kanli akinti gelmedi benden ama muayenede zorlandm acikcasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…