2017 Şubat Anneleri

Ayy İnşallah dr un dediği gibi olur yani nisanın bi önemi yoktur Şu ve sanciyi bekleyelim bende her an bekliyorum çok garip bir duygu ya :) Herkese günaydınnnnnnnnn

Ayy İnşallah dr un dediği gibi olur yani nisanın bi önemi yoktur Şu ve sanciyi bekleyelim bende her an bekliyorum çok garip bir duygu ya :) Herkese günaydınnnnnnnnn

Senin de mi nişanın geldi canım? :)

Benim de bebegim makat gekis muhtemelen de dönmeyecek artık sezeryan olucam güzel bi doğum hikayesi inşallah benim de böyle güzel anlatabileceğim bir hikayem olur masallah

Ay herkes tek tek gidiyor maşallah. Herkesi ayrı ayrı tebrik edemedim kızlar ama kuzularını kollarına alanları tebrik ederim. Allahım analı babalı hayırlı evlat etsin :)) hala bekleyenlere de kolaylıkla doğum nasip etsin.
İvo Can'ım senin de güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla. Benim oğlum da 3500 gr olmuş ama hala gelmiyor.

Ya çatı muayene vardı ertesi sabahbyani Dün kanlı akıntı geldi azıcık bende ona yordum çünkü dokuz aydan sonra ilk defa kan gördüm :)

Dr çatı muaynemden sonra kan gelebilir korkma demişti bana.
Ama gelmemişti bu ptesi.
Seninki o tarz bi kan mı, nişanmıki canım.
Sancın da var mı?
Gerçi çoğu kişi de nişandan sonra sancı geliyomuş.
Allahım gönlüne göre en hayırlı vakitte nasip etsin kuzum :)
Bakalım ne zaman doğurcaz

Allahım en hayırlı zamanda kavuştursun yavrularımıza :)
Benimki daa yeni 3100 gr olmuştu dün.
Bakalım ne kadar doğacak.
Hayırlı haberlerle dönerim inşallah buraya.
Sizlere iç açıcı bir hikayeyle gelmek istiyorum.
Şimdiden sancı anında sakin kalmayı deniyorum.
Dua ederek, güzel düşünerek...
İnşallah son anlarda da korurum metanetimi.

Sancım yok ama alt bolgem aşırı ağrıyor çatı yani bazen oturamıyorum zaten bir cm acikligim olduğunu söylemişti drum ondan dolayı nisan diye teşhis koydum Kendi çapımda ama tabi Dr zorladığı için de olabilir. Amin canım hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin Rabbim tez zamanda kurtulalım İnşallah.

Alt taraf ağrısı da haberci diye biliyorum canım.
Açıklığın da varsa çok yaklaşmış olabilir :)
Allahım bir nefeste kurtarsın hepimizi.

Günaydın kızlar

Ne güzel bir gün doğuran doğurana

@Mutsuzperi27 doğum yaptı sanırım Revna senin sancılar da sahici galiba

Bende tık yok dün baya bir yalancı sancı çektim ve alt tarafıma baskı yaptı ama birşey çıkmadı

Doğum yapanlara hayırlı olsun kalanlar da inşallah güzel kolay rahat ve hayırlı bir Doğum geçirirler

Amin canım ya eşin yanında mı yalnız değilsin dimi

O gece 1den beri yanımdaydı.
Uyutmadım
Az önce kanepeye gönderdim.
Bana lazımsın sen biraz uyu, sancı sıklaşırsa uyandırrım dedim
Annem de geldi memleketten ama şuan onun da ruhu duymadı. Söylesem panik yapar biliyom.
İyce sıklaşana kadar ona da demicem
Çünkü sakin taklidi yapıyo ama çok heycanlı bi tip ve benim bi müddet sükunete ihtiyacım var

Tabiki doğuracak olanın stresi daha yoğun olur bir de yakinlarimizi düşünüyoruzAyy Allah yardımcın olsun canım ya

Canım gerçek ve yalancı sancını tek farkı gerçek sancı 3 dakkada 1e inermiş yalancı okadar sıklaşmazmış.
O yüzden elimde tel bekliyom bakalım sıklaşcakmı :)

Canım gerçek ve yalancı sancını tek farkı gerçek sancı 3 dakkada 1e inermiş yalancı okadar sıklaşmazmış.
O yüzden elimde tel bekliyom bakalım sıklaşcakmı :)

Hadi iyi beklemeler

Dün mesela benimki başlıyordu 10 dk kesilmiyordu sonra bir yarım saat sonra tekrar başlıyordu. Benim tahminimce de yalancı sancılar daha uzun süre kalıyor

Seninki gelince geçmesi ne kadar sürüyor şimdi?

Şimdilik 40-50 sn sürüyo.
Ama iki sanci arası süre sabitleşmedi bi türlü.
Bi ara hep 8-10 dk.ydı.
Şimdi ara ara 15 dk.yı buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…