TuRuNCu
cnm haklısın şırınga da vardı. Ben onu unuttum demeyi.arkadaşım hakkını Helal Et. Onu daha rahat alıyor evet ama niyeyse ağlıyor ağzına değince. Bu arada oğlum ameliyattan çıkınca 15 dk ortalıkta kalmış. Annemler dışarıda bebeği bekliyor kimse hbr vermiyor.epey olay çıkmış yani.bana anlatmadi kimse. Bebek kac gündür perişan oldu. Bugün ilk kez iki saat uyudum. Hiç durmadı. Meme ucu da yok. Yara oluştu bende 15 20 gün sürüyor yani meme ucu oluşumu.
Senin bebis nasıl? Kontrol hangi gün. Gaz problemini var mı. Biz acaip gazla uğraşıyoruz.
Ah canım ya.
Bebeğin ortada bırakılması çok büyük sorumsuzluk olmuş...
Uykusuzluğunu ise anlıyorum. Ben de ilk 3-4 gün toplasan 3-4 saat anca uyumuştum.
Şimdilerde ise gece sürekli emmek istediği için uyuyamıyorum hiç. Tam bir düzen kurmak biraz sürecek sanırım..
Meme ucu olmaması kötü olmuş ,inş en kısa zamanda emmeye başlar kuzucun.
Ben ilk günden beri göğüs kalkanını hep kullandım ,çok şükür az hassasiyet dışında hiç yaram olmadı.
Biz ilk kontrolümüze gittik ,sarılığımız çok hafif vardı ama geçti. Kilosu da 3700 idi. Yani doğum kilosuna ulaşmış.
Böbrek kontrolümüz ise perşembe günü..
Gaz sorunu genelde 15-20 gün içinde başlıyormuş. İlk günler bağırsaklarda hassasiyet vardı ama normalmiş. Gaz sancılarını dediğim gibi 15-20 gün sonra hissediyorlarmış. Biz 11.ci günümüzdeyiz ,şimdilik bir şikayetimiz yok gibi.
Bizim tek sorunumuz memede olma isteği.
Saatlerce emzirilmek istiyor. Memede uyuyor ,yatırınca uyanıp ağlıyor. Emzik veriyorum ama tutmak istemiyor. Yarın gidip farklı bi emzik alayım diyorum. En azından tok olduğunu bildiğimde onu veririm ,oyalanır..