Çok saol söylediklerini yapıcam :) tecrübelisiniz çok iyi oluyor bizlere. Bide benim daha hiç yalancı sancım bile yok normalmi bu korkuyorum son haftalara kadar gelmicek diye
Cnm ya meme ucu kızken de yoktu bende. Çocuğun ağzına alacağı boncuk kısım bende yok. Önceki emzirme lerimde oluşan meme başları da geri gitti. Şu an resmen meme ucu oluşsun diye çırpınıyorum. Korkutmak gibi olmasin zamanla geçiyor çünkü. Sadece süreç biraz acıklı ve mesekatli oluyor
canlar ben meme ucu oluşturmak ve sütun gelmesini hızlandırmak için bir formül biliyorum ama can yakıcı biraz enjektörun üç kısmını kesip meme ucunu vakumluyorsun hem damarlar hızla açılıyor hem ucunu çıkarıyor bunu kesinlikle tavsiye ederim
canım hayırlı doğumlar dilerim şimdiden Rabbim seni de bebeğini de sağlıcakla kurtarsın. artık erken değil bak 38 içindesin gayet iyi bir süre inşallah herşey yolunda gider
Kizlar ya heralde suyum geldi ayaga bi kalktim su geldi iccamasirim doldu lavobaya gittim isiyorum sandim bi baktim isemiyorum bi bardak dolusu gitti ama sancim yok beklemeyi dusunuyorum
Kızlar dun gece baskım aşırı dereceydı yazmıştım hatta bugün de dr geldım erken doğum oluor yarın gırıyorum saat 1 de duanedın kızlar 3 kılo doğar dıyo dr.bacaklarımn arasında şuan zor yuruyorm
Kızlar dun gece baskım aşırı dereceydı yazmıştım hatta bugün de dr geldım erken doğum oluor yarın gırıyorum saat 1 de duanedın kızlar 3 kılo doğar dıyo dr.bacaklarımn arasında şuan zor yuruyorm
canlar ben meme ucu oluşturmak ve sütun gelmesini hızlandırmak için bir formül biliyorum ama can yakıcı biraz enjektörun üç kısmını kesip meme ucunu vakumluyorsun hem damarlar hızla açılıyor hem ucunu çıkarıyor bunu kesinlikle
50 cc lik enjektör le çektiler şimdi eşşek başı gibi bir meme ucu oldu ağzına girmiyor. Korktum diğer memeye yaptirmadimmm. 5cclik enjektör kullanmak gerekiyor. Öncesinde yapmıştım çocuklarda. İyi gelmişti. 50cclik enjektör psikolojim bozdu resmen. Bir üç yok biri çok büyük bakalım sabırla geçecek inşallah
Çok saol söylediklerini yapıcam :) tecrübelisiniz çok iyi oluyor bizlere. Bide benim daha hiç yalancı sancım bile yok normalmi bu korkuyorum son haftalara kadar gelmicek diye
Canım benim de bir komşum balmumu nu söyledi. Göğsüne kalıp gibi yapıştıracakmışsın öyle duracakmış yara olmasını engelliyormuş. Ama deneyen var mı nasıl olur bilemiyorum. Ben de ilk defa deneyeceğim.
A aaa inanamiyorum, allah bir avazda kurtarsin. Vajinada baski, agri hepimizde oldu ama demek ki seninki baska bir seydi haber ver bize de kendine gelince
Canım benim de bir komşum balmumu nu söyledi. Göğsüne kalıp gibi yapıştıracakmışsın öyle duracakmış yara olmasını engelliyormuş. Ama deneyen var mı nasıl olur bilemiyorum. Ben de ilk defa deneyeceğim.
A aaa inanamiyorum, allah bir avazda kurtarsin. Vajinada baski, agri hepimizde oldu ama demek ki seninki baska bir seydi haber ver bize de kendine gelince
Amin canım işlerm yarım kaldı ya Allahtan kıyafetlerıyıkayıp utulemiştm.temzlıkcı gelecektı kaldı.2 cm var kanala sezaryen oldgm ıcın alıyor.nst hep sancı çıktı alttan bakıncada hemen doğum dedı.hayırlısı artık garıp duygular ıcındeyım eşim sevnçten uçuyor ben bı tuhafm