2017 Şubat Anneleri

Evet bana da çok saçma geldi yapacak birşey Yok yine çoğu yere göre fiyatlar uygun. İstanbul'da filan daha fazla sanırım ücretler
Benim hastanemde zam gelmedi ise sezeryan 2500 normal 1500 Can'ım birde geçen haberlerde izledim normal doğuma teşvik için daha fazla ödenek ödenecekmiş drlara ama senin hastane farklı galiba

Arkadaşlar 39+6 da salı günü kavuştum bende oğluma, sıkıntısız bir normal Doğum oldu ve çok şükür ikimiz de sağlıklıyız,darısı sizlerin başına.-Rabbim sabır ve kolaylık versin

Nasıl oldu tecrübelerini paylaşır mısın bizimle :)

Ben sosyal medya da bunu sordum bir grupta bir çok kişi yapmış.. Kaç oldunuz siz sanırım benimde akıbetim böyle olacak
Umarım öyle olmaz seninki. İlk çocuğun mu peki?
40+4 üm şu anda. Doktorum yine yoktu. Asistanı ilgilendi başka bir doktor sadece açıklığa ve çatıya baktı, öğleden sonra gelecekmiş bir daha gidip yüz yüze görüşeyim o zaman.İnsan ne ile karşılacağını bilmediği için karar vermekte zorlanıyor.

Bende 40+1 olunca pazartesi gel dedi kesin suni verecekler çnkü devlet hastanesi.. Ama ben cuma gitmeyi düşünüyorum 40+5 te

Doğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
Allah kolaylik versin cnm.bir avazda kurtulun inşallah.
@Mutsuzperi27 ysnh Japonbaligi84 seydask kızlar gözünüz aydin. Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin. Çok sevindim sizin adınızà.
Ben de meme ucuyla uğraşıyorum. Etimden parçalar giderken bile o hazzı yaşamak çok güzel. Allah her anneye nasip etsin. Kızlar ya doğumdan önce meme ucunu bakımını yapın. Çok etki ediyor.

Ne yapalım meme ucu için benim şimdiden acımaya başladı 37 haftaşığım

Kizlar ya heralde suyum geldi ayaga bi kalktim su geldi iccamasirim doldu lavobaya gittim isiyorum sandim bi baktim isemiyorum bi bardak dolusu gitti ama sancim yok beklemeyi dusunuyorum

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Evi havalandırma. Bir daha vermesin Allah

Canım bu meme ucu durumu nedir ? Hep mi öyleydi yoksa doğumda meme ucu mu kayboluyor ne oluyor tam anlamadim..?
Cnm ya meme ucu kızken de yoktu bende. Çocuğun ağzına alacağı boncuk kısım bende yok. Önceki emzirme lerimde oluşan meme başları da geri gitti. Şu an resmen meme ucu oluşsun diye çırpınıyorum. Korkutmak gibi olmasin zamanla geçiyor çünkü. Sadece süreç biraz acıklı ve mesekatli oluyor

Kizlar ya heralde suyum geldi ayaga bi kalktim su geldi iccamasirim doldu lavobaya gittim isiyorum sandim bi baktim isemiyorum bi bardak dolusu gitti ama sancim yok beklemeyi dusunuyorum
aa hadi gözün aydın canım hayırlı doğumlar Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…