Benim hastanemde zam gelmedi ise sezeryan 2500 normal 1500 Can'ım birde geçen haberlerde izledim normal doğuma teşvik için daha fazla ödenek ödenecekmiş drlara ama senin hastane farklı galiba
Arkadaşlar 39+6 da salı günü kavuştum bende oğluma, sıkıntısız bir normal Doğum oldu ve çok şükür ikimiz de sağlıklıyız,darısı sizlerin başına.-Rabbim sabır ve kolaylık versin
Umarım öyle olmaz seninki. İlk çocuğun mu peki?
40+4 üm şu anda. Doktorum yine yoktu. Asistanı ilgilendi başka bir doktor sadece açıklığa ve çatıya baktı, öğleden sonra gelecekmiş bir daha gidip yüz yüze görüşeyim o zaman.İnsan ne ile karşılacağını bilmediği için karar vermekte zorlanıyor.
Umarım öyle olmaz seninki. İlk çocuğun mu peki?
40+4 üm şu anda. Doktorum yine yoktu. Asistanı ilgilendi başka bir doktor sadece açıklığa ve çatıya baktı, öğleden sonra gelecekmiş bir daha gidip yüz yüze görüşeyim o zaman.İnsan ne ile karşılacağını bilmediği için karar vermekte zorlanıyor.
Allah kolaylik versin cnm.bir avazda kurtulun inşallah. @Mutsuzperi27ysnhJaponbaligi84seydask
kızlar gözünüz aydin. Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin. Çok sevindim sizin adınızà.
Ben de meme ucuyla uğraşıyorum. Etimden parçalar giderken bile o hazzı yaşamak çok güzel. Allah her anneye nasip etsin. Kızlar ya doğumdan önce meme ucunu bakımını yapın. Çok etki ediyor.
Allah kolaylik versin cnm.bir avazda kurtulun inşallah. @Mutsuzperi27ysnhJaponbaligi84seydask
kızlar gözünüz aydin. Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin. Çok sevindim sizin adınızà.
Ben de meme ucuyla uğraşıyorum. Etimden parçalar giderken bile o hazzı yaşamak çok güzel. Allah her anneye nasip etsin. Kızlar ya doğumdan önce meme ucunu bakımını yapın. Çok etki ediyor.
Kızlar temizlik yaptım evde biraz ve kontrol öncesi duş ve fön için wc ye giderken bir hapşırdım ve afedersiniz altıma biraz kaçırdım .. suyum geldi sandım
Kizlar ya heralde suyum geldi ayaga bi kalktim su geldi iccamasirim doldu lavobaya gittim isiyorum sandim bi baktim isemiyorum bi bardak dolusu gitti ama sancim yok beklemeyi dusunuyorum
Kızlar az önce, doğmamış bebeğimle diğer tarafa göç ediyordum galiba.. kahvaltı yaparken doğalgazlı ocağın altını açık unutmuşum,en kısık ayardaydı bir de çay doldurmak için kalktığımda sesten ayıktım olaya..10 -15 dakika sonra falan fark ettim.. sadece gaz olsaydı zehirlenme olurdu ama değil mi, ateşi de yanıyordu sanırım kısık ayarda..?
Cnm ya meme ucu kızken de yoktu bende. Çocuğun ağzına alacağı boncuk kısım bende yok. Önceki emzirme lerimde oluşan meme başları da geri gitti. Şu an resmen meme ucu oluşsun diye çırpınıyorum. Korkutmak gibi olmasin zamanla geçiyor çünkü. Sadece süreç biraz acıklı ve mesekatli oluyor
Kizlar ya heralde suyum geldi ayaga bi kalktim su geldi iccamasirim doldu lavobaya gittim isiyorum sandim bi baktim isemiyorum bi bardak dolusu gitti ama sancim yok beklemeyi dusunuyorum