Ben 12 kilo aldım 6sı gitti 6 kaldı ama ara ara yiyorum. İnşallah almam. Sıvı tuketiyorum. İncir arada yiyorum. Kuru kayısı yiyorum. Onun şekeri iyi geliyor.Kızlar hamileliğimde toplam 8.5 kilo almıştım.
7 kilosu gitti,1.5 kilom kaldı hamilelik öncesi halim için ama emzirdikten sonra o kadar acıkıyorum ki ,ne yiyeceğimi şaşırıyorum.
Böyle giderse sonu kötü olacak gibi...
Gozun aydin canim darisi basimiza bol sutlu saglikli gunleriniz olsunKontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
Gözünüz aydin Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsinKontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
@mbg24 allah bir avazda kurtarsintum dogum yapan arkadaslara da hayirli olsun. Evde bir tane daha bebek olunca surekli birayi takip etmek imkansiz oluyor yummyysweets senin enfeksiyonun nasil oldu canim
Ah ah kalsan iyi olurdu ama canim gerekli olmasa dr neden tutsun seni ordaValla aynen duruyor lanet olasıca. Ama ben kaçtım artık dayanamadım ne yapayım . Üzülüyorum ama biraz daha kalsaydım kafayı yerdim.. tek başıma 24 saat düşünsene
Gunlerimizde yakin durumumuzda biraz ayni panik yaptim sen dogum yaptim diyince .. Maşallah ama çok uzun surmemis doğumun insallah bebişinde sende biran önce toparlarsinizKontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
canım ilaçlarını düzenli kullan o zmqn sakın ihmal etme ve kontrole de git muhakkak enfeksiyon erken dogumu tetikler allah korusun ama hastanede yalnız kalmayı bilirim çok kötü bişey moral men çökertiyor insaniYok kız çok şükür ne doğurması daha
Valla eşim girmesin ama ondan habersiz imza atıp çıktım . Tek basinaydim canım . Eşim akşamları 1 2 saat gelip gidiyordu . 4 gün oldu işte . Sabah doktora yalvardı yakar bir şekilde aldım taburcu mu ama esimonlar çıkardı sanıyor . Ogrense çok kızar bana ama ne yapım kafayı yiyeceğim 10 gün daha kalman gerekiyor dedi direkt .
canım gecmis olsun Rabbim kuzuna acil şifa versin inşallah yarın ikiniz de taburcu olursunuz haftasına göre kilosu ve boyu gayet iyi hiç üzülmeKontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
Allah anali babali buyutsun canimKontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
Ah ah kalsan iyi olurdu ama canim gerekli olmasa dr neden tutsun seni ordaidrar yolu enfeksiyonu mu
canım ilaçlarını düzenli kullan o zmqn sakın ihmal etme ve kontrole de git muhakkak enfeksiyon erken dogumu tetikler allah korusun ama hastanede yalnız kalmayı bilirim çok kötü bişey moral men çökertiyor insani
Oğlumun klübünde hep erkek bebişler erkenciydiBenim erkek canım :) son haftalara kalmaktan çok korkuyorum alt bölgem bildiğin uyuşmuş gibi kanala girdimi açılmam varmı diye. Çok merak ediyorum sancım hiç yok oluyosa da ben anlamıyorum bazen bü ağrı oluyo bıcak saplanması gibi bilmiyomki nasıl bişi oluyo diye
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
seni çok ama çok iyi anlıyorum aynı duyguları yaşadım ve ben de imzalayarak 3 gün sonunda kaçtım resmen dayanamadımValla doğru söylüyorsunuz kızlar ama o an o psikolojiyle ne yapicam bilemedim . Annem yok eşim yok kimsem yok tek başına sahipsiz gibi hissettim resmen kendimidoktorun önünde bile durduk yere ağladım o kadar bunaldım
Oğlumun klübünde hep erkek bebişler erkenciydibünye ile alakalı sanırım bazıları 6/7cm açılıp çok hissetmiyormuş ağrı şöyle karnın sertleşiyor kasıklarına vuruyor mesela , yasa regl Ağrı'sının ilk günü gibi cnm
bende beklıyorum canım pazar gunu buyuk ıhtımal sunı sancı verılecekBenimle günü aynı olan herkes doğurdu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?