2017 Şubat Anneleri

Kontrolden geldik , güzel kızım 3.350 gr olmuş maşallah... Doğum 17 şubatta, çok rahat 3.500kg'yu geçer dedi doktorum.. Güzel kızım yüzünü hiç göstermedi ama bu sefer..olsun ama kavuşmamıza az kaldı ..

Doğum yapan anneler gözünüz aydin , yapacak olanlara da Allahım yardim etsin,kuvvet ve cesaret versin..

Ben 12 kilo aldım 6sı gitti 6 kaldı ama ara ara yiyorum. İnşallah almam. Sıvı tuketiyorum. İncir arada yiyorum. Kuru kayısı yiyorum. Onun şekeri iyi geliyor.

Gozun aydin canim darisi basimiza bol sutlu saglikli gunleriniz olsun

Gözünüz aydin Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin

yummyysweets nerdesin canım sen doğurdum diye kandirmican demi bzi

Yok kız çok şükür ne doğurması daha
Valla eşim girmesin ama ondan habersiz imza atıp çıktım . Tek basinaydim canım . Eşim akşamları 1 2 saat gelip gidiyordu . 4 gün oldu işte . Sabah doktora yalvardı yakar bir şekilde aldım taburcu mu ama esimonlar çıkardı sanıyor . Ogrense çok kızar bana ama ne yapım kafayı yiyeceğim 10 gün daha kalman gerekiyor dedi direkt .

@mbg24 allah bir avazda kurtarsin tum dogum yapan arkadaslara da hayirli olsun. Evde bir tane daha bebek olunca surekli birayi takip etmek imkansiz oluyor yummyysweets senin enfeksiyonun nasil oldu canim

Valla aynen duruyor lanet olasıca. Ama ben kaçtım artık dayanamadım ne yapayım . Üzülüyorum ama biraz daha kalsaydım kafayı yerdim.. tek başıma 24 saat düşünsene

Valla aynen duruyor lanet olasıca. Ama ben kaçtım artık dayanamadım ne yapayım . Üzülüyorum ama biraz daha kalsaydım kafayı yerdim.. tek başıma 24 saat düşünsene
Ah ah kalsan iyi olurdu ama canim gerekli olmasa dr neden tutsun seni orda idrar yolu enfeksiyonu mu

Gunlerimizde yakin durumumuzda biraz ayni panik yaptim sen dogum yaptim diyince .. Maşallah ama çok uzun surmemis doğumun insallah bebişinde sende biran önce toparlarsiniz.. Sancilarin varmiydi oncesinde bi sıkıntı hissettin mi hiç ??

canım ilaçlarını düzenli kullan o zmqn sakın ihmal etme ve kontrole de git muhakkak enfeksiyon erken dogumu tetikler allah korusun ama hastanede yalnız kalmayı bilirim çok kötü bişey moral men çökertiyor insani

canım gecmis olsun Rabbim kuzuna acil şifa versin inşallah yarın ikiniz de taburcu olursunuz haftasına göre kilosu ve boyu gayet iyi hiç üzülme

Allah anali babali buyutsun canim

Ah ah kalsan iyi olurdu ama canim gerekli olmasa dr neden tutsun seni orda idrar yolu enfeksiyonu mu

Valla doğru söylüyorsunuz kızlar ama o an o psikolojiyle ne yapicam bilemedim . Annem yok eşim yok kimsem yok tek başına sahipsiz gibi hissettim resmen kendimi doktorun önünde bile durduk yere ağladım o kadar bunaldım

Oğlumun klübünde hep erkek bebişler erkenciydi bünye ile alakalı sanırım bazıları 6/7cm açılıp çok hissetmiyormuş ağrı şöyle karnın sertleşiyor kasıklarına vuruyor mesela , yasa regl Ağrı'sının ilk günü gibi cnm

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

seni çok ama çok iyi anlıyorum aynı duyguları yaşadım ve ben de imzalayarak 3 gün sonunda kaçtım resmen dayanamadım

Kızlar şarjım yetmemesi sebebiyle çok giremiyrm ne arayan bitiyo nede bebişim uslu duruyo doğum yapanlar olmul sanırım hepsini tebrik ederim kızım sürekli beni istiyo emmek istiyo göğüslerim acımaya başladı artık çok yorgun düşüyrm yarın eve çıkcaz sanırım biraz daha rahatlarım die düşünyrm şimdilik benden bu kdr

Benim karnım iki gündür resmen tahta gibi ama sancı falan yok bu doğum belirtisimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…