2017 Şubat Anneleri

Gozunaydjn canm rabbim kolaylik versin ins Allah anali babali buyutsun darisi bize olsun sagliklica alakim kuzularimizi kucagimiza ins

Selam kızlar ,

Bugün 37+2 de kontrolümüz vardı perinatoloji polikliniğinde .. 3.300 gr dedi oğluşuma, 10 gün ilerilik varmış ve suyum fazlaymış.. şuan 64 kiloyum ve toplamda 7.5 kilo aldım...doktor şekerim sınırın azıcık üstünde diye neden takip ettirmedin diyerek resmen fırçaladı beni. Açlık tokluk yaptırdım ama Onunla alakası Yok dedi.. başladı bu kezde çaban Karatay suçlamaya. Onun yüzünden yükleme sonuçları çok ciddi olmadığı sürece 75 ve 100 lük yüklemenin üstüne düşülmüyor bu şeker olayının dedi. Bende Hiç bir doktor çok risk görmedi dedim. Benden tahliller istedi ve diyetisyene yönlendirdi. Birde nst çektirdim 100 Lerin üstünde dedi hemşire . Yarın hepsini halledip tekrar gideceğim doktora ..

Canım onu göğüs ucu olmayanlar kullanıyor bebek rahat emsin diye hem de yara olursa acımıyor göğsün.

Benim adam da tuhaflaştı yok internetten okuyup okuyup alışveriş yapıyormuşum ne gerek varmış eskiden bunlar mı varmış bu kadar kadın ne yapıyormuş.... konuşup duruyor. Yara olursa ben sana yapacağımı biliyorum dedim

Canım aynı gün e vermişler randevuyu

canım allah seni de bebeğini de sağlıcakla kurtarsın inşallah başka bir hekime daha kontrol olup öyle karar ver derim

oyy hadi gözün aydin cnm masallah size

Anliyorum eminim cok zordur ama kitap falan okusaydin bi seyle oyalansaydin gecerdi zaman. Belki 2-3 gune daha iyi olurdun dr kendiliginden tabircu ederdi

Canim sen seker yuklemesi yaptirmadin mi ? Ben de 36+2yim 36+0 da 3.278 idi bebegim. Ben de perinotologa gidiyorum ama o boyle birsey demedi bana. Ben 50lik seker yuklemesi yaptirmistim sonuclari iyiydi ama hep iri gidiyor diye tedirginim bu konuda

Hayırlı olsun canım. Senle 1 gün vardı aramızda. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Son 1 saat neden zorlandın ? Neden ıkınamadın? Normal istediğim için merakımdan soruyorum.

bnm randevu da carsamba yarin da gecseydi bir an önce. cati muayenesi yapacak merak ediorum durumlari bi de aciklik falan var mi acaba 1-2 cm olunca anlayamıyoruz galiba meraklandm yarin aksam bol bol yürücem ve egzersz yapicam bakalim

Bende dün eşime pompa alalım diyorum,ben çok inek sağdım senide sağarız diyor:)) Sinir oldum bi bağırdım ödü koptu gerçekten bi acayipler

Maaşallah. Hayırlı olsun. Tebrikler

Canım hayırlı olsun bebişin. Bende senin gibi az kilo aldım doğumdan sonra bişey kalmaz dedim annem de doğumdan sonra görüşürüz dedi demek ki bunu kastetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…