- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Ya dur deneyeyim.hindistan cevizi yağı iyi geliyormus. Onu isterim. Aksama ikisini karıştırıp süreyim.Baharcım tahinin üstündeki yağın göğüs yarasına iyi geldiğini söylüyorlar. Yara varsa deneyebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya dur deneyeyim.hindistan cevizi yağı iyi geliyormus. Onu isterim. Aksama ikisini karıştırıp süreyim.Baharcım tahinin üstündeki yağın göğüs yarasına iyi geldiğini söylüyorlar. Yara varsa deneyebilirsin
Güzelimm canım çok mutlu oldum bebeğinin olmasına anne olmana Allah analı babalı büyütsün inşaallah bol bol duş almaya çalış duştan sonra sütüm çoğalıyodu benimBir anda geldi canim bekliyordum zaten sancılardan. Amin canim insallah süt gelir
Cok da fazla degilmis benimki de 120lerdeydi yanlis hatirlamiyorsam. Hadi bakalim,iyi haberlerle gelYaptırdım cnm 50 lik e sonuç 148 çıktı. Sınır 140 olduğundan kendi doktorum diyet vermedi. Zeynep Kamil Doğum hastanesine gitmeye karar verdik tanıdık var diye . O yönlendirdi benide. Şuan tekrar gidiyorum bakalım..
Dr lar hep öyle diyo zaten ama annem benim yegenleri hep hastaneden geldiği gün yıkar hiçte bişey olmadı şimdiye kadar benimkini de büyük ihtimal öyle yapacak :)doktor göbeği düşünce yıkayın demişti..keşke daha erken düşşeydi..koltuk altı kulak arkası fln çok çabuk pişiyor
Bende de mide bulantısı varBugun midem çok bulanıyor ama iştah hala açık.. Sabahta regl agrısı ile uyandım ama umudum olmadıgı içim geri uyudum tahmin ettiğim gibi geçti sancı falan..
Canm gecmis olsun gozun aydin nasl gecti dogumun benm cati muayenesi olunca 2 cm aciklik vardi zaten ama dr 2 cmle doguma almio suni sanciylada acilmasi zmn alir uzun sanci cekersn diye.. sancin falan var miydi?Kızlar 2 cm acıklık varmıs sunı sancı verıcekler bırazdan dua edın![]()
Canm gecmis olsun gozun aydin nasl gecti dogumun benm cati muayenesi olunca 2 cm aciklik vardi zaten ama dr 2 cmle doguma almio suni sanciylada acilmasi zmn alir uzun sanci cekersn diye.. sancin falan var miydi?
Cuma gunu o gune kdr dogum yapmazsam cnm..Eli kulagnda demisti ama hala bise yok bakalm kontrole kdr gelmezse ne diycek..suni sanci diyebilir bana da kardesmde oyle yapmisti ayni dr..Coseff kontrolün ne zaman? Doktor bişey dedi mi doğum hakkında
Cuma gunu o gune kdr dogum yapmazsam cnm..Eli kulagnda demisti ama hala bise yok bakalm kontrole kdr gelmezse ne diycek..suni sanci diyebilir bana da kardesmde oyle yapmisti ayni dr..
Günaydınlar ay uyandım bir 5 dk 8 de yine uyudum ve saat 11.00 kalktım.Vücudumuz yoruluyor demekki özellikle bu son yürüyüş yaptığım zamanlar sabah yorgun ve bel ağrısı ile uyanıyorum.Ama sabah okula gitmemek çooook güzel.Zavallı eşim saat çalınca zar zor uyanıyor oh oh uyu diyor
Evettt
Bizim yakında okul var zili duyuyorum oh oh diyip gözlerimi kapatıp yatıyorum
Eşim de sinir oluyor ona kahvaltı hazırlamıyorum diye ama yine de birşey demiyor![]()
Kızlar şimdi doktordan geldim kızım 2900 olmuş tombik değil dedi doktor teyzemiz. Ama herşey yolunda çok şükür besleyen damarlar falan gayet iyi dedi. Kafasını kanala dayamış gelecek bu yola baş koymuş diyor
Nst de hiç sancı çıkmadı. Doktor bol bol yürüyüş, hurma, ilişki ve balın içine çörek otu katıp ye. Çömelip kalkma hareketi yapıp pelvis kemiklerini güçlendir dedihaftaya pazartesi tekrar çağırdı, Doğum tarihimiz 15 şubat gözüküyordu 18 şubat a kadar bekleyeceğiz o zamana kadar doğmazsa birşeyler düşünürüz dedi.
Loveali beklemeye devam
![]()