2017 Şubat Anneleri

Bir anda geldi canim bekliyordum zaten sancılardan. Amin canim insallah süt gelir
Güzelimm canım çok mutlu oldum bebeğinin olmasına anne olmana Allah analı babalı büyütsün inşaallah bol bol duş almaya çalış duştan sonra sütüm çoğalıyodu benim

Yaptırdım cnm 50 lik e sonuç 148 çıktı. Sınır 140 olduğundan kendi doktorum diyet vermedi. Zeynep Kamil Doğum hastanesine gitmeye karar verdik tanıdık var diye . O yönlendirdi benide. Şuan tekrar gidiyorum bakalım..
Cok da fazla degilmis benimki de 120lerdeydi yanlis hatirlamiyorsam. Hadi bakalim,iyi haberlerle gel

doktor göbeği düşünce yıkayın demişti..keşke daha erken düşşeydi..koltuk altı kulak arkası fln çok çabuk pişiyor
Dr lar hep öyle diyo zaten ama annem benim yegenleri hep hastaneden geldiği gün yıkar hiçte bişey olmadı şimdiye kadar benimkini de büyük ihtimal öyle yapacak :)

Bugun midem çok bulanıyor ama iştah hala açık.. Sabahta regl agrısı ile uyandım ama umudum olmadıgı içim geri uyudum tahmin ettiğim gibi geçti sancı falan..
Bende de mide bulantısı var :( doğum la alakalı bir durummu gece 3 te sağ kasık ve alt karın ağrısıyla uyandım belirli aralıklarla ağrım oldu ve çoğaldı ama doktorun dediği gibi karnımda sancım olmadı

Kızlar 2 cm acıklık varmıs sunı sancı verıcekler bırazdan dua edın En Büyük KK:dua:
Canm gecmis olsun gozun aydin nasl gecti dogumun benm cati muayenesi olunca 2 cm aciklik vardi zaten ama dr 2 cmle doguma almio suni sanciylada acilmasi zmn alir uzun sanci cekersn diye.. sancin falan var miydi?

Günaydınlar ay uyandım bir 5 dk 8 de yine uyudum ve saat 11.00 kalktım.Vücudumuz yoruluyor demekki özellikle bu son yürüyüş yaptığım zamanlar sabah yorgun ve bel ağrısı ile uyanıyorum.Ama sabah okula gitmemek çooook güzel.Zavallı eşim saat çalınca zar zor uyanıyor oh oh uyu diyor

Canm gecmis olsun gozun aydin nasl gecti dogumun benm cati muayenesi olunca 2 cm aciklik vardi zaten ama dr 2 cmle doguma almio suni sanciylada acilmasi zmn alir uzun sanci cekersn diye.. sancin falan var miydi?

Coseff kontrolün ne zaman? Doktor bişey dedi mi doğum hakkında

bgn son bi kac isimi halledicem bi kac sey kaldi cantaya atmadigim makyaj malz. falan gibi son dakkalik işler onlari da hazirlayim kafam rahat olsun.. bn de bi kac gecedir agrim var diye seviniodum dün yürüyüş yapmadm gayet rahattim dmek ki ondan oluomustu ağrı vayy arkadaş yaa neyse bekleyelim bakalim daha vakit var:halay:

Cuma gunu o gune kdr dogum yapmazsam cnm..Eli kulagnda demisti ama hala bise yok bakalm kontrole kdr gelmezse ne diycek..suni sanci diyebilir bana da kardesmde oyle yapmisti ayni dr..

Galiba banada suni diyecekler ama açılmasız sancısız direk suni ne kadar işe yarayacak

Günaydınlar ay uyandım bir 5 dk 8 de yine uyudum ve saat 11.00 kalktım.Vücudumuz yoruluyor demekki özellikle bu son yürüyüş yaptığım zamanlar sabah yorgun ve bel ağrısı ile uyanıyorum.Ama sabah okula gitmemek çooook güzel.Zavallı eşim saat çalınca zar zor uyanıyor oh oh uyu diyor

Evettt :KK76:

Bizim yakında okul var zili duyuyorum oh oh diyip gözlerimi kapatıp yatıyorum :KK49:

Eşim de sinir oluyor ona kahvaltı hazırlamıyorum diye ama yine de birşey demiyor :KK48:

Evettt :KK76:

Bizim yakında okul var zili duyuyorum oh oh diyip gözlerimi kapatıp yatıyorum :KK49:

Eşim de sinir oluyor ona kahvaltı hazırlamıyorum diye ama yine de birşey demiyor :KK48:

Ben bu duyduları bir ay önce yaşadım. :) 35. Haftamda izne ayrıldım ben 37 tam okulların kapandığı gündü ama dayanamadım. Yani bir aydr evdeyim bunaldım iyice.. Bu arada belirtiler varmı cnm

Mide bulantısı neden olur arkadaşlar ?gece de sağ kasığımda şifdetli ağrım vardı adet sancısı gibi benekte kasılıp durdu. Gece de midem bulanıyordu saabah da mide bulantısıyla uyandım

Kızlar şimdi doktordan geldim kızım 2900 olmuş tombik değil dedi doktor teyzemiz. Ama herşey yolunda çok şükür besleyen damarlar falan gayet iyi dedi. Kafasını kanala dayamış gelecek bu yola baş koymuş diyor :KK53:

Nst de hiç sancı çıkmadı. Doktor bol bol yürüyüş, hurma, ilişki ve balın içine çörek otu katıp ye. Çömelip kalkma hareketi yapıp pelvis kemiklerini güçlendir dedi :KK49: haftaya pazartesi tekrar çağırdı, Doğum tarihimiz 15 şubat gözüküyordu 18 şubat a kadar bekleyeceğiz o zamana kadar doğmazsa birşeyler düşünürüz dedi.

Loveali Loveali beklemeye devam :işsiz:

Kızlar şimdi doktordan geldim kızım 2900 olmuş tombik değil dedi doktor teyzemiz. Ama herşey yolunda çok şükür besleyen damarlar falan gayet iyi dedi. Kafasını kanala dayamış gelecek bu yola baş koymuş diyor :KK53:

Nst de hiç sancı çıkmadı. Doktor bol bol yürüyüş, hurma, ilişki ve balın içine çörek otu katıp ye. Çömelip kalkma hareketi yapıp pelvis kemiklerini güçlendir dedi :KK49: haftaya pazartesi tekrar çağırdı, Doğum tarihimiz 15 şubat gözüküyordu 18 şubat a kadar bekleyeceğiz o zamana kadar doğmazsa birşeyler düşünürüz dedi.

Loveali Loveali beklemeye devam :işsiz:

Hasta oldugum için hiç birini yapamıyorum :(

Arkadaşlar moralim çok bozuk ben özel bi kliniğe gidiyordum doktorum Sezeryanımı yapacağı hastane için 1500 lira demişti kendisi için ise birşey demedi bizde herhal de doktorumun kendisi için en fazla 1500_ 2000 lira ister diye bu doktora devam ettik.Doktorumla bugün konuştuğumuzda kendisi için 5000 lira istedi tabii biz şok olduk.Tamda son haftam neyapacağımı şaşırdım.İstanbuldayım ama çok bilmiyorum istanbulu Avrupa yakasında önerebileceğiniz iyi temiz fiyatı uygun özel bir hastane varmı.şimdiden tşk.arkadaşlar

Back
X