2017 Şubat Anneleri

mbg24 mbg24 ,gözün aydın canım. Güle güle büyüt kuzucuğunu...

Ya dur deneyeyim.hindistan cevizi yağı iyi geliyormus. Onu isterim. Aksama ikisini karıştırıp süreyim.

Baharcım benim oğlan sürekli memede olduğu için hassasiyet oldu göğüslerimde.
Bugün tahinin üstüne çıkan yağı sürüp yarım saat kalkanlar ile kapattım ve sonuç süper. Lansinohtan daha çok rahatlattı diyebilirim.
Tavsiye ederim.

Dr lar hep öyle diyo zaten ama annem benim yegenleri hep hastaneden geldiği gün yıkar hiçte bişey olmadı şimdiye kadar benimkini de büyük ihtimal öyle yapacak :)

Canım ben de hastaneden geldiğimiz gün yıkadım.
En geç 2 güne bir yıkıyorum zaten.
Göbeği düşene kadar her banyo sonrası göbek yerine iyice kurulayıp alkollu sprey sık yeter ;)

Kızlar şimdi doktordan geldim kızım 2900 olmuş tombik değil dedi doktor teyzemiz. Ama herşey yolunda çok şükür besleyen damarlar falan gayet iyi dedi. Kafasını kanala dayamış gelecek bu yola baş koymuş diyor :KK53:

Nst de hiç sancı çıkmadı. Doktor bol bol yürüyüş, hurma, ilişki ve balın içine çörek otu katıp ye. Çömelip kalkma hareketi yapıp pelvis kemiklerini güçlendir dedi :KK49: haftaya pazartesi tekrar çağırdı, Doğum tarihimiz 15 şubat gözüküyordu 18 şubat a kadar bekleyeceğiz o zamana kadar doğmazsa birşeyler düşünürüz dedi.

Loveali Loveali beklemeye devam :işsiz:
Bende bu ara baya hareketliyim perşembe kontrol biraz sancı bişey çıksa bari çok yoruldum artık beklemeyelim ya :KK12::KK12:

mbg24 mbg24 ,gözün aydın canım. Güle güle büyüt kuzucuğunu...

Baharcım benim oğlan sürekli memede olduğu için hassasiyet oldu göğüslerimde.
Bugün tahinin üstüne çıkan yağı sürüp yarım saat kalkanlar ile kapattım ve sonuç süper. Lansinohtan daha çok rahatlattı diyebilirim.
Tavsiye ederim.

Canım ben de hastaneden geldiğimiz gün yıkadım.
En geç 2 güne bir yıkıyorum zaten.
Göbeği düşene kadar her banyo sonrası göbek yerine iyice kurulayıp alkollu sprey sık yeter :KK66:
Aynen işte annem de geldiği gün yıkardı yeğenleri dediğin gibi 2 güne bi yikardik hava çok soğuk değilse sonra aynı senin gibi ben pansumanı ni yapardım gobuse kapatirdik :) bişeycik te olmadı hiç birine :)

Arkadaşlar moralim çok bozuk ben özel bi kliniğe gidiyordum doktorum Sezeryanımı yapacağı hastane için 1500 lira demişti kendisi için ise birşey demedi bizde herhal de doktorumun kendisi için en fazla 1500_ 2000 lira ister diye bu doktora devam ettik.Doktorumla bugün konuştuğumuzda kendisi için 5000 lira istedi tabii biz şok olduk.Tamda son haftam neyapacağımı şaşırdım.İstanbuldayım ama çok bilmiyorum istanbulu Avrupa yakasında önerebileceğiniz iyi temiz fiyatı uygun özel bir hastane varmı.şimdiden tşk.arkadaşlar

Bir kaç kişiden Bahçelievler sefa hastanesini duymuştum Semra Hanım

Ben bu duyduları bir ay önce yaşadım. :) 35. Haftamda izne ayrıldım ben 37 tam okulların kapandığı gündü ama dayanamadım. Yani bir aydr evdeyim bunaldım iyice.. Bu arada belirtiler varmı cnm

Ben de karne günü en son gittim diğer hafta çarşamba ayrıldım izne ama ben bile sıkıldım şimdiden :KK12:

Belirti de yok geçen hafta yalancı sancı oldu birkaç kere şimdi o bile yok nasıl doğuracaksam :işsiz:

Yok canım aynı bebeği emzirirsin elim uyuşuyor parmaklarım kilitleniyor kalıyorum. Çok ağrıyor. Kilitleniyor. Haftalık kontrolde kontrole gireceğim
Atel aldım bende de birden başladı inan atelle uyudum bu gece de şişmesi geçti sana da tavsiye ederim inş geçer

Hasta oldugum için hiç birini yapamıyorum :KK43:

Geçmiş olsun canım inşallah geçer artık. Güç toplaman lazım bol vitaminli şeyler ye :(

Bende bu ara baya hareketliyim perşembe kontrol biraz sancı bişey çıksa bari çok yoruldum artık beklemeyelim ya :KK12::KK12:

Ben de sancı çıksın istedim ama ancak 30 larda çıktı doktor da bu sayılmaz bile dedi. :işsiz: Doğmazsa sezeryana mecbur kalmaktan korkuyorum :(

Benim yazdıklarıma neden cevap verilmiyor anlamış değilim

Canım araya kaynamış olabilir ne sormuştun?

Geçmiş olsun canım inşallah geçer artık. Güç toplaman lazım bol vitaminli şeyler ye :KK43:

Ben de sancı çıksın istedim ama ancak 30 larda çıktı doktor da bu sayılmaz bile dedi. :işsiz: Doğmazsa sezeryana mecbur kalmaktan korkuyorum :KK43:

Valla hep kaynıyo :(( dün gece sancım oldu çok sağ kasığımda ve alt karnımda sancı adet sancısı gibi baya sürdü aralıklarla şiddetlendi ağrım karnımda kasılıp durdu ama sonra geçti yalancı doğum sancısıydı sanırım yoksa bebek kanalamı yerleşiyor acaba

Geçmiş olsun canım inşallah geçer artık. Güç toplaman lazım bol vitaminli şeyler ye :KK43:

Ben de sancı çıksın istedim ama ancak 30 larda çıktı doktor da bu sayılmaz bile dedi. :işsiz: Doğmazsa sezeryana mecbur kalmaktan korkuyorum :KK43:

Maşallah bebeğine Can'ım dr dediği şeyleri yapabilirsen süpersin birkaç tanesine takıldım :):) bu arada benim doğuma girerken bile nst de 70/80 e vurdu hiç onda sancım çıkmadı ilkinde nst tek belirleyici değil burda da forumlardan birinde okumuştum sancı yok diye dr gönderecekken bir bakmış 7 cm açılmış hasta... Bu nst o yüzden tek belirleyici değil

Misoothh Misoothh kanala yerleşince göbekte inme oluyormuş oğlumda hatırlamıyorum bunda da kanalda değildi benim kız daha yaklaşmadı bile o yüzden bilgisisim. Bebek baskı yapıyordur midene bu arada

Maşallah bebeğine Can'ım dr dediği şeyleri yapabilirsen süpersin birkaç tanesine takıldım :):) bu arada benim doğuma girerken bile nst de 70/80 e vurdu hiç onda sancım çıkmadı ilkinde nst tek belirleyici değil burda da forumlardan birinde okumuştum sancı yok diye dr gönderecekken bir bakmış 7 cm açılmış hasta... Bu nst o yüzden tek belirleyici değil

Misoothh Misoothh kanala yerleşince göbekte inme oluyormuş oğlumda hatırlamıyorum bunda da kanalda değildi benim kız daha yaklaşmadı bile o yüzden bilgisisim. Bebek baskı yapıyordur midene bu arada
İkinci cocukta dogum anina kadar bebek kanala girmezmis genelde, dun gece okudum bu bilgiyi, bosuna beklemeyelim yani :KK53:

Evet karnım düştü baya aşağıda kasıklarmın alt kısmına dpkumduğumda sertlik var bakalım yarın kontrolüm var anlaşılacak:)

Sende yine 30 larda çıkmış bende 0 larda cikiyo :işsiz:bende son anda sezeryan demesinden korkuyom o_O

Back
X