2017 Şubat Anneleri

Slmmm herkese.. benim bir günüm geçti ve hala ses yoktu. Evde kendi yontemlerimi uyguladım sancım başladı.öncelikle güzelce bi duş aldım. Sonra eşimle birlikte olduk korunmadan. Hurma yedim.başladı sancım. Suyum yoktu diye evde 8 saat çektim sancımı. Doğru nefes alıp verdim.bebeğim doğdu. Ama dikişim var ve çok ağrıyor
Gözün aydın Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin

Yaa benim eşim hayatta dokunmaz bana. 39+4 oldum hiç sancım falan yok. Koca ananası yedim şmd de gidip step aletine binmeyi düşünüyom. Herkes vakti zamanı var diyo ama ben biran önce kızımı kucağıma almak istiyorum işte ne yapayım ☹️

Zaten dün geceden beri kasık ve alt karın sancım ağrılarım karın kasılmalarım hat safhada 2 gündür yemek yemek istemiyorum midem bulanıyo ama bebeğim hareketli doğuma yakın hareketleri azalıyormuş bebeklerin
kontrolun ne zaman peki? cok rahatsiz olduysan bi gorunseydin doktora

merve3337 merve3337 güzelim bende şirinevlerde özel ataköy hastanesine gidyom. Normal 2000- sezeryan 3 000 tl herşey dahil bu fiyata hem hastane hem doktor ücreti hemde bebeğin ilk muaynesi. Özellikle herşey dahilmi diye 2 defa sordum. Üstelik dokyorumdan da çok memnunum. Tahibe derici dr
Çok tşk tamam araştıracağım

Yalancı sancı olabilir canım bana da öyle geliyordu geçen hafta. Adet sancısı gibi karnım ağrıyordu ama süresi ve aralığı değişken oluyor. Karnında kasılmasına da benim dr olur o iyiye işaret hazırlanıyor bebek dedi :KK66:

Yürüyüş konusunda sıkıntım var sadece halbuki en önemlisi de oymuş. Dışarı çıkıyorum 10 dk yürümeden tuvalet ihtiyacı hissediyorum eve çıkıp geri inmek zorunda kalıyorum :işsiz:

Ben bu akşam kocamı kovalicam bakalım :KK53: ne zamandır korkuyor çocuğa zarar veririz diye. Doktor bugün ilişki olsun kolaylaştırır dedi ama bu halde nasıl olacaksa :KK48:
Bizde 9 aydır yok :oha: ama bizde bende korku var o_O zaten şimdi de annemler var hiç olmaz :KK12: bi anda gelse su sancı da hayırlısıyla kurtulsak ya artık :işsiz:

Arkadaşlar moralim çok bozuk ben özel bi kliniğe gidiyordum doktorum Sezeryanımı yapacağı hastane için 1500 lira demişti kendisi için ise birşey demedi bizde herhal de doktorumun kendisi için en fazla 1500_ 2000 lira ister diye bu doktora devam ettik.Doktorumla bugün konuştuğumuzda kendisi için 5000 lira istedi tabii biz şok olduk.Tamda son haftam neyapacağımı şaşırdım.İstanbuldayım ama çok bilmiyorum istanbulu Avrupa yakasında önerebileceğiniz iyi temiz fiyatı uygun özel bir hastane varmı.şimdiden tşk.arkadaşlar
Hangi semtte istiyosun canım?

Kızlar nihayet ben de kavuştum,darısı tüm bekleyenlere.
40+5 de, kakasını da yapmış enfeksiyon için kontrol edecekler şimdi
Azıcık sancım var.

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Benimde en büyük korkum kakasııı yapması yoksa beklemek değil sıkıntım. Allah sağlık versin her bebişe inş

ayy çok heyecanlıı..seninkisi benden erkenmiş canım hem de 14 şubat çok havalı :KK8:,benim doğum 17 şubatta, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..maşallah kilosu da iyi,benim de sabahları ellerim çok şiş oluyo uyuşuyo..ödem var bende de..neyse az kaldı dayanalım biraz daha.. doğumdan sonra yaşadıklarını yaz buraya iyi olduğunda,henüz doğurmayanlara moral olsun mesela bana :KK48:

Doktor 14-15-16 seç dedi ben de bir an önce olsun dedim 14 şubat öyle oldu yani :) kilosu biraz fazla Bile normal doğum olsa çok zorlardı. Bizi kandırdıysa da erkekse diye korkuyorum bazen. Doğumdan sonra yazarım mutlaka. Ödem bu hafta normal artık dedi doktor. Yüz üstü uyumaya az kaldı :)

Azıcık sancım var.

Geçmiş olsun blueest, sezeryan mı oldun?

Azıcık sancım var.
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inş

Azıcık sancım var.
Öncelikle çok Geçmiş olsun.Bende 40 haftalık gebeyim ve henüz sancı vs yok doktorum da bekleme taraftarı haliyle tedirginim,bebeğin kakasını yaptığını nasıl farkettiler ?

Ayrıca kızlar. Gittiğimde 6 cm açılmam olmuştu.biraz zor oluyo.ama doğru nefes alın
Hayırlı olsun canım. Güle güle büyüt. Doğru nefesle ilgili yazılar okuyorum ama seninde tecrübenden edinmek isterim anlatabilirmisin?

Back
X