2017 Şubat Anneleri

Doktor 14-15-16 seç dedi ben de bir an önce olsun dedim 14 şubat öyle oldu yani :) kilosu biraz fazla Bile normal doğum olsa çok zorlardı. Bizi kandırdıysa da erkekse diye korkuyorum bazen. Doğumdan sonra yazarım mutlaka. Ödem bu hafta normal artık dedi doktor. Yüz üstü uyumaya az kaldı :)

Geçmiş olsun blueest, sezeryan mı oldun?

Yanlış anlamazsan neden planlı sezeryan?

Farketmez Avrupa yakası olsun da.
Küçükçekmece sefaköy medipole giden bir arkadaşım var. Memnun doktor Gamze Hanım.
Yenibosna Nisa Hastanesi doktor Asiye hanımda doğum yapan çok arkadaşım var. Çok bilinen bir doktor. Ama yoğun hastane kalabalık oluyomuş genelde. Birde Esenyurt Esencan Hastanesi Doktor Süreyya Hanımda doğum yapan arkadaşlarım var memnun kalmışlar.

Doktor 14-15-16 seç dedi ben de bir an önce olsun dedim 14 şubat öyle oldu yani :) kilosu biraz fazla Bile normal doğum olsa çok zorlardı. Bizi kandırdıysa da erkekse diye korkuyorum bazen. Doğumdan sonra yazarım mutlaka. Ödem bu hafta normal artık dedi doktor. Yüz üstü uyumaya az kaldı :)
Benimki de dünkü kontrolde 3.350 gr çıktı, kız bebeğe göre kilolu aslında (: 17 şubata kadar 3.700'ü bulur diyor doktor..ben normal istemistim ama kilosundan dolayi epidural sezaryen olcak..yüzünü çok merak ediyorum kızımın..aynen yüzüstü yatmayı ben de cok özledim...

Kızlar tek tek alıntı yapamadım... minik kızımı kucağıma aldım bugün 11:35 te binlerce şükür.. spinal sezeryandı doğumum.. ilk gün olmasına rağmen miniğimle ben ilgileniyorum altını ben değiştiriyorum o kadar güzel ki... Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin şimdilik öpüp kaçıyorum hepinizi sevgiler..
Gözüm aydın cnm .. bende geç gördüm senin Doğum haberini .. ÖPün koklaşın bakalım biraz.. sonra haberlerle dönersin ..

Kızlar şimdi doktordan geldim kızım 2900 olmuş tombik değil dedi doktor teyzemiz. Ama herşey yolunda çok şükür besleyen damarlar falan gayet iyi dedi. Kafasını kanala dayamış gelecek bu yola baş koymuş diyor :KK53:

Nst de hiç sancı çıkmadı. Doktor bol bol yürüyüş, hurma, ilişki ve balın içine çörek otu katıp ye. Çömelip kalkma hareketi yapıp pelvis kemiklerini güçlendir dedi :KK49: haftaya pazartesi tekrar çağırdı, Doğum tarihimiz 15 şubat gözüküyordu 18 şubat a kadar bekleyeceğiz o zamana kadar doğmazsa birşeyler düşünürüz dedi.

@Loveali beklemeye devam :işsiz:
evet ilişki i
Kızlar nihayet ben de kavuştum,darısı tüm bekleyenlere.
40+5 de, kakasını da yapmış enfeksiyon için kontrol edecekler şimdi
Azıcık sancım var.
gözün aydın canım allah analı babalı sağlıcakla büyütsün bol bol sütun olsun insallah

Kızlar bebeklerini kucağına alanlar analı babalı büyütsün inşallah :anne: benim daha günüm var ama çok sabırsızlanıyorum hele eşim çocuk gibi gelsin artık oğlum ver artık bana sevecem diyor :KK46: perşembe günü çatı muayenem var oğluşum pozisyon almış ama çatım müsait mi öğrenecez sonunda. Hayırlısıyla muayene doğumu tetikler de doğururum inşallah :KK45:

merhaba kızlar bugunde ne agrı ne sancı var...
39+3 olduk pazar günü kontrolumuz var iri bebeğe hamıleyım bır hafta once 3550 kıloydu pazar gunune kadar 4 e yaklasır mı acaba ve bebeğim doğum kanalına ınmedı daha sağ kasıgımda kafası pazar gunu sunı sancı verılır mı kanala ınmemısse herkes sezeryana alırlar senı hem kanalda değil hemde 4 kılo olmustur dıyolar beklemek gercekten cok zorr...:KK1:
Canim bende 39+2 deyim.. bende de hicbir belirti yok.. gecen hafta bebis 3560 di doktor bana iri bebek degil demisti. Normal standart bir bebek dedi ;) bana 13 14 une kadar bekletip sonra karar vericez ama benim dr normal dogumu destekleyen bununla ilgili egitimler duzenleyen biri..bakalim nasil yol izlicez

tecrübeli sezeryanli anneler spinal anestezi mi tam anestezi mi bebeğim hala donmedi ve muhtemel bu hafta sezeryan olacağım ama kararsızım bana fikir verir misiniz

Benimki de dünkü kontrolde 3.350 gr çıktı, kız bebeğe göre kilolu aslında :-) 17 şubata kadar 3.700'ü bulur diyor doktor..ben normal istemistim ama kilosundan dolayi epidural sezaryen olcak..yüzünü çok merak ediyorum kızımın..aynen yüzüstü yatmayı ben de cok özledim...
Günlerimiz yakın cnm senle.. benimde dün 3.312 gr.. nst de dün sancım 100 leri buldu .. doktor direkt vajinal muayene yaptır dedi ama açıklık çıkmadı. Yumuşama varmış :halay: devlet hastanesi olduğu için sanırım Çatı muayenesi yapmıuor. Sancıyla hastaneye gidince bakacaklarmış .. başka bir doktor Şen'inde 4 e yakın olabilme ihtimali var ve sezeryanda olma ihtimali var demişti . Bakalım hayırlısı ...:anneadayı:

Evetttt e

Edanurumm dogdu kizlar pazar aksam 22:12 de sezeryan ile dogdu ters gelis oldugu ve 4 cm aciklik oldugu icin sezeryan oldum kizimin sagligi iyi kizlar netim yok olunca detayli anlatirim hadin darisi size
Bak sen .. kız niye yazmadın hiç.. hadi gözün aydın cnm... nerde Doğum yaptın merak ettim ? Sende muzdariptin hastane konusunda benim gibi.. sütün bol olur inş...

Kizlar iyi aksamlar bisey sorcm size 1 haftadir alt bolgemde cok baski var afersiniz resmn buyuk abdestim var gibi bacaklarimi acark yuruyorum resmen bu 2.dogumum olcak ilkinde hic boyle bisey yasamamistim bugun daha cok artti resmen bisey cikacak gibiyim acaba acikligim mi olyyo dogum mu bilemedim dr hemn gtmk istemedim ayni durumu yasayanlar var mi benimle

Back
X