2017 Şubat Anneleri

şuan sinirim bozuldu kızlar durmadan emzirmeye çalışıyorum dikişlerimi zorladım hatta ağlamasın istiyorum

şuan sinirim bozuldu kızlar durmadan emzirmeye çalışıyorum dikişlerimi zorladım hatta ağlamasın istiyorum
Kesinin olduğu yöne değilde diğer tarafa minik bir yastık koyup yönel cnm acimaması için. Emme refleksleri çok güçlü şuan onların ama hepsini reddediyorsa gazdan olmasın benimki hem sadece memede durur bacaklarını içine yani karnına çeker meme ucunu sündürerek emmeye çalışırdı o gazdanmış o dönem dr demişti

Cnm yazmıyorum ama inan dakikası dakıkasını okuyorum telden yazma olayına cok alışamadım bugun doktora gittim şeker 164 cıktı tansiyon 14e 10 cıktı yarım saat sonra tekrar baktılar 12'8 e düşmüştü haftaya da catıya bakıcak ultrason dan bakmadı benm doktor cins haftaya bakıcak ona da

Her doktorun yöntemi farklı... benimki de erteledi hep ne kadar geç o kadar iyi dedi

Doktorum plates topu üzerinde oturup zıplamamı istiyor yani hafif hafif yaylanmamı öneriyor. sizede söylemiş olayım günü yaklaşıpta belirtisi olmayanlara belki çözüm olur.

Aynen benimki de söyledi bir aydır günde 3 kere zıplıyorum ama tık yok :işsiz:

Valla bende çok bekliyom ama yine geçti gitti :işsiz:

Hiç deme bir iki yalancı sancı geldi bu gece doğururum diye sevindim ama yok :KK12:

Halbuki o kadar yoruyorum kendimi :kızgın:

Emzir canim ama oturuken emzirmek zor oluyorsa alternatif emzirme pozisyonlarini arastir internetten. Onun icin su an emmek bildigi tek sey, tanidigi tek ses-koku da seninkisi, o yuzden de ayrilmak istemiyor senden, guvende hissettigi icin yani. Sakin olup emzirmeye devam et

Suni verip de açılma olmazsa sonum sezeryan :KK43:
olur inşallah eşinle korunmasız birlikte ol hem gece ol hem gündüz sonra da sıcak duş al oturarak çıkınca da hurma ye abartarak açılman olir muhakkak olmasa da cokca yumuşama olur benim ilk doğum normal di bu şekilde 8 cm açılmam oldu 40 +3 de doğurdum

olur inşallah eşinle korunmasız birlikte ol hem gece ol hem gündüz sonra da sıcak duş al oturarak çıkınca da hurma ye abartarak açılman olir muhakkak olmasa da cokca yumuşama olur benim ilk doğum normal di bu şekilde 8 cm açılmam oldu 40 +3 de doğurdum
8 cm evde mi açıldın ???

8 cm evde mi açıldın ???
akşam üstü yedi gibi sancım başladı ama çok şiddetle sabah 8 e kadar çektim sancıyı sancılar 3 de bir oldu hastaneye gittim devlet hastanesine açılmam 6 cm di 10 gibi 8 cm oldu ve doguma aldı ebe suyumu patlattı ve doğumu başlattı ufacık bi kesim var 3 dikişlik doğumum bu şekilde oldu ama korunmasız ilişki kesinlikle tavsiyedir zaten 40 gün olmuyir son günlerde bol bol yapmak lazım :p:KK74::rolleyes::olamaz::eek:

Yarın doktorum çatı muayenesi yapacaktı yazılanları görünce çok korktum. Çok mu zor mu muayene nasıl yapılıyor???
Korkulacak hiçbirşey yok canım endişe etme, vajinal muayene ve zor değil, vajinal ultrasona girmişsindir daha önce,benzeri bir his diyeyim, tek fark dr. el ile kaç cm açıklık var diye muayene ediyor

Yarın doktorum çatı muayenesi yapacaktı yazılanları görünce çok korktum. Çok mu zor mu muayene nasıl yapılıyor???
cnm burda bi çok gebe yaptırdı bizim yazdiklarimizdan etkilendiysen kusura bakma belki bnm hassasiyetim vardi ya da doktorumun eli ağır geldi de acidi bilemiyorum hiç acimadi diyen arkadaslar da var kisa sürüyor zaten.. ama yaptrmayan arkadaşlar da var hatta smdi muhabbetti olmus. bn de ne ikili uclu test ne seker yüklemesi hic bisi yaptrmadim ama bu muayeneyi yaptrdm aklimda kalmasını istemedigim ve gidişatı biraz gorebilmek için.

Kızlar gaz problemi çeken yok mu? Biz 8 günlük olduk günde birkaç kez ağlama krizine giriyor içim eriyor içim. Doktor çok gazlı olacak bu dedi ultrasonda bile göründü. Biogaia damlaya başladık ne kadar etkisi olacak bilmem. Geceleri ağlayarak geçiyor o ağlıyor ben ağlıyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum bir de emziriyorum o kadar sonra kusuyor çok üzülüyorum. Bugün sarılık ölçüldü 2. Kez baş 13.8 vücut 12.3 çıktı. Artmamış dedi sevindik 1.5 saatte bir besliyoruz sağıyorum emziremediğim zaman. Cumartesi tekrar görünücez inşallah düşer.

akşam üstü yedi gibi sancım başladı ama çok şiddetle sabah 8 e kadar çektim sancıyı sancılar 3 de bir oldu hastaneye gittim devlet hastanesine açılmam 6 cm di 10 gibi 8 cm oldu ve doguma aldı ebe suyumu patlattı ve doğumu başlattı ufacık bi kesim var 3 dikişlik doğumum bu şekilde oldu ama korunmasız ilişki kesinlikle tavsiyedir zaten 40 gün olmuyir son günlerde bol bol yapmak lazım :p:KK74::rolleyes::olamaz::eek:
Benim de aklımda ilkinde faydasını gördüm ama bunun pozisyonu kanalda başaşağı olmayınca denemedim birşey bu haftalarda başlamak lazım galiba ;)

Bir de ben sürekki ağlıyorum. Üzüntüden değil kesinlikle ama nasıl olacak hep böyle mi gidecek düzene ne zaman oturacak modundayım. Halbuki ne bekliyordum ki salak değilim neye atıldığımı biliyorum. Ama insan yaşamadan anlamıyormuş herhalde en çok uykusuzluk ve ağlayınca bir şey yapamamak üzüyor beni. Annem de rahatsız beraber bakıyoruz ama ona da kıyamıyorum gücünü sonuna kadar tüketiyor. Geçecek bu günler inşallah deyip duruyorum. Bugün eşimle baş başa kahve içmeye gittik 1 haftalık olunca. Bi de eşimle başbaşa kalmayı konuşmayı keyif yapmayı özlüyorum. Kızlar ben düşündüğümden çok daha kötü ve dayanıksız çıktım çok üzgünüm

Kızlar gaz problemi çeken yok mu? Biz 8 günlük olduk günde birkaç kez ağlama krizine giriyor içim eriyor içim. Doktor çok gazlı olacak bu dedi ultrasonda bile göründü. Biogaia damlaya başladık ne kadar etkisi olacak bilmem. Geceleri ağlayarak geçiyor o ağlıyor ben ağlıyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum bir de emziriyorum o kadar sonra kusuyor çok üzülüyorum. Bugün sarılık ölçüldü 2. Kez baş 13.8 vücut 12.3 çıktı. Artmamış dedi sevindik 1.5 saatte bir besliyoruz sağıyorum emziremediğim zaman. Cumartesi tekrar görünücez inşallah düşer.
Kardesimin de bebeginin cok erken basladi, o da ocak bebegi daha yeni bir aylik oldu ama 10. Gunden beri falan bacaklarini kasarak agliyor yazik. En son kardesim bi tane sut arttirici ve gaz giderici anne cayi aldi, onu icmeye basladiktan sonra bebek de rahatlamis cok sukur. Sen de rezene, tane kimyon, anason karisimli cay hazirla bence kendine. Hem sutunu arttirir hem de gaza iyi gelir

Bir de ben sürekki ağlıyorum. Üzüntüden değil kesinlikle ama nasıl olacak hep böyle mi gidecek düzene ne zaman oturacak modundayım. Halbuki ne bekliyordum ki salak değilim neye atıldığımı biliyorum. Ama insan yaşamadan anlamıyormuş herhalde en çok uykusuzluk ve ağlayınca bir şey yapamamak üzüyor beni. Annem de rahatsız beraber bakıyoruz ama ona da kıyamıyorum gücünü sonuna kadar tüketiyor. Geçecek bu günler inşallah deyip duruyorum. Bugün eşimle baş başa kahve içmeye gittik 1 haftalık olunca. Bi de eşimle başbaşa kalmayı konuşmayı keyif yapmayı özlüyorum. Kızlar ben düşündüğümden çok daha kötü ve dayanıksız çıktım çok üzgünüm
Kendine haksizlik etme ben hem caresizlik hissiyle agliyordum hem de deli gibi sinirliydim ve gercekten cok cok kotu bir donem gecirdim. Kotulesirsen terapi al, cok onemliymis. Ben kendi kendime atlatmayi denemistim ama sonra bir anne bebek konferansinda terapinin onemini dinlemistim. Sonra da kendime ve bebegime neden bu kadar haksizlik ettim, mutsuz ettim diye uzulmustum

Can'ım ilk hamileliğimde çok az da olsa mama verdim, biberonada alışmadı, 2 yaşını geçinceye kadarda emzirdim. Hem o tok olur uyur sende dinlenirsin, sürekli mamaolmayınca alışmaz. Sezeryan sonrası bazen dikiş arıları fazla sürebiliyor. Bünye meselesi, moralini yüksek tut. Biraz daha büyüyünce daha güçlü emecektir

Back
X