Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm misafirlerin yabanci degil ki annen baban zaten son günlerin yıpratma daha fazla kendini dogum için iyilesip enerji toplaman lazim yat dinlen birazEvet canım galiba öyle oldu çünkü hiç olmamistim yorulunca vücut dediğin gibi hemen zayıf düştü baya kötüyüm napcam bilmiyorum ve hala dinlenme şansım yok![]()
ay hic bi fikrim yokKızlar muayeneden aonra kahve rengi leke uzun süre gelen oldumu dün oldum hala geliyor cevap lütfenn
Yatışım yapıldı dua istiyorm.
Tembel artist seni gel artık anneni bekletmeDr dan geldik oğluşum hala poz vercem derdinde yüzü hala bize dönük yani kanala girmemiş doğum pozisyon unda ama kanala girmemiş kanal yolunda olsaydı yüzü aşağı doğru olur böyle olmazdı dedi herşeyi iyiymiş hazır şuan kanala girebilir dedi her an dedi ama 41 e kadar beklicekmis eğer kendi gelmezseo zaman a kadar gelmezse suni veririm dedi
ufffff mucize olsun ve bi anda gelsin gerçekten şuan zorlanmaya başladım artık
bu arada 3524 Gr 51 cm olmuş
![]()
Aynen benimde oyle oldu anlik bi aci olmustu kan gelebilir demisti benden de bise gelmedi..ay hic bi fikrim yokbana muayeneden sonra biraz kan gelebilir korkma demisti. aciyinca kan da gelir sandım ama gelmedi. burda bazi arkadaslar kan geldi yazmisti ama kahve akıntıyi bilmiorum. ne kadar yoğunlukta gelio bi de kivami akiskan mi ? doktoruna sorma imkanin varsa sorsan iyi olabilir..
Yatışım yapıldı dua istiyorm.
Ay Allah yardımcın olsun Can'ım inş ikinizde çık iyi olursunuz korkmaYatışım yapıldı dua istiyorm.
Bir avazda kurtarsın allah senj inşallah tatlim.darısı tüm hamislerin basinaYatışım yapıldı dua istiyorm.
Ay cnm gozun aydin saglikla gelsin kuzun darisi basimiza sancin mi vardi yoksa suni icin mi yatis yaptilar acaba merakta koyma bizi de..Yatışım yapıldı dua istiyorm.
Ya gece geldi bir iki damla sabah daha fazla geldi duş aldım tekrar geldi sabah gelen baya katıydı şimdi daha sıvı geliyo ama ağrım falan yok bebek te hareketli doktor leke gelwbilir demişti ama benim gelmeye devam ediyo sildiğimde peçeteye de geliyo doktoru ararımay hic bi fikrim yokbana muayeneden sonra biraz kan gelebilir korkma demisti. aciyinca kan da gelir sandım ama gelmedi. burda bazi arkadaslar kan geldi yazmisti ama kahve akıntıyi bilmiorum. ne kadar yoğunlukta gelio bi de kivami akiskan mi ? doktoruna sorma imkanin varsa sorsan iyi olabilir..
Herkesin bünyesi bir değildir, bu sorunun cevabına bence doktoruna sormalısın, her lekelenmede nişan olmayabilirKızlar muayeneden aonra kahve rengi leke uzun süre gelen oldumu dün oldum hala geliyor cevap lütfenn
Allah yardimcin olsun canım sağlıcakla kavusursun bebeğine inşallah. Günlerimiz yakın bizim de gelisimimiz yavaslamis baya. kaç kilo bebeğin. suyu kalp atışları iyi diye çarşambaya gel dedi bana dakızlar bebeğim dönmediği için ve gelişimi de artık durduğu için kismetse yarın spinal sezeryan ile öğlen 12 gibi doğum yapacağım. dualarınızı bekliyorum. allah yardımcımız olsun
Rabbim yardımcın olsunYatışım yapıldı dua istiyorm.
Allah yardimcin olsn cnm seninde sag salim kavusun insallah..kızlar bebeğim dönmediği için ve gelişimi de artık durduğu için kismetse yarın spinal sezeryan ile öğlen 12 gibi doğum yapacağım. dualarınızı bekliyorum. allah yardımcımız olsun
Aynen gelsin artık dayanamiyomTembel artist seni gel artık anneni bekletme
İşte rahat edemiyorum annem herşeyin yerini bilmiyo illa bi kalkıyorum bak şuan hala yatıcam da az dinlencem gece de uyumadım bu halde nasıl doğuma girerim bilmiyorum ağlıyorum artık can sıkıntısınacnm misafirlerin yabanci degil ki annen baban zaten son günlerin yıpratma daha fazla kendini dogum için iyilesip enerji toplaman lazim yat dinlen biraz
Canım sende ishalle birlikte bulantıda varmıydı? Bende yine ishal oldum ama böyle bildiğin su birde bulantım var bu saat oldu yataktan çıkamadım. Normal doğum mu yaptn canmOlabilir canım. Bende de 1 gün önce başlamıştı.