2017 Şubat Anneleri

Sağol canım hiç olmamistim seviniyodum ne güzel son hafta yakaladı beni de :KK43: gribim çok ağır normal de inş o şekilde ilerlemez bakalım ıhlamur zencefil fln dedi Dr um onları iccem
Zencefil elma kabuğu ıhlamur ve tarçın ve limon karışımından bir bardak yapabilirsin. Çay gibi iç ben öyle iyileşmiştim.tekrar geçmiş olsun

Zencefil elma kabuğu ıhlamur ve tarçın ve limon karışımından bir bardak yapabilirsin. Çay gibi iç ben öyle iyileşmiştim.tekrar geçmiş olsun
Bende ıhlamur bal zencefil limon hepsini karıştırdım valla :) normalde hepsine de iyyyy diyen biriydim bu sipalar neler yedirip iciriyo valla gerçekten annelik karnındayken başlıyomus :anne:

Ben çatı muayenesi yaptım sadece yaptığı anda canım biraz acıdı o kadar kanama ve ciddi bir ağrı olmadı bence kişiden kişiye göre değişiyor ağrıya dayanamayan biri normal degil sezeryan istiyorsa bence çatısının dar olup olmamasına baktırması iyi bir şey...kaldı ki herhangi bir durumda doktorun alttan muayene etmesi gerekebilir aynı şey yani çatı denen olay öyle buyutulecek farklı bişey değil 1 dk sürmeyen bir şey
Bende bgn cati muayenedi oldum.. Ama dedigin hibi kisisel ve senin kendini rahat birakmanla alakali.. Sonucta normal dogurcaz koca bbk cikcak dr un eli girse nolcak dimi oyle dusunun:) dr un eldiveninde hafif kanama oldu onun disinda camasirimda fln kanama olmadi ama olursa da normal korkma dedi.. Acilmam yokmus 39-40 da gelicek gibi dedi..

Kızlar burada bahsetmedim ama dünden beri sancim var benim yahu :KK12:
Hatta sabah çok FCI bir adet sancısı ile kalktım ki benim adet agrilarim aşırının da aşırısı zordur :bicak:
Şu an da da var ama dün ki değil sanırım . Dün belinden giriyordu . Şu an karnimda var ağrı . :110:

Acaba üşüttüm mü kii . Aman evhamlaniyorum işte :eek:
Adet agrilarim benim de çok fena olurdu hep acillik olup serumla kendime gelirdim

Adet agrilarim benim de çok fena olurdu hep acillik olup serumla kendime gelirdim

Kizz bana açıldı ne serum ne de iğne ise yarıyordu . Afedersin 2 gün boyunca kismaktan ağrıdan kanamadan duramıyorum yerimde bakalım doğumdan sonra düzelir İnsallahhh.

Kızlar iki gündür bende aşırı terleme var sabah resmen yastığım su olmuş şekilde uyanıyorum evde kısa kolluyla geziyorum benim gibi olan varmk

Kizz bana açıldı ne serum ne de iğne ise yarıyordu . Afedersin 2 gün boyunca kismaktan ağrıdan kanamadan duramıyorum yerimde bakalım doğumdan sonra düzelir İnsallahhh.
Benim de 2-3 gün sürerdi yarı baygın giderdim hastaneye baya kötü geçerdi inş doğum sonrası düzelir :)

Kızlar iki gündür bende aşırı terleme var sabah resmen yastığım su olmuş şekilde uyanıyorum evde kısa kolluyla geziyorum benim gibi olan varmk
Ayyy aynj ben. Kombi yanmasın istiyorim eşim yakıyor diye şortla atletle geziyorum o kadar yanıyorum ve pike ile yatıyorum düşün. Bugün doktora gittim ama hiç sormak aklıma gelmedi

Kızlar burada bahsetmedim ama dünden beri sancim var benim yahu :KK12:
Hatta sabah çok FCI bir adet sancısı ile kalktım ki benim adet agrilarim aşırının da aşırısı zordur :bicak:
Şu an da da var ama dün ki değil sanırım . Dün belinden giriyordu . Şu an karnimda var ağrı . :110:

Acaba üşüttüm mü kii . Aman evhamlaniyorum işte :eek:

Şekerim ben de öyleyim ama İnan ayırt edemiyorum Doğum sancısı mı iltihaptan dolayı mı... ama şiddetli değil dayanılabilir bir ağrı şuan

Çok sıcaklıyordum ama yine de kalın giymeye çalışıyorum birkaç gündür üşütmekten korkuyorum :KK17:

olabilri canım hayır okadar kurcalamalarının anlamı ne ki. Bana da bebek kanala girmiş kafasını dayamış dedi yani heran gelebilir galiba

Benimki de kanala dayamış başını 3 haftadır falan öyle hareket ettikçe aniden tuvaletim gelmiş gibi oluyor :KK53: Doktorum da normalde çok narin davranan bir kadın ama ben gerildim biraz :KK12:

Burasi bi durgunlasti sanki.. hic yeni dogum haberi yok. Doktor 36. Haftada her an gelebilir dediginden beri her gun dogacakmis gibi yasiyorum. 38 hafta oldu tık yok. Ne bir agri ne bir sancı.. keske öyle demeseydi her an diken ustunde olmaktan kurtulur isime gücüme bakardım..

iyi geceler kızlar doktordan geldım 1 cm acılma var ve duzenlı 10 dk da sancım var doğum yakın dedı eve gonderdı sancılar gelmeye devam edıyo rabbım sancı bekleyen herkese versın hayırlı dogumlar

Canım benim de 20 dk da bir sancım oluyor ama şiddeti normal adet ağrısı gibi. Sancılarını tarif eder misin acaba benimkiler gerçek sancı mı :işsiz:

Allah yardimcin olsun canım sağlıcakla kavusursun bebeğine inşallah. Günlerimiz yakın bizim de gelisimimiz yavaslamis baya. kaç kilo bebeğin. suyu kalp atışları iyi diye çarşambaya gel dedi bana da
canım benim hem suyu az hem de 4 haftayı bulan gerilik var 2 500 kilo bekliyor doktorum hayirlisi en azından zamanlamasi pek kötü değil inşallah küçük de olsa sağlıklı gelir Zeynep im

bebeğin çantası hazır benim çantam hazır ev dip bucak temizlendi bolca sutlac ve hoşaf yapıldı rezene still tea malt içeceği laktamil alındı duş alındı kıl tüy temizlendi makyaj çantası hazır uyumadan son süt içildi artık sabaha hazırım minik kızım eksik bi tek hayirlisiyla sağlıcakla bi gelse yuvamıza insallah

Ayyyy ben çok fenayım acayip tikandim :hasta::hasta: gözlerim akiyo :olamaz: nasıl uyucam ya zaten uyku yoktu hepten berbat oldum :cry:

Hayırlı geceler kızlar
bende 8subat pazartesi günü sabah 8:30
oğluşuma oğuz kaanıma kavuştum 39.haftamda38+5te kendi sancım la normal doğum yaptım
Allahım dünyanın en güzel şeyi bu mis kokulu nası bir tendir o yumuşacık Rabbım sizleride kurtarsın inşallah
kolay doğumlar nasip etsin
Şu an ne kadar zor anlar sıkıntılar yaşıyor olsanızda onu kucağınıza aldığınızda tüm çektiğiniz sıkıntılara bitecek..
Emzirdim şimdi oğluşumu gazınıda cıkarıcımız kendime de humana stilleri tek yaptım sizlere Bı yazıyım dedim eskiye bakamadım henüz
Rabbım sağlık la kavuştursun hepinizde inşallah güzel hamişlerimm

güle güle büyüt yavrunu hayırlı evlat olsun inşallah..

Back
X