2017 Şubat Anneleri

H HedefVeBasari aynen grubun hizina yetismek zor oluor :) bh hafta gittik iste doktora 3300 dedi kilosuna boyunu söylemedi gecen sefer 49 cm di ama ya aynidir hala ya da 50 cm olmustr. doktor kiloya cok takilma bursa cikan kiloyla dogum kilosu genellikle farkli cikior dedi.

Bizim doktor da aynısını diyor boyu uzun kilo da ona göre ortalama verejikir diyor. 3100 olmuş bizim kiz ama daha az olabilir boyu 53 cm olmus. Ya sıkıntılı zamanları geçirdiler indallah artık kilo çok önemli değil hatta ufak olması bizim için iyi kolay doğum olur insallah:)

Anneni kaybetmen duşunda benzer seyleri yaşamışız ve Şen'de güçlü bir kadınsın masaalah atladmıssın . Ve daha güzel günler gelecek merak etme . Annen için çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim seni de annelikle mühdelendirmiş çok şükür sabır diyerek devam etmek zorundasın kendin için oğlum için biz burdayız her ihtiyaç duyduğunda unutma Can'ım

:) Bakalım öyle tosunmu çıkacak :) bu arada sen hastane işini naptın nereye karar verdin

inanmazsın ama ben hala karar veremedim uyuyamıyorum stresten mahfoldum.. bebek hala ters ve sezaryendençok korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum.. sele konuştuktan sonra bülent alp aydına gittim çukurambarda..ama hala içime sinmio gittiğimde 38 haftaydım hemen alalım bebeği dedi.. sezaryenin konforundan söz etti.. korkuttu beni bebek kakasını yutar kordon dolanır vs diye.. pazartesi 40 haftam doluyo benim ısrarımla bekledik.. pazartesi sezaryen günü veririz dedi.. ne yapıcam bilmiyorum açıkçası..

Günaydın kızlar ya ben bu bel ağrısı ile nasıl doğuracağım gece Dönemiyordum sağa sola öylece kaldım off off hamilelik boyunca cekmedigim ağrıları son 2 haftada çekiyorum
Normal az kaldı sabret Can'ım hepimiz aynıyız

Korkma Can'ım sezeryan öle kötü birşey değil ki hem hakkınız da hayırlısı böyleymiş

Az da olsa varsa sorun etme artık yeri kalmadı Can'ım

Canım ben sana dedim keşke Sincan a gelseydin bi şekilde gelirdin yani oraya da Dr um tam bi normal doğumcu benim ve bak şuan 41 e kadar beklicek eğer sancı vs olmazsa çok motive edici bir Dr ama uzak dedin işte sen

Canım ben sana dedim keşke Sincan a gelseydin bi şekilde gelirdin yani oraya da Dr um tam bi normal doğumcu benim ve bak şuan 41 e kadar beklicek eğer sancı vs olmazsa çok motive edici bir Dr ama uzak dedin işte sen

valla şanslısın ya maşallah.. hüseyin pehlivandı dimi dr.un.. ama sincana hiç gelmedimki acil bişey olsa yetişemem bile.. napcam bilmiom hiç..

valla şanslısın ya maşallah.. hüseyin pehlivandı dimi dr.un.. ama sincana hiç gelmedimki acil bişey olsa yetişemem bile.. napcam bilmiom hiç..
Evet canım Hüseyin pehlivan çok motive edici keyifli bir Dr o yüzden bende bütçeye pahalı gelmesine rağmen birakamadim 9 ay da bak düşük riski de atlattım kasilmalarim da oldu bi çok şey geçti ama hiç gözümü korkutmadi hep güzel şeyler söyledi ve hiç sezeryan dan bahsetmiyo şuan diyorum ya bi şekilde gelinirdi ama tabi sen zor dersen onu en iyi sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…