2017 Şubat Anneleri

Valla canım hiç sorma moralim şu an sıfır durumda . Hiç beklemedigim bir anda 2 cm açıklık var denildi. İki gün önce düzenli sancim vardı fakat sonradan geçti . Şimdi çekiyorum o sancıları ve sinir küpüyum. Valla artık gelecekse de gelsin diyorum hem ruhen hem bedenen çöktüm artık.
Kıyamam sakin ol zaten şuan normal gelme zamanları cnm Bebek isterse 38 de gelir isterse 40 da. Çok şükür tehlikeli dönemler hiç değil çoğunluk zaten 38/40 arası doğumların... Şuan hastanelerden sıkıldın sanırım daha önce de kaldığın için. Aslında normal doğal şartlar oluşuyor bak kendiliğinden açılmanın olması vs de hayırlısı olsun sağlıcakla kavuşalım kucağındayken daha farklı karnında olmasından

Kıyamam sakin ol zaten şuan normal gelme zamanları cnm Bebek isterse 38 de gelir isterse 40 da. Çok şükür tehlikeli dönemler hiç değil çoğunluk zaten 38/40 arası doğumların... Şuan hastanelerden sıkıldın sanırım daha önce de kaldığın için. Aslında normal doğal şartlar oluşuyor bak kendiliğinden açılmanın olması vs de hayırlısı olsun sağlıcakla kavuşalım kucağındayken daha farklı karnında olmasından

Ahh işte şimdiden depresyon a girdim . Normal yapabilir miyim acaba der oldum. Sancidan değil korkum. Vajinal yaralarim beni öldürüyor. Durmadan akıntı kaşıntı yara. Hadi dikiş tutmazsa hadi daha kötü olursa. Çok acır mı diye düşünmekten bıktım.

Dediğin gibi canım hayırlısı. Çok şükür zor zamanları atlattık . Doğsun artık diye biliyorum ama iste uf ne bilim.

14 . Haftadan beridir çekiyorum bu illeti. Kaç kere yattım çıktım yattım çıktım. Tiksindim hastaneden.

İyi geceler kızlar yine gece mesaisi kızı emzirdim yatırdım mıkır mıkır sürekli, ben de sütümü sağıyorum bir yandan. Annem olmasaymış naparmışım bilmiyorum.
Gece o içiriyor ben 2 saat uyuyorum. Yarın tekrar sarılık kontrolümüz var 10 günlük olduk teyzeleri. İnşallah geçmiştir. Eşimle kahve içmeye çıktık Bu akşam çook iyi geldi.
@Saskinanne2013 canım maşallah size. Ben de spinalle çok rahat ettim hemen ayağa kalktım. Yazdığın yorum bana güç oldu çok teşekkür ederim
Sağmak için hangi marka aldın canım? Manuel mi elektriklimi? Memnun musun?

Ahh işte şimdiden depresyon a girdim . Normal yapabilir miyim acaba der oldum. Sancidan değil korkum. Vajinal yaralarim beni öldürüyor. Durmadan akıntı kaşıntı yara. Hadi dikiş tutmazsa hadi daha kötü olursa. Çok acır mı diye düşünmekten bıktım.

Dediğin gibi canım hayırlısı. Çok şükür zor zamanları atlattık . Doğsun artık diye biliyorum ama iste uf ne bilim.

14 . Haftadan beridir çekiyorum bu illeti. Kaç kere yattım çıktım yattım çıktım. Tiksindim hastaneden.
Rabbim Şafi adıyla şifa versin cnm doğumdan sonra tedavine en azından bakarsın şu dönem bitince sen sıkıntı etme olacağına varır herşey

Geçmiş olsun canım :( bende de iltihap çıktı doktor dikiş tutmaz falan dedi ben de çok korkuyorum :( sezeryan dedim Doktorum normal gelecek çocuğu niye sezeryana alalım dedi... eli kulağında benimkinin de inşallah şu illetten kurtuluruz da...

Sancı oluyor acaba onu bu enfeksiyon mu yapıyor yoksa doğum sancısı mı kestiremiyorum...

Valla hanımlar geldi gelmedi diye hiç takmayın. Bende çok takıyodum kızım tam 40 hftyı tamamladı öyle doğdu. Ayc benim sancı muhabbetimde çok komikti; ben dün gece saat 8 gibi sancım var diye hastaney geldim, nstde sancı 20 den yukarı çıkmadı muayne ettiler daha 1-2 günün var eve git dediler. Gece 12 den snr bel ağrısıyla sancılarım başladı 25 dk bir, sabah 6 da 7dk 1 düşmüştü. Ama ben hala gelmemekte direniyom daha doğuma var dediler diye. Saat 10 da sancılar dayanılmıycak hal alınca geldim direk yatırdılar. Az daha evde doğurucaktım :halay::KK45:

Valla hanımlar geldi gelmedi diye hiç takmayın. Bende çok takıyodum kızım tam 40 hftyı tamamladı öyle doğdu. Ayc benim sancı muhabbetimde çok komikti; ben dün gece saat 8 gibi sancım var diye hastaney geldim, nstde sancı 20 den yukarı çıkmadı muayne ettiler daha 1-2 günün var eve git dediler. Gece 12 den snr bel ağrısıyla sancılarım başladı 25 dk bir, sabah 6 da 7dk 1 düşmüştü. Ama ben hala gelmemekte direniyom daha doğuma var dediler diye. Saat 10 da sancılar dayanılmıycak hal alınca geldim direk yatırdılar. Az daha evde doğurucaktım :halay::KK45:
Ya bende korkuyorum anlayamicam diye sancıyı :) belirsizlikte kötü insan hep diken üstünde

Geçmiş olsun canım :KK43: bende de iltihap çıktı doktor dikiş tutmaz falan dedi ben de çok korkuyorum :KK43: sezeryan dedim Doktorum normal gelecek çocuğu niye sezeryana alalım dedi... eli kulağında benimkinin de inşallah şu illetten kurtuluruz da...

Sancı oluyor acaba onu bu enfeksiyon mu yapıyor yoksa doğum sancısı mı kestiremiyorum...
Keşke benim doktorumda öyle dese sinirimi bozuyor,normal doğumdan korkutmak için elinden geleni yapıyor. Geçen hafta ağlayarak çıktım yanından yok dayanabilirmisin,yok çok zor sinir adam

Benimki de annesi gibi uyuşuk yavaş olacak heralde :KK70:

Ah canım geçmiş olsun sana da :KK43: bende de sürekli enfeksiyon çıkıyor bıktım artık. Dr Doğumdan önce çözmeliyiz dedi çünkü kesiğin olursa dikişlerin zor iyileşir dedi. :KK43: fitil yazdı bana geçmezse naparız bilmiyorum :KK12:

Sana antibiyotik mi yazacak?

Sagol canim sanada gecmis olsun. Benim de kroniklesmis artik enfeksiyon. Gecen hafta antibiyotik ve baska bir hap verdi. 3 gun ictim ama karnim falan agridi icmedim sonra bugun soyleyincede tekrar test yapalim dedi. Ama dikisler falan diye bir konu hic gecmedi canim bizde

Evet canım Hüseyin pehlivan çok motive edici keyifli bir Dr o yüzden bende bütçeye pahalı gelmesine rağmen birakamadim 9 ay da bak düşük riski de atlattım kasilmalarim da oldu bi çok şey geçti ama hiç gözümü korkutmadi hep güzel şeyler söyledi ve hiç sezeryan dan bahsetmiyo şuan diyorum ya bi şekilde gelinirdi ama tabi sen zor dersen onu en iyi sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun inş

sağolasın canım çok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz için hayırlısı olur..

Maşallah oğluşa iki hafta da çok iyi bakmış annesi... Hayırlısıyla inş kucağına alırsın

Demekki çok sevmiş anne karnını bıcırık :KK66:

Can'ım hayırlısı olur inş Hakkı'nda son anda dönen çok Bebek var inş kordondan da kendi tekrar kurtulur

Sagol canim ama bende sasirdim kilosuna. Cunku ozel olarak hic birsey yiyip icmedim kilo alsin diye :)

İyi geceler kızlar yine gece mesaisi kızı emzirdim yatırdım mıkır mıkır sürekli, ben de sütümü sağıyorum bir yandan. Annem olmasaymış naparmışım bilmiyorum.
Gece o içiriyor ben 2 saat uyuyorum. Yarın tekrar sarılık kontrolümüz var 10 günlük olduk teyzeleri. İnşallah geçmiştir. Eşimle kahve içmeye çıktık Bu akşam çook iyi geldi.
@Saskinanne2013 canım maşallah size. Ben de spinalle çok rahat ettim hemen ayağa kalktım. Yazdığın yorum bana güç oldu çok teşekkür ederim
Benim de guEl geçti ama yarın nasıl olacak bilmiyorum hayirlisi inşallah

Ben . Ve bugünden beri hastane de debeleniyorum . Sonuç mu ??

2cm açıklık aşırı bir sancı ve gönderilen ben.

Doğum heran başlayabilir denildi. Bekliyorum . Sende dikkat et bence .
Valla şuan sancım var bakalım yalancımı gerçekmi sen ne durumdasın acaba :(

Back
X