- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
- 128
Valla sorma 32 ye kadar fln hemen gelmiştim sanki sonrası takılıp kaldı gibiDaha dogurmiyim zaten kiz erken daha malumhemen şimdi doğuran demedimki zamanı gelince dedim tatlim zaman hiç geçmiyi da.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sorma 32 ye kadar fln hemen gelmiştim sanki sonrası takılıp kaldı gibiDaha dogurmiyim zaten kiz erken daha malumhemen şimdi doğuran demedimki zamanı gelince dedim tatlim zaman hiç geçmiyi da.
![]()
Hiç ses yoksa kesin doğurdu bebekle uğraşıyo@Kriziantemcicegi napti acaba hiç ses yok ondan![]()
Biz agirlastik diye zaman da ağır geciyo yawValla sorma 32 ye kadar fln hemen gelmiştim sanki sonrası takılıp kaldı gibi![]()
Dogurcakti zaten de çok korkuyodu hiç doğurdum fln da yazmadı inş iyidirHiç ses yoksa kesin doğurdu bebekle uğraşıyo
Aynen galiba hareketler fln iyice kısıtlandı o yüzden zaman geçmiyor gibiBiz agirlastik diye zaman da ağır geciyo yaw
Zamanı olmamıştır girer elbetDogurcakti zaten de çok korkuyodu hiç doğurdum fln da yazmadı inş iyidir
İyi olsun da inş .. bende yatar hadi iyi gecelerZamanı olmamıştır girer elbet
Sanada cnm tek biz kaldık herhaldeeİyi olsun da inş .. bende yatar hadi iyi geceler![]()
Valla sorma 32 ye kadar fln hemen gelmiştim sanki sonrası takılıp kaldı gibi![]()
Grip oldum bide yav cok berbat bisey hamileyken öksürmek burun silmek ve boğaz agrisi
canım 12 30 da spinal sezeryan ile doğum yaptım kızım 2 600 doğdu küveze alınmadı çok şükür hala emmedi zaten sütüm de yok sayıp kaşıkla veriyorum.operasyon çok güzeldi 5 saate ayaklarımı hissettim 6 saatte kendim kalktım wc gittim yürüdüm kendi başıma şu anlık kızımı kucağıma alabiliyorum bezini değişiyorum bakalım yarın nasıl olacak@Saskinanne2013 naptın canım doğum oldu mu
Bana dr bir hafta en fazla 10 gün dedi...Aynen bugun basladi benimde sag bacak agrim.. dr kanala yerlesiyor dedi... nezaman gelir ki bebislerimiz
Sağol tatlumHiç geçmiyor zamanuğraşacak iş de kalmadı bende
Çok geçmiş olsun canım
Ben varım bir de![]()
Sağol canım darısı hepinizin tüm bekleyenlerin başına insallahRabbim yardımcın olsun Can'ım, sağlıkla kucağına al yavrunu
amin canımNe guzel iste nasik dogurdugunu anlamadan dogurur cikarsin :) darisi basima![]()
Hayirli dogumlar olsun cnm saglikla kavusun..Kızlar yarın sezeryanla bebeğim alınacak dua bekliyorum şimdiden Rabbim tüm hamileler ı acısız kurtarsın
Merhaba hanımlar bende bügün saat 17:00 de normal doğumla kızımı kucağıma aldım. Allahım bekliyen tüm annelere nasip etsin en kısa zamanda. Mükemmel bi duygu çünkü. 3700 gr 51 cm doğdu kızım. Ama henüz emmiyor sütüm inmediği için
canım çok üzüldüm başın sağolsun allah şu zor günlerinde yanında olsun anne çok başka hele bu zamanlarda.Merhabalar. Cok uzun zamandir takip edemedim forumu. Izneayrilmamistim, islerim yogundu. Evde dogum icin hazirliklar derken firsat bulamamistim. Kimlerbneler yapti, geldi mi bebisle saglikla bilmiyorum, okuyamadim da ama kisaca kendimle ilgili bilgi vereyim..
32 haftama kadar hersey cok iyiydi. Sonrasinda sol kalca eklemi ve sol bacakta agrim basladi. Gittikce artti ve 35. Haftada artik dayanilmayacak duruma geldi. Yogun calistigim icin de 36.haftada izne ayrilmaya karar verdim. Tam o gun rapor alacagimda sehir disinda yasayan ailemden kotu bir haber aldim, ben 36haftalik hamileyken biricik annecigimi kaybettim. Yikildim, bittim, elim ayagim tutmadi, gogsumden birseyi cekip kopardilar sanki. Ama cok sukur esim ve kendi ailemin destegiyle ve oglumu dusunerek ayakta durabildim. 1hafta memlekete gidip cenaze ve taziyeyle ilgilenip izmire geri donmek zorunda kaldim, dogum yaKin olunca.. bundan yaklasik 10 gun sonra da 38 hafta+4gunlukken 28 ocakta sezaryenle dogum yaptim. Saglikli bir oglumuz oldumasallah. Sutum az geldi, oglum beslenemedi kilo kaybetti, sarardi. Sık beslemem gerekti ama sarılık yuzunden uyanıp ememedi oglum, biberonla mama vermek zorunda kaldım.. Yanimda kayinvalidem ve abla olarak gordugum yengem vardi. Kayinvalidem kendine degil de ablama guvendim diye bana tripler atti, yengemle benle kavga etti vs vs.. kim lohusa karar veremedim.. Ogluma uzulmem ayri, evdeki gerginlik ayri, kendimi yalniz caresiz yetersiz kimsesiz hissetmem ayri, annemi kaybetmiş olmanın uzuntusu bir ayrı, aklımı kacırıyorum sandım.. Oglum toparlayıp sarılıgı gecince moralim biraz duzeldi. Bu sefer biberondan vazgecirme surecimiz basladı. Okuyanınız varsa nette bir blog vardı, Tomris'in Emzirme Gunluğu.. orda yazdıgı sekilde sutumu arttırmak ve biberon bıraktırmak için 'emzirme kampı' yaptım, meme verdim her gak demesinde sonra uyudum, 3gun boyunca boyleydi. Cok sukur biberonu da bıraktı, kilo alımı da iyi. Kafama da takmamayı ogrendım biraz biraz.. Anneciğimi kaybetmenin acısı gecmiyor, boslugu dolmuyor ama oglumla ilgilenerek vakit gecircem artık. Azcık uzun oldu ama aylardır yazmamanın sonucu bu.
Herkese sevgiler. Saglıkla analı babalı buyur insallah bebislerimiz. Hoscakalın,..