2017 Şubat Anneleri

smdi dogum yaklaşınca dogum sonrasını düşünmeye basliorum ilk zamanlar yardim almakta fayda var tabi ama etrafimda cok konusup akil veren tipler de hic istemiyorum ama elbet çıkacak o zaman da agzima geleni soylerim napayim herkes de her aklima geleni dusunmeden konusmasin dimi:rapci: bi de insallah kisa surede toparlariz bn kalabaliklari pek sevmiyorum bir an önce ayaklanip oglumla esimle yalniz kalmak istiyorum:dua:
Aynen canım boş konuşup akıl veren insanlar yerine işimize yarayacak kişiler olsa yanımızda ne güzel olurdu :işsiz: bende doğurup toparlanıp normal hayata dönmek istiyorum gerçi bi doguraydim önce :işsiz:

Uffff yaaa.. kızlar bana yardım edin.sabahtan beri bu 4. Çamaşır değiştirmem 1-2 damla idrarmı bu yaaa.. 1 saat öncede 1 yemek kaşığı kadar oldu... suyum değildir dimi? Kontrolüm salı günü.. oğlumun hareketleri gayet iyi..

Bizim doktor hic bsy demiyor ya. Yuzunu bile gostermiyor bebegin kafasi asagida net gorunmez diye :)
Kanala girmiş o zaman senin ki benim geçen hafta kanala girmemişti yüzünü hala gosteriyodu kanala girince yüzü aşağıda olur poz vermez bu kadar dedi yolu bulamadı galiba oğlum :) ama saçları uzamış baya dedi :)

Uffff yaaa.. kızlar bana yardım edin.sabahtan beri bu 4. Çamaşır değiştirmem 1-2 damla idrarmı bu yaaa.. 1 saat öncede 1 yemek kaşığı kadar oldu... suyum değildir dimi? Kontrolüm salı günü.. oğlumun hareketleri gayet iyi..
Canım herkesin aynı mı olur bilmiyorum ama benim Dr um bariz bi şekilde bi iki bardak kadar olur su gelmesi demişti

Kanala girmiş o zaman senin ki benim geçen hafta kanala girmemişti yüzünü hala gosteriyodu kanala girince yüzü aşağıda olur poz vermez bu kadar dedi yolu bulamadı galiba oğlum :) ama saçları uzamış baya dedi :)

Yok canim ne kanala girmesi. Girmemis daha oglum kanala

Bak simdiden boyle yaparsan daha da uzar gunler gecmez canim. Vakti gelince dogacak nasilsa :)
İçerde kalacak değil ya dimi olsun erkenden gelsin ya çok sabırsızlanıyorum kavuşmak istiyorum cinsel ilişkide hızlandırıyormuş ama benim koca saolsun 2 aydır kardeş ülke

İçerde kalacak değil ya dimi olsun erkenden gelsin ya çok sabırsızlanıyorum kavuşmak istiyorum cinsel ilişkide hızlandırıyormuş ama benim koca saolsun 2 aydır kardeş ülke

Tabi icerde kalmayacak canim nasilsa gelecek hayirlisiyla hep bizim olacak.Benim eski doktor ilk 3 ay son 3 ay yasak dedi. Benim koca hic yanasmiyor istesemde yapmaz zaten :) iliski hizlandiriyorsa suni sanci niye var diyo :oha::KK45::olamaz::KK48:

Aynı doğum tarihine sahibiz cnm ve Hayır idrar değil son zamanlarda akıntı artiyormus. Aynısı bende e var

smdi dogum yaklaşınca dogum sonrasını düşünmeye basliorum ilk zamanlar yardim almakta fayda var tabi ama etrafimda cok konusup akil veren tipler de hic istemiyorum ama elbet çıkacak o zaman da agzima geleni soylerim napayim herkes de her aklima geleni dusunmeden konusmasin dimi:rapci: bi de insallah kisa surede toparlariz bn kalabaliklari pek sevmiyorum bir an önce ayaklanip oglumla esimle yalniz kalmak istiyorum:dua:

Aynı ben de senin gibiyim. Çok bilmişler olur etrafımızda valla lohusa depresyonuna bağlayıp susun leyn dicem :confused:

ahhaaa insanlar da bi alem dimi:KK4:

Aynen :63:

tereyagli ekmek tereyagli ekmek yalanci sancim bile yok :KK43: karnimda sertlesmiyor offf bilmiyorum napacagimi

Bir anda gelir belki :işsiz:

Ben cuma dan beri çekiyorum yalancı sancıyı artmıyor da boşa canım yanıyor. Allahım hepimizi kolayca kurtarsın :dua:

Back
X