2017 Şubat Anneleri

İçerde kalacak değil ya dimi olsun erkenden gelsin ya çok sabırsızlanıyorum kavuşmak istiyorum cinsel ilişkide hızlandırıyormuş ama benim koca saolsun 2 aydır kardeş ülke
bn de sabirsizlaniom gecen hafta sacilar vardi en azından aksamlari bu ara onlar da yok o sebeplen doğum modundan ciktm bn de bi kac gün daha gecsin de sonra yine sabirsizlanirim:KK48:

Gece yalancı sancılardan hepimiz doğuracak gibiyiz galiba gündüz tık yok... Festival var instegram butikcilerinin yürürsem Bebek kanala girer belki diye az önce gittik herkes uzaylı görmüş gibi baktı sadece 10 kilo aldım 73 teyim en az 20 kişi Allah kurtarsın dedi park yerinden Salona kadar tirajıkomik bir durumdaydım eve gelince az olan Ağrı'mda gitti Bebek şuan horona başladı karnımda...

İçerde kalacak değil ya dimi olsun erkenden gelsin ya çok sabırsızlanıyorum kavuşmak istiyorum cinsel ilişkide hızlandırıyormuş ama benim koca saolsun 2 aydır kardeş ülke
Benim eşimde normalde yapışır şimdi kaçıyor patlatasım geliyor suratına:))
Bide espri yapıp kadınlar gibi ay başım ağrıyor diyip yatıyor:confused:

Son gunlerin rahat geciyo galiba da ondandır :) benim 2 gündür iyice dayanılmaz oldu midem fln gelse artık diyorum :işsiz:

Bende geceelri rahatsizim canim. Mide yanmam var benimde birde vajina bolgemde igne batar gibi agrilar oluyor. Ama dogurma kismina gelince hic dusunmuyorum acelede etmiyorum

Benim eşimde normalde yapışır şimdi kaçıyor patlatasım geliyor suratına:))
Bide espri yapıp kadınlar gibi ay başım ağrıyor diyip yatıyor:confused:
Utanıyorum yazmaya ama rahimi yumuşatıyor ilişki birkez ikna ettim ertesi gün dr yumuşacık çok beklemezsiniz vs dedi oğlumda da ilişki işe yaramıştı

kizlar son haftalarda bile tuzlulara devam edip sismeyen var mi ?

Back
X