2017 Şubat Anneleri

Yahu kızlar benim karnıma kemik batar gibi oluyor sürekli kasılık haldeyim sizde de öyle mi yoksa sadece bana mı böyle oluyor . Bi doğurmayı beceremedim ya.
Canım duştan çıkmadan önce belini uzun süre sıcak su tut arkadaş demişti etkili oluyor açılmada falan

Hayrli gunler kizlar bende dogurdum sukur dun oglen saat 12 dekucagima aldim kizimi normal dogumla.rabbim isteyen herkese norml dogumu nasip etsin sanci ani gercekten cok zor ama sonrasi cok rahat.biraz bebgn kilosu az 2600 dogdu bugun ciktik hastanedn ama sarilik icin tekrar kontrole gidicez ins yukselmez dua edin teyzeleri olur mu.eger norml dogum hakkinda sormak istediginiz birsey olursa seve seve yardimci olurum.rabbim kolaylik versin hepimize ins
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin senin doğum hikayen nasıl anlatır mısın?

Loveali Loveali kuzuuuummmm doğurdun mu senn :dua:

Ayy Allah ım nasıl mutlu oldum. İnşallah güzel bir doğum olmuştur senin için . Bilgilendir bizi bakkk :KK200::KK200::KK200:

Bu zeytinyağı olayını söyleyin lütfen şimdiden mi sürmeyr başlayalım yoksa doğuma giderken falanmı güzel bir bilgi
Canım perine masajını önermişti doktor bana. Şimdiden başla hergün 5dakika veya haftada 3-4gün 10-15dakika.netten videoları izle.

aynen sana katılıyorum ben ıkı saatte bır on bes dk emzırıyorum su
Kaç günlük oldunuz canım bizim sarılık hafiften azalmış ama değerler yine de sınırda bugün götürdük tekrar. 2 saatte bir emzirmeye devam mı edeyim dedim gerek yok dedi yani 3 saate çıktık biz açıkçası biraz rahatladım zaten kendisi 2-3 saati asla geçirmiyor ağlıyor uyanıyor. Ama 1.5 saatte bir uyanıp emzirmeye çalışmak çok yorucu
sutum baya fazla buzluga atıyorum dr gıttık sarılık yok benım bebegmde otekınkızımda vardı gozunu acamazdı bır ay surmustu sıkma canını deger 15 e kadar sıkıntı yok 7subatta dogurdum ben canım yırmı gun eksık dogdu☺️

kızlar sancıyı soruyorsunuzya nasıl dıye nst de cıkan sancım vajınaya basınç oluordu ve geldıgınde ya bacagımı ya gobegımı tutuyordum anlıktı gıdıordu sonra yıne gelıordu ertesı gunu de dogurdum zaten

Kızlar hala tam olarak kendime gelebilmiş değilim çok yorgunum biraz zor bi doğum süreci geçirdim ama çok şükür bebeğim paşam yanımda hepinize dua ettim sırada olanları bi Avaz da kurtar Allah ım diye süt um yok ve goguslerim yara olmaya başladı ama inş geçecek buda hayırlısıyla müsait oldukça yazarım inş yine

Back
X