2017 Şubat Anneleri

Hayrli gunler kizlar bende dogurdum sukur dun oglen saat 12 dekucagima aldim kizimi normal dogumla.rabbim isteyen herkese norml dogumu nasip etsin sanci ani gercekten cok zor ama sonrasi cok rahat.biraz bebgn kilosu az 2600 dogdu bugun ciktik hastanedn ama sarilik icin tekrar kontrole gidicez ins yukselmez dua edin teyzeleri olur mu.eger norml dogum hakkinda sormak istediginiz birsey olursa seve seve yardimci olurum.rabbim kolaylik versin hepimize ins
Mrb sende kesi yapıldı mı yoksa tamamen mi normal doğum bende normal doğum yaptım ama kesim var ve ağrı var

Kızlar hala tam olarak kendime gelebilmiş değilim çok yorgunum biraz zor bi doğum süreci geçirdim ama çok şükür bebeğim paşam yanımda hepinize dua ettim sırada olanları bi Avaz da kurtar Allah ım diye süt um yok ve goguslerim yara olmaya başladı ama inş geçecek buda hayırlısıyla müsait oldukça yazarım inş yine

Elifcim gozun aydin. Sabah yazdiklarini okudugumdan bu yana aklimdaydin dua ettim sana. Gozun aydin Allah anali babali buyutsun. Bol bol dinlen yavrunu op kokla. Tahin yagi falan varsa sur hemen gogus uclarina

Kızlar hala tam olarak kendime gelebilmiş değilim çok yorgunum biraz zor bi doğum süreci geçirdim ama çok şükür bebeğim paşam yanımda hepinize dua ettim sırada olanları bi Avaz da kurtar Allah ım diye süt um yok ve goguslerim yara olmaya başladı ama inş geçecek buda hayırlısıyla müsait oldukça yazarım inş yine

Masalllllahhhhhhhhhhhhhhh :dua::dua::dua::nazar:

İyice dinlen oglusunu kokla baş bağrına. :anne:
Ama sonra gel bize anlat bakalım nasıl geldi tosuncuk :dua:

Çok sevindim yavrucuğun doğmuş,güle güle büyüt.geçmiş olsun bak dün midem midem diyordun kurtuldun:)) hadi gözünaydın bir an evvel toparlanırsın inşallah

Vajinal enfeksiyondan ötürü canım. Önüne geçemediler bir türlü bu şekilde normal doğum zaten yapamazdim oram tamamen yara içinde. :110:
Mahvoldum resmen.
Olsun canım hayırlısı buymuş hakkında hayırlısı olsun sezeryan bile olsa kolay doğumun olur inşallah:)

Elifcim gozun aydin. Sabah yazdiklarini okudugumdan bu yana aklimdaydin dua ettim sana.
Aminnn canım valla herşey biranda oluyor . Ne oldu bende anlamadım. Bakalım yarın ne olacak

Fakulteye gidiyordun degil mi canim sen. Neyse hayirlisi olsun. Yarinda insallah guzel olur hersey sizin icin

Elifcim gozun aydin. Sabah yazdiklarini okudugumdan bu yana aklimdaydin dua ettim sana.

Fakulteye gidiyordun degil mi canim sen. Neyse hayirlisi olsun. Yarinda insallah guzel olur hersey sizin icin

Evet canım. Ama fakülte tıklım tıklım dolu ve bizde özel oda istiyorduk. Hüma da olacak inşallah doğumum.

Back
X